Tuorein sisältö

PGR4 saa ilmaisen päivityksen

15.11.2007 klo 10.42 | Luettu: 3223 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Bizarre Creations julkaisee tänään ilmaisen päivityksen Project Gotham Racing 4 -autopeliinsä. Päivitys lisää peliin PGR2:sta tutun Cat and Mouse -pelitilan, jossa ajaminen tapahtuu minkä tahansa pelissä olevan kaupungin kaduilla täysin vapaasti.

Uudessa kissa ja hiiri -leikissä on kaksi joukkuetta, joista kummassakin yksi hiiri ja useita kissoja. Hiiren tulee olla vähintään yhtä ajoneuvoluokkaa hitaampi kuin kissojen. Hiiri kerää joukkueelleen Kudos-pisteitä perinteisten tapojen lisäksi myös pysymällä erossa vastapuolen kissoista. Kissat voivat kartuttaa Kudos-saalista törmäilemällä vastapuolen hiireen tai pysymällä lähellä omaa hiirtään ja suojelemalla tätä. Aikarajan umpeuduttua enemmän pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Uusi pelitila on Bizarren vastaus fanien toiveisiin. Päivityksestä kertovassa artikkelissaan Bizarren työntekijät vastaavat myös muihin PGR-sarjan ystävien kysymyksiin.

Lähde: Joystiq

V2.fi | Matti Lintula
< Lisäinfoa Rock Band ... PS3:n SingStar saa o... >

Keskustelut (2 viestiä)

kartsa

15.11.2007 klo 14.25

Eikös tuo cat and mouse ole ollut pelissä alusta asti!!??
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.11.2007 klo 21.58

On ollut, mutta se ei ole sijoittunut täysin avoimiin kaupunkeihin. Nyt tuon alkuperäisen cat and mousen rinnalle on tehty uusi, erilainen cat and mouse -moodi. Alkuperäinenkin on yhä mukana.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova