Tuorein sisältö

Suomalainen formulapeli käy energiajuoman voimalla

07.11.2007 klo 22.14 | Luettu: 4106 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomesta on kotoisin Chat Republic Gamesin 'vauhdikas yhteisöllinen monen pelaajan verkkopeli', joka sijoittuu formuloiden vauhdikkaaseen maailmaan. Pelin nimi on Battery Formula Racing ja sitä sponsoroi tunnettu energiajuomamerkki.

"Luo oma yksilöllinen pelihahmosi, perusta oma Battery-tiimisi ja kutsu ystäväsi mukaan. Kilpaile yksin tai tiimisi kanssa formulakauden ajan muita pelaajia ja tiimejä sekä kansallisuuksia vastaan. Battery Formula Racingissä tapaat muita samanhenkisiä ihmisiä ja saat uusia ystäviä. Voit myös haastaa heidät mittaamaan kanssasi taitojaan radalle", kertoo pelin tiedote.

Kokonaisuudessaan noin 30 megan kokoinen peliclient on ladattavissa myös V2.fi:n tiedostoalueelta. Pelaaminen on toistaiseksi ilmaista, joulukuusta lähtien uusia ratoja ja ominaisuuksia voi ostaa 5-7 euron kuukausihintaan. Ensi maaliskuussa alkaa koko formulakauden pituinen kisa Battery Formula Racing -mestaruudesta.

Battery-Formula-Racing
Suomen markkinoille tarkoitettu perus- ja testiversio, varsinainen kansainvälinen julkaisu tapahtuu vasta maaliskuussa 2008.









V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoft vahvisti '... Ubisoft uskoo Ninten... >

Keskustelut (1 viestiä)

firece

Rekisteröitynyt 13.10.2007

08.11.2007 klo 18.18

No ei ole ainakaan hyvillä grafikoilla pilattu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova