Tuorein sisältö

Guitar Hero 3:n lisäbiisit myös kolmen kimpuissa

07.11.2007 klo 09.26 | Luettu: 3124 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Guitar Hero 2:n ladattavista lisäbiiseistä on syntynyt paljon polemiikkia, lähinnä hinnan suhteen. Lisäksi on kritisoitu sitä, että ne pitää ostaa aina kolmen kappaleen paketeissa, eikä niputusta ole välttämättä tehty kaikkien mielestä loogisin perustein. Nyt Activision on kertonut, että samanlaisella strategialla jatketaan myös Guitar Hero III:n kanssa.

Peli on julkaistu USA:ssa ja siellä saadaan jo tämän kuun aikana kolme ladattavaa musapakettia, joissa kaikissa on kolme kappaletta. Hinnoittelun muuttumisesta ei ole vielä tietoa, mutta todennäköistä se ei ole. Guitar Hero III ilmestyy Euroopassa loppukuusta. Kilpailevaan Rock Band -peliin on ilmoitettu olevan mahdollista ladata uusia soitettavia ainakin albumeittain ja yksittäisinä kappaleina.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelimyyntien seurant... Steamin Call of Duty... >

Keskustelut (1 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

08.11.2007 klo 10.52

Kunhan noita nyt tipahtelisi hieman tiheämpään tahtiin ettei ole "pakko ostaa paskaa" uuden soitettavan takia, niin ei se hinta mikään mahdoton ole.

Synkempiä huhuja tällä hetkellä on se, että yksi noista biisipaketeista on Boss Pack, eli single player careerin boss battle biisit - joita pelissä ei normaalisti voi muissa moodeissa soittaa. Tulee hieman tätä kahteen kertaan maksamista mieleen... ellei tuo nyt ilmaiseksi satu tipahtamaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova