Tuorein sisältö

Bizarrelta täysin uusi autopeli

15.11.2007 klo 14.01 | Luettu: 2429 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Activisionin ostettua brittiläisen Bizarre Creationsin syyskuussa, ovat huhumyllyt niin Bizarren kuin studion aiemman pelisarjan, Project Gotham Racingin tulevaisuudesta lähteneet pyörimään vinhasti. PGR-sarjaa Bizarre ei enää tee, sillä sarjan oikeudet jäivät Microsoftille, jonka oletetaan jatkavan sarjaa uuden kehittäjän voimin. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty sarjan siirtymistä Forza Motorsportin kehittäneen Turn 10 Studiosin hoiviin.

Bizarren ja Activisionin liitosta tiedetään toistaiseksi varmaksi se, että tulossa on kaksi suurta peliä uuden julkaisijan alta. Toinen peleistä on hahmoihin keskittyvä peli ja toinen on autopeli. Ensimmäinen Bizarren Activisionille tekemä peli julkaistaan näillä näkymin emoyhtiön tilivuoden 2010 aikana.

Activision kehui ostostaan hyväksi ja rohkeaksi uusien ideoiden ja sarjojen kehittämiseksi. Huhuissa on liikkunut vinkkejä useita erilaisia autoja sisältävästä pelistä, kuten myös mahdolliseen F1-lisenssiin pohjautuvasta formulapelistä. Autoliitto FIA on tiettävästi lähestynyt useita suuria julkaisijoita tulevien F1-pelien tiimoilta ja luvannut lisenssin sille, jonka alaisuudesta löytyy osaava autopelejä luova studio. Bizarre on vastannut vuosien 1996 ja 1997 kausiin perustuvista F1-peleistä ensimmäisellä PlayStation-konsolilla.

Bizarren toimesta on luvattu entistä enemmän todelliseen maailmaan pohjautuvaa autopeliä, joten Activisionin klassikkolisenssi Interstate '76:n henkiin herättäminen voidaan unohtaa laskuista. Tilanteen kehitystä voi seurata Bizarre Creationsin foorumeilla. Varmaa on kuitenkin se, että Bizarren pelit eivät tule olemaan jatkossa Xboxin yksinoikeusjulkaisuja.

Lähde: Joystiq

V2.fi | Matti Lintula
< Xbox Originalseista ... Lisää kuvia Gran Tur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova