Tuorein sisältö

EA:n tappiot johtavat irtisanomisiin

02.11.2007 klo 10.55 | Luettu: 2655 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Electronic Arts on tehnyt syyskuussa loppuneella tilikauden toisella neljänneksellään ennätyksellisen 134 miljoonan euron tappion. Vielä vuosi sitten EA tahkosi 15 miljoonaa euroa voittoa samana aikana.

Tilannetta korjataan 17-20 miljoonaa euroa säästävillä kustannusleikkauksilla, joka johtaa väistämättä myös haarakonttoreiden sulkemiseen ja työntekijöiden irtisanomiseen. Tappioista huolimatta EA on korottanut vuoden myyntiennustettaan 2,3 miljardista 2,5 miljardiin euroon. Yhtiö odottaa vahvan joulutarjontansa johtavan korkeaan myyntiin. EA:n joulun hittikavalkadiin kuuluvat mm. Hellgate: London, Rock Band ja Crysis.

Lähde: Shacknews

V2.fi | Matti Lintula
< Suomen pelimarkkinat... Dr. Phil ruotii Manh... >

Keskustelut (2 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.11.2007 klo 11.39

Hellgatea eilisillan paukuttaneena uskon kyllä, että siitä on tulossa Diablo 2:sen tapainen "ikuisuusmyyjä". Kunnolla tehdylle, uudelle murderdeathkillkamankeräilynettipelille on ollut kysyntää jo hetken aikaa, ja ainakin ensituntuman perusteella Hellgate on juuri sitä. Ei mitään uutta, mutta hyvää, addiktiivista menoa, varsinkin kaverin kanssa. Painkiller Online. :)

Arvostelu tulossa lähiaikoina.

Paria pelisessiota myöhemmin tehty edit:
Tietysti auttaisi, jos peli olisi valmis. Lagii, kaatuilee, UI aivan kauhea pidemmän päälle. Ohwell.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.11.2007 klo 21.29

Liekö EA tehnyt viime aikoina niin monta yrityskauppaa, että massit ovat huvenneet niihin. Luulisi, että ko. firma tahkoaisi hirveät määrät rahaa lukuisilla hyvin myyvillä pelisarjoillaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova