Tuorein sisältö

Brabenilta The Outsider ja Elite 4

26.10.2007 klo 12.30 | Luettu: 2412 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Frontier Developmentsin päämies David Braben on paljastanut lisää tietoa tulevasta toiminta-trilleristään The Outsiderista. Pelin päähenkilönä toimii entinen CIA-agentti Jameson, joka on lavastettu syylliseksi presidentin murhaan. Tilannetta ratkaistaan Washington DC:n kokoisessa avoimessa kaupungissa, jossa asustaa tuhansia vuorovaikutteisia hahmoja. Päähenkilön nimi on tuttu myös Elite-sarjasta, joista ensimmäisessä pelihahmo tunnettiin komentaja Jamesonina.

The Outsideriin on kehitetty monimutkainen vuorovaikutusjärjestelmä, jossa pelaaja voi kesken tulitaistelunkin neuvotella vastapuolen kanssa tai pyytää apua sivullisilta. Hahmoanimaatiossa käytetään tekoälyyn perustuvaa näyttelijöiden tallentamiin animaatioihin, jotka saavat pelin lähitaistelukohtaukset näyttämään erityisen aidoilta.

Braben paljasti myös vuonna 2001 käyntiin pyöräytetyn Elite 4:n ilmestyvän nykyiselle konsolisukupolvelle. Vuosi sitten Computer & Video Gamesille antamassaan haastattelussa Braben paljasti julkaisevansa ensin yksinpelattavan Elite 4:n, jonka jälkeen vuorossa on massiivimoninpelattavaa avaruuskaupankäyntiä. Play.com pelikauppa on jo pitkään pitänyt myyntilistallaan Elite IV: The Next Encounteria, jonka julkaisuajankohdaksi on tällä hetkellä ilmoitettu vuoden 2008 marraskuu.

The Outsider julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle oletettavasti vuoden 2008 syksyllä.

The Outsider


Lähde: IGN

V2.fi | Matti Lintula
< Kauhukeittiö kääntyy... Rock Bandin kotisivu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova