Tuorein sisältö

Minecraft johtotähti nopeammissa XBLA-päivityksissä?

22.01.2012 klo 12.51 | Luettu: 3687 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pelinkehittäjät ovat parjanneet usein Xbox Live Arcaden pelien hyväksyntäjärjestelmän hitautta, joka on johtanut useiden pelien ja niiden päivitysten myöhästymiseen. Joystiq kertoo, että tulevan XBLA-Minecraftin myötä asiat saattavat muuttua.

Näin kertoo peliä XBLA:lle muuntavan 4J Studiosin Paddy Burns: "Microsoft tietää, että Xboxilla on hyvin vaikea tehdä samanlaista juttua kuin PC:llä, jossa peliä päivitetään jatkuvasti, koska kaiken pitää mennä täydellisten testien läpi. Mutta he haluaisivat mennä siihen suuntaan, he näkevät sen tulevaisuutena, joten uskon että me saatamme olla ensimmäinen, jolla on jatkuvia päivityksiä".

Kuitenkaan Burns ei usko, että päivityksiä tulisi yhtä usein kuin PC:lle, mutta pitää päivitystä esim. kahden kuukauden välein todennäköisenä. XBLA:n Minecraft perustuu Minecraftin 1.6.6 -betaversioon ja toiveena on päästä 1.0 -version tasolle mahdollisimman pian.

Minecraftin XBLA-versio ilmestyy kevään aikana.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Lauantai-illan Kevyi... Alienwarelta pelikon... >

Keskustelut (2 viestiä)

pööpöileväapina

22.01.2012 klo 13.25

Myös Sony saisi nopeuttaa tuota päivitys rumpaa! Eiköhän ne pelintekijät yritä parasta niissä päivityksissä, joten miksi ne ei voi suoraan vain päivittyä, kyllä ne sieltä nopeesti myös sen korjauksen saa ladattua verkon yli, JOS jotain menisi mönkään. Tuo on tuollaista turhaa ajan haaskausta. Tuntuu, että Sonyn omat studiot saavat päivitykset parissa päivässä läpi, mutta muut joutuvat odottamaan viikkotolkulla. Tietenkin hyvä, että jotkut saavat, mutta tajusitte varmasti pointtini. Tuskin valmistajat mitään viiruksia levittelee päivityksillään :D.
lainaa
juu

22.01.2012 klo 14.25

pööpöileväapina kirjoitti:
Tuskin valmistajat mitään viiruksia levittelee päivityksillään :D.

Eivät ainakaan tietäessään - vahingossa mukaan saattaa osua paloja, jotka mahdollistavat väärinkäytön. Tämän seikan vuoksi testejä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova