Tuorein sisältö

Lisää tietoa Haamujengipelistä

15.11.2007 klo 08.31 | Luettu: 1916 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Variety-lehdellä on lisää tietoja eilen paljastuneesta uudesta Ghostbusters-pelistä. Peliä työstävät yhteistyössä Vivendi Games / Sierra ja Sony Pictures. Julkaisuajaksi ilmoitetaan syksy -08.

Koko originaalinelikko, eli Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bill Murray ja Harold Ramis ovat mukana ääninäyttelemässä ja mukaan on saatu myös William Atherton, Brian Doyle Murray sekä Annie Potts.

Käsikirjoituksen tekevät Aykroyd ja Ramis ja se on suoraa jatkoa Ghostbusters II:lle. Vivendi on toiveikas pelin suosion suhteen nähtyään, kuinka hyvin Scarface menestyi. Peliä työstää Terminal Reality PC:lle, PS3:lle ja X360:lle sekä Red Fly Studios PS2:lle, Wiille ja DS:lle. PC/PS3/X360 -peli on suunnattu peruspelaajille, jälkimmäinen taas casual/perhepeliksi.

Ramis on ohjaamisen ja näyttelemisen lisäksi käsikirjoittanut mm. elokuvat Deltajengi, Ghostbusters, Caddyshack, Terapian tarpeessa, Päiväni murmelina ja Bedazzled. Aykroyd on kunnostautunut kirjoittamispuolella molemmissa Ghostbusters-elokuvissa sekä The Blues Brothers -leffoissa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ghostbusters palaa s... Uusi Nintendo DS jo ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova