Tuorein sisältö

Ubisoft uskoo Nintendoon ja Assassin's Creediin

08.11.2007 klo 10.35 | Luettu: 1926 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ubisoftin pääjohtaja Yves Guillemot hehkutti New Yorkissa järjestettävässä sijoittajien konferenssissa Nintendon saavuttamaa menestystä konsolimarkkinoilla. Ubisoftilla on tällä hetkellä 400-500 työntekijää, jotka ovat keskittyneet ainoastaan Wiin pelien kehittämiseen. Guillemot uskookin Ubisoftin saavuttavan Nintendo-tasoisen laadun Wii-peleissään ensi vuoden aikana.

Guillemotin mukaan sekä Wii, että DS ovat laajentaneet myös Ubisoftin markkinoita maailmanlaajuisesti. DS:lle pelin kehittäminen koetaan erityisen mielekkäänä, sillä alhaisten kehityskustannusten vuoksi peli muuttuu voitolliseksi yllettyään noin 100 000 kappaleen myyntiin. Vertailukohdaksi Guillemot nostaa PlayStation 3:n pelit, jotka alkavat tuottaa voittoa vasta 1,3 miljoonan kappaleen myyntilukemiin päästyään. Näihin lukemiin pyritään seuraavaksi Assassin's Creedillä, jonka Guillemot arvioi yltävän mediassa helposti yli 90 pisteen arvostelutuloksiin.

Tasapuolisuuden vuoksi Guillemot kehuu myös Xbox 360:tta ja PS3:a ja toteaa PS3:n pelinkehitysongelmien olevan historiaa. Pelit kehitetään yhtäaikaisesti Xbox 360:lle ja PS3:lle, eikä yhteiskehityksestä kerry kuin 10 prosentin kustannuslisä. Usko PC:n kilpailukykyyn pysyy myös lujana. Tietokoneille Ubisoftilta on Far Cry 2:n lisäksi tulossa myös satunnaispelaajille suunnattu massiivimoninpeli vuoden 2008 lopulla.

Lähde: Next Generation

V2.fi | Matti Lintula
< Suomalainen formulap... Nintendolla peli- ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova