Tuorein sisältö

Microsoft ja Bungie yhä yhteistyössä

26.10.2007 klo 11.37 | Luettu: 1696 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Vaikka suositun Halo 3 -hittipelin tehnyt Bungie taannoin irtaantuikin Microsoftista, jatkavat yritykset yhä tiivistä yhteistyötä. Microsoftin pelipuolen päämies Robert J. "Robbie" Bach paljastaa eron syyn olleen puhtaasti taloudellinen. Bungie tulee Bachin mukaan kuitenkin jatkossakin kehittämään Microsoftille sisältöä kuten tähänkin asti.

Bach kommentoi GameGuru.in:n haastattelussa myös muiden pelistudioiden, kuten BioWaren, Bizarren ja Pandemicin etääntymistä Microsoftista. "Nämä ovat yhtiöitä jotka ovat päättäneet lähteä kanssamme eri suuntaan tai ovat tulleet toisen yrityksen ostamiksi. Olemme luoneet myös uusia suhteita ihmisiin ja tulette näkemään näiden uusien suhteiden tuloksia jatkossa", lupailee Bach. "Ihmiset unohtavat, että meillä on useita loistavia sisäisiä studioita, jotka tekevät uskomatonta työtä ja tulevat tekemään sitä jatkossakin", Bach jatkaa.

Huhumyllyssä on pyörinyt myös Halo-maailmaan sijoittuva massiivimoninpeli, jonka on epäilty liittyvän ohjaaja Peter Jacksonin tarkasti salattuun Halo-projektiin. Bach ei tyrmää huhua. "Peter Jackson on Peter Jackson ja uskon, että hän tulee tuottamaan upeaa tavaraa, josta olen varsin innoissani. Hän jakaa luovuutensa avoimesti Bungien kanssa. Uskon, että tulossa on jotakin todella hienoa kamaa", maalailee Bach. Jacksonin Halo-projektiaan on kuitenkin kutsuttu interaktiiviseksi viihteeksi, eikä varsinaisesti videopeliksi, joten mikään ei ole varmaa.

Lähde: Xboxic

V2.fi | Matti Lintula
< Pohjolan pelirahasto... Kauhukeittiö kääntyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova