Tuorein sisältö

Tältä näyttää Crysis konsoleilla

13.09.2011 klo 17.00 | Luettu: 33408 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Ykkös-Crysis on tulossa ladattavaksi PS3:lle ja X360:lla ja tältä se näyttää.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo pisti Sonyl... Theatrhythm: Final F... >

Keskustelut (52 viestiä)

jeje

Rekisteröitynyt 17.08.2008

13.09.2011 klo 17.30

Ja taas mennään...

Mutta tulipahan ääneen naurahettua kun videossa luki:

2007: PC gaming is changed forever
lainaa
taas

13.09.2011 klo 17.36

inb4 hueg uliuli
lainaa
ALTHiR

13.09.2011 klo 17.48

Taas yksi pc-yksinoikeus vähemmän.
lainaa
lasdlasd

13.09.2011 klo 17.50

jeje kirjoitti:
Ja taas mennään...

Mutta tulipahan ääneen naurahettua kun videossa luki:

2007: PC gaming is changed forever

Ehkä tosiaan vähän yliammuttua sanoa noin, mutta itse uskaltaisin sanoa, että on jättänyt lähtemättömän jäljen PC pelaamiseen. Pelin merkittävyys näkyy jopa sanonnassakin "will it run crysis?"
lainaa
jarppi

Rekisteröitynyt 24.02.2011

13.09.2011 klo 18.15

Jaahas, ilmeisesti ykkäpito havainnut edellisen - saman - crysis konsoleille uutisen hävinneen etusivulta, joten uusi trolli on päästetty irti. Tällä kertaa videon kera.
http://v2.fi/uutiset/pelit/14536/Crysis-XBLAan-ja-PSNaan/

Ja kommenttini uutiseen / vastaus (edeltäviin ja tuleviin) muiden postauksiin:
http://tancast.com/wp-content/uploads/2008/08/arguing_on_
lainaa
PCVoittaaAina

13.09.2011 klo 18.37

4 vuotta vanha peli, jopa Crysis, pyörii lähes millä hyvänsä modernilla perus PC-raudalla. Ei välttämättä täydellä HD-resoluutiolla ja yksityiskohdilla, mutta kuitenkin huomattavasti paremmin kuin vuoden 2003 tekniikkaan perustuvalla pleikkarinromulla, joka hädintuskin kykenee edes 720p resoon vaikka efektit ja yksityiskohdat on karsittu minimiin.
lainaa
menoveli

13.09.2011 klo 18.41

Crysiksen pelaaminen ohjaimella on vaan jotenkin noloa. Tai minkä tahansa näppiksellä ja hiirellä nautiskeltavan pelikokemuksen yrittäminen ohjaimella. Ai niin, konsoleilla pelaa ne joilla ei ole omia refleksejä :D

Konsolit on vaan Fifaa/NHL:ää ja ajopelejä varten
lainaa
Voitto

13.09.2011 klo 18.49

Eipähän tarvitse tämänkään pelin takia hommata pelipc:tä.
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.09.2011 klo 18.53

menoveli kirjoitti:
...

Konsolit on vaan Fifaa/NHL:ää ja ajopelejä varten


Ja GTA:ta ja LBP:tä varten. Muuten konsolit vois heittää vaikka romukoppaan.
lainaa
modaaja

13.09.2011 klo 19.05

konsoli on tarkotettu pelaamiseen ja tietokone kaikkeen muuhun.
lainaa
Borneonatiivi

13.09.2011 klo 19.10

Hus PC-pelaajat takaisin sinne Red Orchestrojen, iRacingin, Guild Warsien, Evejen, World of Tanksin, Stalkereiden sun muiden pariin :)

Sielläkin nimittäin taitaa yhä olla sen verran kovatasoista pelattavaa, nautittavaa ja iloittavaa, ettei luulisi tippaakaan kiinnostavan, jos me konsolipelaajien paarialuokka saamme nauttia neljä vuotta myöhemmin jostain, mikä PC-puolella taisi olla silloin joskus aika kova juttu.

Eli uskomme kyllä; PC on ylväin ja upein pelialusta ikinä, konsolit ovat lapsille ja muuten vaan vammaisille, konsolicrysis tulee olemaan alkuperäisen kokeneille pyhäinhäväistys, jne.

Tuosta huolimatta konsolipelaaminen on ollut monille jo vuosikausia hyvinkin miellyttävä, täysin riittävä ja vuosi vuodelta riittoisampi vaihtoehto. Varmasti siellä aidan takana on aina ollut pystyssä teknisesti paljon siistimmät bileet mutta jos te pidätte hauskaa siellä ja me täällä niin molemmilla on kivaa.
lainaa
karsee_mutta_menköö

13.09.2011 klo 19.26

Näyttipäs karsealta. Tuohan on kuin medium PC:llä... Itselläni very high ja 4aa
lainaa
Forza

13.09.2011 klo 19.33

karsee_mutta_menköö kirjoitti:
Näyttipäs karsealta. Tuohan on kuin medium PC:llä... Itselläni very high ja 4aa


Ei todellakaan näyttänyt karsealta. Ehkä pc versioon verrattuna, mutta yleisesti ottaen tuo näytti ihan hyvältä. ( trailerin perusteella parempi kuin kakkonen)
lainaa
GiZM0

13.09.2011 klo 19.51

Ai ai, Vetrexit sun muut C-64:sta asti (vieläkin tuossa hyllyssä, kunhan sd-adapterin jaksais haalii niin vois taas lyödä tulille) höylänneenä ja sieltä asti pelei eri alustoilla veivaanneena ihmettelen suuresti näitä nillittelijöitä. "PuuCee on paras - xbotti imee - konsolit on perseestä - pleikka on paras - nintendo on lapsille...".

Omasta mielestä hyvä peli on alusta riippumaton ja on niitä timanttiasikin tapauksia ollut aikojen alusta asti mitkä koukuttaa, ihan sama mitä palikkaa grafiikka ollut. Välillä renataan ihan nykyäänkin noita vanhoja hittejä vaikka kuinka olisi hoodee konsolia hyllyssä. Far Cryt ja F.E.A.R tainnut olla viimeisiä mitä jaksanut pc:llä pelailla (no pari vuotta travianiakin meni sivussa - but NO more...), ei siinä, paljon olisi mielenkiintoisia tapauksia ollut mutta jaksa tätä koneen päivittely rumbaa (dokaan vaikka mielummin sen tonnin kaks parin vuoden välein minkä porukka survoo koneeseen ja on siltikin hauskempaa) ja tämä perse on sen verran mukavuuden haluinen että sohvalla on kiva röhnää. No saishan langatonta hiirtä näpistä ja piuhaa koneesta töllöön mutta ei jaksa. Ja sen myönnän kyllähän uudella peecee raudalla saa taas uuden virtuaalivenytyksen kun voi hehkuttaa "tää on peeceel paremman näköinen kuin konsolilla". Joillain ilmesesti pienestä kii se ego-buusti tai muuten pätemisen tarve selvästä faktasta =) Tilanne taas hetken toinen seuraavan sukupolven konsolien tullessa mutta itselle se on sivuseikka.

Pelattavaa muutenkin niin paljon että muoveissa on peliä toistakymmentä hyllyssä, kyllä, konsoleille Wii/PS3. Boksi on hankitalistalla kunhan saisi joskus aikaa höylää vanhoja läpi, perheellisellä töissäkäyvällä vaan tuo aika aina välillä kortilla.

No kukin tyylillää, osa nillittää ja minä tyydyn pelaamaan, ihan sama miltä se miltäkin näyttää millälkin. Jos pelistä löytyy joku koukku, idea mielenkiintoinen tai must-have -juttui niin siinä ei paljon muiden mielipiteet paina.

Tosin Crysikseen en ole tutustunut henkilökohtaisesti, nähnyt vierestä veivattavan. Muitakin mielenkiintoisia tapauksia jotka nyt valitettavasti kiilaa edelle. Nyt vois loppuu toi sahatut elimet niin vois pistää pleikan tulille....
lainaa
GiZM0

13.09.2011 klo 19.55

Ja ai niin, melkein huijasin etten peeceellä pelaa enää ollenkaan. Kyllähän tuoll ratilla ja Racebase MK 2:lla tulee R-Factoria ja Richards Burns Rallya välillä veivattua. Tosin varustettu hiiri ja näppis kilometrillä johtoa että saa ne siihen kaukalon lähelle :D
lainaa
kankkunen

13.09.2011 klo 20.31

Blaa blaa blaa aina sama jauhanta PC-pelaajien puolelta ja konsolipelaajien puolelta. Riitely ei hyödytä ketään, pelatkaa vaan niitä pelejä mitä haluatte sillä alustalla millä haluatte ja pitäkää ne muita alustoja kohtaan sykkivät vihanne ihan itsenne sisällä.
lainaa
hohhoijaa

13.09.2011 klo 20.36

Karu_fakta kirjoitti:
Pc:llä pelaa warettavat ja valittavat idiootit. Ei mikään ihme että eka Crysiskin tuli (lopulta) konsoleille, kun peli waretettiin pc:llä kakskytä kertaa yhtä ostettua peliä kohden. Sais Crytek:kin luopua kokonaan tuollaisen pellelauman kaitsemisesta. Kuka tästäkin vääntää porua aikaan? Pc-janarit. Kai muakin vituttais kun kaikki huippupelit tulevat tätänykyä vain/myös konsoleille.


Btw, PC pelien myynti/tuotto on enemmän kuin nykyisten konsolien yhteenlaskettu. Toki se olisi vielä suurempi ilman waretusta, mutta niin olisi maailman väestöluku ilman sotiakin.
lainaa
Owned

13.09.2011 klo 20.42

hohhoijaa kirjoitti:

Btw, PC pelien myynti/tuotto on enemmän kuin nykyisten konsolien yhteenlaskettu.

Ja mistä se tulee? WoWin 25€ hevosista ja TF:n hatuista? :D
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.09.2011 klo 20.58

Eipä se kovi huonolta näyttäny, reso oli aika pieni ja tekstuurit suht suttusia, mutta kiva et konsolipelaajatki pääsee tätä pelaamaan. Ei huono peli, perus ammuskelujen saralla yks parhaimmista viime aikoina. Valitettavasti.
lainaa
niin_tietenkin

13.09.2011 klo 21.02

hohhoijaa kirjoitti:

Btw, PC pelien myynti/tuotto on enemmän kuin nykyisten konsolien yhteenlaskettu.

Aivan, tuollahan tuo Cevat Yerlikin kroolaa Crysisten pc-versioiden tuottamissa fyffeissä...
lainaa
hohhoijaa

13.09.2011 klo 21.22

Owned kirjoitti:
hohhoijaa kirjoitti:

Btw, PC pelien myynti/tuotto on enemmän kuin nykyisten konsolien yhteenlaskettu.

Ja mistä se tulee? WoWin 25€ hevosista ja TF:n hatuista? :D


Konsoleille tuntemattomista asioista, kuten nettilatauksista, indie peleistä, selainpeleistä, modeista.. ja tottakai niistä hatuista ja hevosista. Ei niissä mitään häpeämistä ole, vaikka joku niitä ostaa. Pitää ainakin bisneksen rullaamassa.
Ps. Ja se mitä Cevat Yerleistä yms tulee, niin en ole edelleenkään kuullut esim. Valvelta tai muilta samanlaisilta firmoilta, jotka tekee oikeasti hyviä pelejä, että "piru kun ei PC pelit myy".
lainaa
niin_tietenkin

13.09.2011 klo 21.50

hohhoijaa kirjoitti:

Konsoleille tuntemattomista asioista, kuten nettilatauksista, indie peleistä

Milläs lailla noi on konsoleille tuntemattomia?
Lainaus:

Ei niissä mitään häpeämistä ole, vaikka joku niitä ostaa.

Joo ei niin, mitenkäs se fraasi meni, ei se tyhmä ole joka pyytää vaan se joka maksaa...
Lainaus:

Ps. Ja se mitä Cevat Yerleistä yms tulee, niin en ole edelleenkään kuullut esim. Valvelta tai muilta samanlaisilta firmoilta

Valve nyt ei ole mitään saanut aikaan pitkiin aikoihin, ja sillon kun saa niin ne on jotain nettiräiskintöjä, steami (ja TF:n hatut ilmeisesti) niille suurimmat fyrkat tuottaa ja siellä sentään liikkuu edes vähän rahaa. "Muita samanlaisia firmoja," eli jotain mmorpg-kehittäjiä kuten Blizzard? Mites sitten vaikka Epic joka kuuluu pc gaming allianceen mutta tiedostaa silti sen tosiasian että pc-pelit ei myy paskaakaan pc:llä verrattuna konsoleihin? Mites Gas Powered Games? THQ? Capcom? Ubisoft?
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.09.2011 klo 21.52

perato kirjoitti:
Eipä se kovi huonolta näyttäny, reso oli aika pieni ja tekstuurit suht suttusia, mutta kiva et konsolipelaajatki pääsee tätä pelaamaan. Ei huono peli, perus ammuskelujen saralla yks parhaimmista viime aikoina. Valitettavasti.


"Valitettavasti"?
lainaa
onsekova

14.09.2011 klo 00.58

On se vaan jännä juttu... Itse omistan ns. "tykki" PC:n, sekä myös pleikka3:en, Ja pelaan molemmilla suht tasapuolisesti, joskin erilaisia pelejä. Konsoleille löytyy niin paljon helmiä joista PC puolella ei pääse nauttimaan ja myös PC:llä on omat timanttinsa. Vihaajat vihaa, näinhän se on, mutta pieni avarakatseisuus ei olisi teillekkään pahitteeksi hyvä nuoriso.
lainaa
Jore

14.09.2011 klo 10.42

Ostit uuden pakettikoneen millä ei pyöri kuin miinaharava 800x600 resolla?
lainaa
Crytekdemos

14.09.2011 klo 11.35

lasdlasd kirjoitti:
jeje kirjoitti:
Ja taas mennään...

Mutta tulipahan ääneen naurahettua kun videossa luki:

2007: PC gaming is changed forever

Ehkä tosiaan vähän yliammuttua sanoa noin, mutta itse uskaltaisin sanoa, että on jättänyt lähtemättömän jäljen PC pelaamiseen. Pelin merkittävyys näkyy jopa sanonnassakin "will it run crysis?"


Far Cryhän sai aika identtisen kohtelun aikanaan. WOW mitkä vaatimukset, WOW miten uraauurtava merkkiteos...

ja näin vuosien jälkeen täytyy sanoa että todella rumasti ikääntynyt peli. hiipiminen aivan surkeaa, tekoäly ja animointi kammottavaa, tarina kuten moninpelikin olematon, ei ole edes kovin avoin tai vapaa kuten lisä/konsoliosat ja kakkonen laajensi ja ennenkaikkea graafisesti täysi plääh

esim eka COD ja Halo ovat kestäneet paljon paremmin
lainaa
hmmm

14.09.2011 klo 12.24

niin_tietenkin kirjoitti:

Milläs lailla noi on konsoleille tuntemattomia?

Verrattuna PC pelien vastaaviin, tuntuu kuin konsolit eläisivät 90-luvulla. Mutta silloinhan ne on suunniteltukin. Ja ei noita indie-pelejä konsoleille tehdä, sen takia tuntemattomia.
Lainaus:
Valve nyt ei ole mitään saanut aikaan pitkiin aikoihin, ja sillon kun saa niin ne on jotain nettiräiskintöjä, steami (ja TF:n hatut ilmeisesti) niille suurimmat fyrkat tuottaa ja siellä sentään liikkuu edes vähän rahaa. Mites sitten vaikka Epic joka kuuluu pc gaming allianceen mutta tiedostaa silti sen tosiasian että pc-pelit ei myy paskaakaan pc:llä verrattuna konsoleihin? Mites Gas Powered Games? THQ? Capcom? Ubisoft?


"liikkuu edes vähän rahaa"... Niin, puhutaan vain sadoista miljoonista tai miljardeista.
Epic games? siis tuo Bulletstormin tehnyt, vai tekeekö se nykyään jotain muutakin PC pelejä? Peli, joka "ei myy paskaakaan konsoleihin verrattuna". Jos vertaa PS3:n myyntiä PC:n myyntiin, jossa ei edes Steamin lukemat näy, niin paskan myyminen on erikoinen ilmaisu.
GPG.. "Gas Powered Games CEO Chris Taylor says the PC space is "where the opportunity is." Eli ihan hyvin sielläkin on luottoa ja juuri Steamin ansiosta. THQ tekee jatkuvasti PC only pelejä, joten luulisi niissä pyörivän rahaa.
Ja Capcom, firma joka tekee konsolipelejä ja kääntää ne PC:lle.. Ei PC pelaajat halua mitään devil may cry street fighter jne. pelejä. Ihmekös jos ne ei myy. Firman myynnit on laskenut kauttaaltaan, ainoa kasvanut ala on juuri PC:llä ja kännyköillä pelattavat Facebook pelit.
lainaa
PCpelimestari

14.09.2011 klo 15.34

Kyllähän ton vois hankkia vaikka pc:lle kaikki crysikset omistankin. Loistopeli. Ja kenties sitä on pelillisesti hiottu parempaan suuntaan.

Itse kun pelasin ykkösrysiksen aikoinaan low asetuksilla läpi ja nauttisin pelistä silti.
lainaa
itkekää_lisää

14.09.2011 klo 16.20

Itseasiassa se näyttää tältä:
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=39362

"Pieni" ero siihen pc-janareiden näyttämään kuvavertailuun.

lainaa
niin_tietenkin

14.09.2011 klo 17.14

hmmm kirjoitti:
Ja ei noita indie-pelejä konsoleille tehdä, sen takia tuntemattomia.

Kuinka kujalla olet vai oletko vain tyhmä? Siellä on Livet ja PSN:t pullollaan toinen toistaan parempia indiepelejä (joista monet eivät ikinä näe päivänvaloa pc:llä) joiden tekemiseen ja jakamiseen MS ja Sony vieläpä kannustavat.
lainaa
hohhoijaa

14.09.2011 klo 18.12

niin_tietenkin kirjoitti:
Kuinka kujalla olet vai oletko vain tyhmä? Siellä on Livet ja PSN:t pullollaan

Pullollaan? Puhutaan siis todellisuudessa muutamista.
PSN:stä löytyy yhteensä noin 700 peliä.
Vertailun vuoksi, Steamistä löytyy 284 Indie peliä.
Lainaus:
toinen toistaan parempia indiepelejä (joista monet eivät ikinä näe päivänvaloa pc:llä) joiden tekemiseen

"created by individuals or small teams without video game publisher financial support" - Indie pelejä, jotka on Sony/MS rahoittanut? Eli ei siis itsenäisesti rahoitettuja, eli indie pelejä.

Lainaus:
ja jakamiseen MS ja Sony vieläpä kannustavat.


http://www.cinemablend.com/games/Sony-Makes-It-Hard-For-I
lainaa
niin_tietenkin

14.09.2011 klo 18.57

hohhoijaa kirjoitti:

Puhutaan siis todellisuudessa muutamista.

Puhutaan sadoista. Livessä on jopa oma osastonsa ihan vaan indie-peleille.
Lainaus:

Vertailun vuoksi, Steamistä löytyy 284 Indie peliä.

Vain?
Lainaus:

Eli ei siis itsenäisesti rahoitettuja, eli indie pelejä.

Luetun ymmärtäminen ftw. Kuka puhui mitään rahoittamisesta?

http://tinyurl.com/5u62a7f

http://tinyurl.com/6ys7b9d
lainaa
Pena

14.09.2011 klo 20.13

itkekää_lisää kirjoitti:
Itseasiassa se näyttää tältä:
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=39362

Ei huono.
lainaa
hmmm

14.09.2011 klo 20.31

niin_tietenkin kirjoitti:
Puhutaan sadoista. Livessä on jopa oma osastonsa ihan vaan indie-peleille.

Ei, PSN:llä ei puhuta sadoista. Muutamista. Boxin versio taas eroaa sillä, että jokainen voi tunkea niitä "pistä keijolle villapaita" pelejään sinne. Oikeassa Livessäkään ei ole kuin noin 400 peliä, kertoo jotain, että Indie pelejä on yli 2000. Ilman laadun tarkkailua. (En ole katsonut hetkeen, mutta viimeksi oli myydyimpien "indie pelien" mukana "peli" joka vain tärisytti ohjainta tehden siitä hieromasauvan, toinen "peli" muutti mikrofonin äänen hassuksi. Ja ne 10 minecraft kopiota.)
[/quote]
Vain?
Lainaus:

Luojan kiitos, vain. Jos itse pelaat tuota hieromasauvapeliä, niin hyvä sinulle.
[quote]
Luetun ymmärtäminen ftw. Kuka puhui mitään rahoittamisesta?

Auttaa tekemään.. Eli siis miten? Lainaamalla 4 laittetta, jotka maksavat normaalisti rahaa? Vai antamalla ohjeita, miten Sonyn omaa moottoria käytetään, jotta pelejä tehtäisiin PSN:ään, jotta Sony saa tuottonsa?
Eli minunkin pitäisi olla kiitollinen pomolleni, kun hän auttaa minua tekemään hänelle rahaa?
Ja Sony itse puhuu rahoittamisesta. 20 miljoonaa dollaria 30 vuodessa.
lainaa
niin_tietenkin

14.09.2011 klo 21.36

hmmm kirjoitti:

Ei, PSN:llä ei puhuta sadoista. Muutamista.

No se on vaan sun mielipitees ja silleen.
Lainaus:

Boxin versio taas eroaa sillä, että jokainen voi tunkea niitä "pistä keijolle villapaita" pelejään sinne.

Mitä sitten? Indie-pelejä ne silti on, vieläpä termin pilkunnussinta-mielessä.
Lainaus:

Auttaa tekemään.. Eli siis miten? Vai antamalla ohjeita, miten Sonyn omaa moottoria käytetään, jotta pelejä tehtäisiin PSN:ään, jotta Sony saa tuottonsa?

Tarjoamalla työkalut ja alustan jolle niitä voit pistää muiden ostettaviksi? Ei tee niistä yhtään vähemmän indie-peliä vaikka kuinka haluaisit. Ja valvehan ei onneksi revi välistä niistä "sadoista" indie-peleistä niiden palvelussa, eikä moni kehittäjä tee niitä tuotoksiaan vain talkoomielessä...
lainaa
hohhoijaa

14.09.2011 klo 21.56

niin_tietenkin kirjoitti:
No se on vaan sun mielipitees ja silleen.

Ei ole, ihan tosiasia. Voit itse vaikka tarkastaa PSN:stä.

Lainaus:

Mitä sitten? Indie-pelejä ne silti on, vieläpä termin pilkunnussinta-mielessä.

Eli ohjelma, joka muuntaa ohjaimen vibraattoriksi on mielestäsi peli. Mahtavaa.
Ei ihme, että konsolipelaajia pidetään tyhminä.
lainaa
niin_tietenkin

14.09.2011 klo 22.34

hohhoijaa kirjoitti:

Ei ole, ihan tosiasia. Voit itse vaikka tarkastaa PSN:stä.

Ei, se on sun mielipiteesi. Voit tietenkin selventää mikä tieteellisesti todistettava arvo on "muutama."
Lainaus:

Ei ihme, että konsolipelaajia pidetään tyhminä.

No ei välttämättä juuri tuo mutta siellä on silti satoja "oikeita," erinomaisia INDIE-pelejä. Ja kaverin joka haastaa "konsoleille tuntemattomista asioista, kuten nettilatauksista, indie peleistä" ei kannata puhua tyhmyydestä mitään :D:D:D
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.09.2011 klo 00.09

Execta kirjoitti:
perato kirjoitti:
Eipä se kovi huonolta näyttäny, reso oli aika pieni ja tekstuurit suht suttusia, mutta kiva et konsolipelaajatki pääsee tätä pelaamaan. Ei huono peli, perus ammuskelujen saralla yks parhaimmista viime aikoina. Valitettavasti.


"Valitettavasti"?
Niin, siis valitettavasti tällainen peli -- jossa juoni on täysin toissijainen ja kliseinen, jonka pituus on jotain 6-8h riippuen pelitavasta ja joka oli ja on edelleen suht buginen tapaus -- on parhaimpia(ellei paras) yksinpeli räiskintöjä viime vuosikymmenen jälkimmäiseltä puoliskolta. Siis joo, tällä pelillä oli meriittejä ihan muissa asioissa, mutta ei lähellekkään se täydellinen paketti, erityisesti juonen innottomuus ja tempoileva kenttäsuunnittelu laski ton pelin viihdearvoa. Kertoo siis lähinnä yksinpeliräiskintöjen tilasta, siitä miten vähän niihin oikeastaan panostetaan, lähinnä moninpelin kylkiäisiä tai sitten jotain tällaista jossa yritetään yhdellä asialla ratsastamista.

En voi väittää pelanneeni aivan kaikkia PC-puolen ammuskeluja viimisen kuuden vuoden ajalta, mutta melko paljon noita on tullu silti tahkottua. Ainakin kaikki isot nimet alkaa olla kohta läpikäytynä, Metro2033:sta vailla lähinnä.
lainaa
gfffs

15.09.2011 klo 01.57

Vaikka konsoleiden Crysis näyttäisikin paremmalta kuin trailerissa näytetty versio se ei näytä silti puoliksikaan niin hyvältä kuin mitä PC:llä high asetuksilla. Sitten kun siihen highin päälle saa vielä vähän kovemmalla raudalla ultran, full hd reson, anti-aliasignit, yms. niin kyllä se alkaa näyttämään jo ihan eri peliltä. Puhumattakaan tietysti siitä että fysiikat on myös konsoleilla kuin lowilla, eli talot on niillä rautaa kun PC:llä ne ovat paperia. PC-versio on myös rankasti modattavissa ja siihen löytyy satoja configeja sekä mappeja joilla saa pelin näyttämään vielä paremmalta kuin ultra asetuksilla. Ero on niin suuri että ei tarvitse olla grafiikkahuora sanoakseen sen vaikuttavan merkittävästi pelikokemukseen.
lainaa
gffs

15.09.2011 klo 02.00

Katsokaapa nämä youtubesta ja verratkaa konsoliversioon:
watch?v=lk4lzhJfF8g
watch?v=A2iQGlwvzDE
watch?v=shZzYkpl5Nk
lainaa
Eivoikäsittää

15.09.2011 klo 09.35

gfffs kirjoitti:
Vaikka konsoleiden Crysis näyttäisikin paremmalta kuin trailerissa näytetty versio se ei näytä silti puoliksikaan niin hyvältä kuin mitä PC:llä high asetuksilla. Sitten kun siihen highin päälle saa vielä vähän kovemmalla raudalla ultran, full hd reson, anti-aliasignit, yms. niin kyllä se alkaa näyttämään jo ihan eri peliltä. Puhumattakaan tietysti siitä että fysiikat on myös konsoleilla kuin lowilla, eli talot on niillä rautaa kun PC:llä ne ovat paperia. PC-versio on myös rankasti modattavissa ja siihen löytyy satoja configeja sekä mappeja joilla saa pelin näyttämään vielä paremmalta kuin ultra asetuksilla. Ero on niin suuri että ei tarvitse olla grafiikkahuora sanoakseen sen vaikuttavan merkittävästi pelikokemukseen.


Mitä vitun väliä sillä grafiikalla on? Mitä?! Miksi siitä pitää kitistä AINA. Miksi?

lainaa
ukkeli

15.09.2011 klo 10.53

niin_tietenkin kirjoitti:

Ei, se on sun mielipiteesi. Voit tietenkin selventää mikä tieteellisesti todistettava arvo on "muutama."

muutama
vähäinen määrä laskettavissa olevia kappaleita jotakin. Joissakin tapauksissa, kuten laissa, on määrätty että muutamalla voidaan tarkoittaa kappale määrältään 3 - 99 kpl.
lainaa
jonneeeeee

15.09.2011 klo 12.49

niin_tietenkin kirjoitti:
Ei, se on sun mielipiteesi. Voit tietenkin selventää mikä tieteellisesti todistettava arvo on "muutama."

Tieteellisesti todistettava? Siis mitä tiedettä se on, ihan suomenkieltä pelkästään. Jos muutaman käsite on hakusessa, niin kannattaako astua edes ovesta ulos?
Jos taas oikeudellista arviota sanaan muutama haluat, niin muutaman käsite riippuu kontekstista, aivan kuten "usea".

Lainaus:

No ei välttämättä juuri tuo mutta siellä on silti satoja "oikeita," erinomaisia INDIE-pelejä.

PSN:ssä on yhteensä "satoja" pelejä, ovatko ne kaikki siis indie pelejä? Vai onko siellä vähemmän? Eli muutamia?
lainaa
niin_tietenkin

15.09.2011 klo 16.24

jonneeeeee kirjoitti:
Jos muutaman käsite on hakusessa, niin kannattaako astua edes ovesta ulos?

Hieno tarina hermanni. Kyllä minä tiedän mitä muutama tarkoittaa mutta alkuperäisen itkuvirren kirjoittaja näemmä ei (ei tosin mikään yllätyskään). Ei sillä että tämä edes liittyisi alkuperäiseen argumenttiin idiootti, vaikka siellä psn:ssä olisi vain yksi indie-peli niin alkuperäinen viesti muuttuu hevonpaskaksi :D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_downloadable_PlaySta
Sieltä laskemaan jos huvittaa.
lainaa
Jonne

15.09.2011 klo 17.21

niin_tietenkin kirjoitti:
Hieno tarina hermanni. Kyllä minä tiedän mitä muutama tarkoittaa mutta alkuperäisen itkuvirren kirjoittaja näemmä ei (ei tosin mikään yllätyskään). Ei sillä että tämä edes liittyisi alkuperäiseen argumenttiin idiootti, vaikka siellä psn:ssä olisi vain yksi indie-peli niin alkuperäinen viesti muuttuu hevonpaskaksi :D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_downloadable_PlaySta
Sieltä laskemaan jos huvittaa.


Mikä vitun hermanni? Et selvästikään tiedä mitä on muutama, kyllähän sen tuosta listastasikin osaa katsoa. En tiedä alkuperäisestä viestistä, mutta henkilön, joka väittää tuossa listassa olevan enemmän kuin muutama Indie-peli, puheet ovat selvästi hevonpaskaa.
Meneppä takasin kouluun opettelemaan, mitä se muutama tarkoittaa.
lainaa
niin_tietenkin

15.09.2011 klo 17.29

Jonne kirjoitti:

Meneppä takasin kouluun opettelemaan, mitä se muutama tarkoittaa.

Sanoo kaveri joka ei osaa edes laskea. "Muutama" nyt on muutenkin aivan naurettava laaja termi, yhtä hyvin minä voisin sanoa että PSN:ssä on MONTA indie-peliä ja olla vieläpä oikeassa :D
lainaa
vesajokinen

16.09.2011 klo 13.45

niin_tietenkin kirjoitti:
Jonne kirjoitti:

Meneppä takasin kouluun opettelemaan, mitä se muutama tarkoittaa.

Sanoo kaveri joka ei osaa edes laskea. "Muutama" nyt on muutenkin aivan naurettava laaja termi, yhtä hyvin minä voisin sanoa että PSN:ssä on MONTA indie-peliä ja olla vieläpä oikeassa :D


no onhan siellä pari
lainaa
nytRiittää

17.09.2011 klo 00.36

Johtopäätös:
Crysis PC-versio on ylivertainen
Konsoleilla Crysis on luokatonta kuraa

Keskustelu on päättynyt. Hajaantukaa.
lainaa
w34r5ty67u8i98uyt546

17.09.2011 klo 08.17

nytRiittää kirjoitti:
Johtopäätös:
Crysis PC-versio on ylivertainen
Konsoleilla Crysis on luokatonta kuraa

Keskustelu on päättynyt. Hajaantukaa.


Jos tämä on sinun mielestäsi luokatonta kuraa niin et ole kai pelannut muita pelejä?
lainaa
tollot_pcpojut

17.09.2011 klo 14.05

Harvinaisen tyhmiä pc-elitistejä taas liikenteessä..
lainaa
gfffs

19.09.2011 klo 16.22

Eivoikäsittää kirjoitti:
gfffs kirjoitti:
Vaikka konsoleiden Crysis näyttäisikin paremmalta kuin trailerissa näytetty versio se ei näytä silti puoliksikaan niin hyvältä kuin mitä PC:llä high asetuksilla. Sitten kun siihen highin päälle saa vielä vähän kovemmalla raudalla ultran, full hd reson, anti-aliasignit, yms. niin kyllä se alkaa näyttämään jo ihan eri peliltä. Puhumattakaan tietysti siitä että fysiikat on myös konsoleilla kuin lowilla, eli talot on niillä rautaa kun PC:llä ne ovat paperia. PC-versio on myös rankasti modattavissa ja siihen löytyy satoja configeja sekä mappeja joilla saa pelin näyttämään vielä paremmalta kuin ultra asetuksilla. Ero on niin suuri että ei tarvitse olla grafiikkahuora sanoakseen sen vaikuttavan merkittävästi pelikokemukseen.


Mitä vitun väliä sillä grafiikalla on? Mitä?! Miksi siitä pitää kitistä AINA. Miksi?


Puhuin myös fysiikoista ja sanoinhan jo että ei tarvitse olla grafiikkahuora sanoakseen niiden vaikuttavan merkittävästi pelikokemukseen. Siis nyt on kyse jumalauta siitä että talot ovat puoliksi tuhoutumattomia ja 95% kaikista pelin kasveista on poistettu!!! Kasvit toimivat Crysiksessä suojana NPCiden katseilta, joten tämä on merkittävä muutos. Lisäksi piirtoetäisyys on niin pieni että on turha edes yrittää mapin toisesta päästä sniputtamista.

Itselläni on siis sekä PC että 2x X0 enkä ole PC tai konsolifani mutta sanon vaan että tää on niin kuraa konsoleilla kuin olla ja voi.
lainaa
Hohhoijaa

19.09.2011 klo 18.09

gfffs kirjoitti:
Siis nyt on kyse jumalauta siitä että talot ovat puoliksi tuhoutumattomia ja 95% kaikista pelin kasveista on poistettu!!!

Herp derp...
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=39362

Ja jos nyt näki niiden (hajoamisesta päätellen jostain paperimassasta tehtyjen) paskahökkeleiden tuhoamiselle jotain vitun suurta tarvetta niin sitten apua, yleensä niiden hajottamiselle ei edes ollut kunnon työkaluja ja ne tehtävien kannalta oleelliset pytingithän pysyivät pystyssä vaikka maailmanlopuun saakka. Minä en ainakaan löytänyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova