Tuorein sisältö

PS Vita -infopaketti - mikä toimii, mikä ei?

18.02.2012 klo 11.33 | Luettu: 34473 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Otetaan päivän ensimmäinen uutispläjäys Vita-aiheisena, Sony on nimittäin julkaissut virallisen Vita FAQ:n, jossa kerrotaan mm. seuraavaa:

- Vitan mukana tulee kuusi AR (augmented reality) -korttia, joiden kanssa voi pelata minipelejä
- USA:n julkaisussa on 26 peliä ja lisäksi Playstation Storesta voi ostaa 275 PSP-peliä ja 117 Minis-peliä Vitalla pelattaviksi
- 'First Edition Bundle' sisältää myös Little Deviants -pelin
- vaikka Vitassa bluetooth onkin, siihen ei voi kytkeä hiirtä, näppäimistöä tai PS3-ohjainta
- seuraavia mediaformaatteja tuetaan: MP3 (MPEG-1/2 Audio Layer 3), MP4 (MPEG-4 AAC), WAVE (Linear PCM), MPEG-4 Simple Profile (AAC), H.264/MPEG-4 AVC High/Main/Baseline Profile (AAC), JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG
- Vitassa ei ole kuvan ulostuloa, joten sitä ei voi kytkeä televisioon
- akkua ei voi poistaa
- Remote Playlla voi pelata PS3-pelejä PS3:n kautta
- Youtube-, Flash- tai PDF-tuesta ei ole vielä tietoa
- PSone Classics -peleistä kerrotaan lisää myöhemmin, Sonylla ei ole aikomusta saada PS2- tai PS3-pelejä pelattaviksi Vitalla
- kuten aiemmin uutisoitiin, länsimaihin ei saavu palvelua, jolla PSP:n UMD-pelinsä saisi Vitalla pelattaviksi

Toisaalla Australiasta kuuluu kummia: monet suuret kauppaketjut eivät edes ota Vitaa valikoimiinsa julkaisupäivänä, ennen kuin selviää, kuinka laite alkaa menestyä. Sonyn mukaan kyseessä on strategia ja Australiassa Vitan kanssa keskitytään tiettyihin peli- ja teknologiakauppoihin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tältä näyttää Counte... Vihaiset linnut ling... >

Keskustelut (64 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

18.02.2012 klo 13.07

Kyllä kuvanulostulo saisi löytyä jo kaikista nykypäivän tasku multimediakeskuksista.
lainaa
Tolkku

18.02.2012 klo 13.24

Minulle taas riittää ihan tämä, mitä laite tarjoaa.

Vitalle tulevaa Ruinia ja Motorstormia muun muassa pystyy pelaamaan telkkarinkin kautta, kunhan Ps3 löytyy talosta. Aika turha itkemisen aihe.

Miksi edes ostaa käsikonsolia, jos haluaa pelata pelinsä telsun kautta? Laiskana ihmisenä en aina jaksa käynnistää plekeä, vaikka joskus iltaisin tekisi mieli vetää pieni pelisessio.

Nyt tarvitsee vain käynnistää Vita, ottaa mukava asento sängyssä ja kyllä on mukavaa. =)
lainaa
Komppa

18.02.2012 klo 13.29

Skypen saaminen Vitaan on aika mahtava juttu.

lainaa
20489

18.02.2012 klo 13.34

No jaa, eiköhän joku streemaus-tuki olisi silti mahdollista, ainakin Sonyn telkkareille / PS3:n kautta.

Laitteena Vita ei valitettavasti ole vakuuttanut:
- Liikaa muistikortteja.
- Videoformaatti ja pdf-tuki puutteellinen.
- Ei PS2-emulaattoria tulossa (vaikka no, näytetään PS2-pelejä silti julkaistavan Vitalle esim. FFX, joten en tiedä, onko niikseen väliä.).
- Ohjelmointituki on kuulostanut hyvältä, mutta vaatii kehitystyökalujen ostoa.
- Tiedostojen siirto laitteen ja tietokonene välillä muistaakseni vaatii Sonyn oman softan ja nettiyhteyden.
lainaa
Komppa

18.02.2012 klo 13.39

^Ei tarvitse olla nettiyhteyttä, kunhan olet vain sen softan koneelle asentanut. Sitten vain usb:llä Vita kiinni koneeseen, ja se on siinä.
lainaa
Komppa

18.02.2012 klo 13.45

Tässä on selkeä ohje Vitan ja tietokoneen yhteiskäytöstä: http://manuals.playstation.net/document/en/psvita/cm/back
lainaa
Nimetön

18.02.2012 klo 13.49

"PSone Classics -peleistä kerrotaan lisää myöhemmin", tämä olisi itselleni ainoa syy ostaa koko vehje. Monta PSone -peliä olen ladannut, mutta suurin osa on ajan puutteen takia jäänyt pelaamatta.

Olisi mahtavaa päästä laittamaan pelit Vitalle ja ennen nukkumaan menoa vähän pelailla sängyssä...
lainaa
90125

18.02.2012 klo 13.50

^Ok, kiitos! Täytyy tutustua. Tämän hetken tiedon perustin tähän: http://wololo.net/wagic/2012/01/01/open-cma-by-virtuous-f
lainaa
Komppa

18.02.2012 klo 13.58

Tässä enemmän tuosta tietsikalle kopioimisesta(sama playstation Vita tukisivusto) jne. Edellinen oli keskittynyt backuppaamiseen, joka myös on todella hyvä ominaisuus: http://manuals.playstation.net/document/en/psvita/cm/cont
lainaa
Komppa

18.02.2012 klo 14.01

Unohtui mainita, että Vitallekin saa muun muassa musiikkia siirrettyä koneelta tuon content managerin avulla(Tuolla tukisivustollahan se kyllä mainitaan myös englanniksi, mutta hyvä kiteyttää tuokin tieto tänne). Tulee olemaan aika isossa käytössä meikäläisellä.
lainaa
Jolla

18.02.2012 klo 14.16

V2 saisi tehdä vähän laajemman katsaus videon Vitalle, jahka se ilmestyy Suomessakin kauppoihin. Tässä on aika hyvä video, jossa tutustutaan laitteen käyttöön: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NB!
lainaa
herpderp

18.02.2012 klo 14.43

Tolkku kirjoitti:
Nyt tarvitsee vain käynnistää Vita, ottaa mukava asento sängyssä ja kyllä on mukavaa. =)

Pelata pieneltä näytöltä paskalla kontrollerilla ja surkeilla kajareilla siksi että et jaksa käynnistää PS3:sta? Noh mikäs siinä, itse en löydä Vitalle yhtään mitään käyttöä kotona jos omistaa edes jonkin nykysukupolven konsolin.
lainaa
Tolkku

18.02.2012 klo 14.58

^Siinä puhuu henkilö, jolla ei ole mitään kokemusta laitteesta. Vitassa on kuulokeliitäntä, eli kajareita ei tarvitse käyttää. Huono trolli. =)

Minulle Vitalla on myös käyttöä siksi, koska se tukee Skypeä heti julkaisun yhteydessä. Matkakäytössä paljon parempi, kuin PS3.

lainaa
OlkaaVaanEriMieltä

18.02.2012 klo 15.08

Itse olen sitämieltä että tuo kuvanulostulon poistaminen on paska siirto.
lainaa
Jinkkis

Rekisteröitynyt 13.12.2009

18.02.2012 klo 15.27

Vanhana ja onnellisena PSP:n omistajana voin vain sanoa että kiitos ei. Rajansa kaikella Sony, rajansa kaikella..
lainaa
herpderp

18.02.2012 klo 15.34

Tolkku kirjoitti:
Matkakäytössä paljon parempi, kuin PS3.

No shit, retard. Nyt puhuttiinkin sen käyttämisestä kotona. Edelleen, mikäs siinä jos haluaa köyhemmän pelikokemuksen sen takia että on vitun laiska...
lainaa
Tolkku

18.02.2012 klo 15.43

^Ei minusta Vita tarjoa millään lailla köyhempää pelikokemusta. Vitalle tulevaa Motorstormia ja Ruinia voit pelata myös telkkarin kautta.

Henkilökohtaisesti minulle on paljon kivempi ratkaisu ottaa ennen nukkumaan menoa pari lyhyttä erää Vitan kaltaisella pienellä konsolilla, kuin mennä ps3:n äärelle. Ei aina jaksa istualteen pelailla ja plösö kolmoseni kohdalla se olisi pakollista. Sen takia minä hankin Vitan, jotta pelaamista pystyy harrastamaan vähän mukavemmassakin asennossa.

Vitan parhaat pelit on ulkoasultaan yhtä hyvää tasoa, kuin Ps3:n joten pelikokemuksen huonontumisesta ei voida puhua. Tässä on hyvä previkka Vitalle tulevasta Mortal Combatista. Näyttää varsin legendaariselta: http://www.youtube.com/watch?v=PPV39vQIPrs&feature=player
lainaa
Tolkku

18.02.2012 klo 15.59

Vitalle tulevia pelejä:

Ruin: http://www.youtube.com/watch?v=gfGeTVugKZM

Motorstorm RC: http://www.youtube.com/watch?v=7iEadL9aBLQ

Kumpaakin voit pelata telkkarin kautta, kunhan sinulla on PS3.
lainaa
herpderp

18.02.2012 klo 16.17

Tolkku kirjoitti:
Vitalle tulevaa Motorstormia ja Ruinia voit pelata myös telkkarin kautta.
Vitan parhaat pelit on ulkoasultaan yhtä hyvää tasoa, kuin Ps3:n joten pelikokemuksen huonontumisesta ei voida puhua.

Mites pelaat jos "- Vitassa ei ole kuvan ulostuloa, joten sitä ei voi kytkeä televisioon."

Ja ei todellakaan päästä lähellekään samalla tasolle kuin PS3:n kanssa. Vertaa vaikka UC3 ja UC: GA; ero kuin yö ja päivä. Joten sori mutta minä ainakin kotona ollessani pelaan pelini mielummin graafisesti paremman näköisinä, isolta ruudulta, paremmalla ohjaimella, paremmilla nettiominaisuuksilla ja jos mahdollista, äänet kunnon kotiteatterista nautittuna. Matkallakin suosin ennemmin älypuhelinta parempien kommunikaatio-mahdollisuuksien takia, eikä ne pelitkään hinta/laatu-suhteeltaan paljoa käsikonsolipeleille häviä, jos ollenkaan...
lainaa
Tolkku

18.02.2012 klo 16.26

^Paitsi, että kontrollit älypuhelimeissa ovat aika lapsen kengissä, koska pelkällä kosketusnäytöllä ei päästä pitkälle, ja se nyt vain on fakta.

Oletko kuullut sellaisesta asiasta kuin playstation network? Ostat pelin sieltä, lataat sen jne. Olisit hyvänen aika edes katsonut tuon Ruinin video esittelyn jonka avulla pääsisit vähän enemmän jyvälle mistä on kyse, etkä suoltaisi järjettömyyksiä.

Edelleenkään et ole tainnut testata koko Vitaa ja silti jauhat sen paskuudesta. Se on ps3 ohjain, jossa on kosketusnäyttö. Sitä muun muassa voi käyttää tavallisena ohjaimena pleikkarin kanssa. Samaa metodia aikonee käyttää myös WiiU, kun se tulee markkinoille.

Vitassa on se hyvä puoli, että voit jatkaa pelaamista kotoasi lähdettyä tuolla laitteella, jos sinulla on menoja jonnekin, ja haluaisit kuitenkin vielä vähän mättää esim. Ruinia. Eikä tässä kukaan ole sinua painostamassa Vitaa ostamaan. Ole ostamatta. Se on ihan sinun oma asiasi. Kannattaa silti ottaa hiukan asioista selvää, ennen kuin aukoo päätään.
lainaa
31619

18.02.2012 klo 16.28

^Tuo näytti innovatiiviselta tavalta hyödyntää kosketusnäyttöä, vaikka en ominaisuuden käytönpakottamisesta pidäkään (siis Vitan menuissa liikkuminen). Toinen ikävä ominaisuus Vitassa on se, että sitä ei voi ladata tietokoneen usbin kautta toisin kuin PSP:tä. Eli ollaan menty askel taaksepäin. Jos laitteen saa kunnolla modattuna, kunnon homebreweillä saatan harkita - tai vaihtoehtoisesti laadukkaalla ilmaissoftalla. Toistaiseksi tyydyn PSP phatiin, minkä ominaisuudet modattuna riittävät. Kiinnostavia Vita pelejä kyllä näyttäisi tulevan, mutta saa nähdä - enemmän käyttäisin laitetta sovelluksien pyörittämiseen.

herpderp kirjoitti:
Nyt puhuttiinkin sen käyttämisestä kotona. Edelleen, mikäs siinä jos haluaa köyhemmän pelikokemuksen

Minusta käsikonsolilla pelaaminen voi olla yhtä mielekästä kuin isommalta ruudulta. Ja grafiikat on nykyisin ihan liian yliarvostettua.
lainaa
Dille

18.02.2012 klo 16.42

31619: Häkkerit ovat jo onnistuneet ujuttamaan Vitalle emulaattorin, joka pyörittää kaikkea jännää vanhan ajan pelimateriaalia(emulaattori on valitettavasti vanhemman psp:n häkkäämiseen ohjelmoitu softa, joten kosketusnäytön hyödyntäminen jää ainakin tässä vaiheessa unelmointi tasolle. Ei se mitään. Nämä lapsuuden aikaiset pelit ei olleet edes tarkoitettu tuollaiseen käyttöön).

Enivei. Olkaa hyvät. Mariota ja kaikenlaista muuta kivaa esittelyssä. Suoraan Vitan sisälle ujutettuna: http://www.youtube.com/watch?v=ao8VOnYoc7g
lainaa
Dille

18.02.2012 klo 16.51

Unohtui sanoa, että tuossa esitellään myös Bookr(PDF reader). Toivotaan, ettei Sony ole kiinnostunut Vitan patchaamisesta, koska minä tykkäisin kovasti tuosta pdf -tuesta Vitassa.
lainaa
71782

18.02.2012 klo 17.01

^Sama. Käsittääkseni Vitan PSP-emulaattorin puolella pyöritettynä Bookr:stä ei saada kuitenkaan parempaa tehoa kuin, mitä PSP:llä. Joten siksi virallinen tuki olisi hyvä ja tietenkin kuvatiedoston lukija (vrt. xReader) ja selain, jossa hyvä videotoisto. Näitä ei-pelikoneelle tyypillisiä ominaisuuksia ensisijaisesti kaipaisin.
lainaa
Dille

18.02.2012 klo 17.08

71782:Samoin. Ne olisi helvetin mukava lisä. Eiköhän parin kuukauden päästä löydy kaikenlaisia sovelluksia. Sony on tehnyt muuten helkatin huonon tempun minun mielestäni korvaamalla kiintolevyn muistikorteilla.

Olettaisin, että olisi mahdollista käyttää toista muistikorttia näiden "ei Vitalle kuuluvien" ohjelmistojen käyttöön, ja toista muistaria "lailliseen" puuhasteluun.

En usko Sonyn pystyvän laittamaan sellaista päivitystä, joka estäisi ohjelmien käytön offline tilassa. Muistikortteja vaihtamalla voisi näin kiertää Vitan tämän hetkisen rajoittuneisuuden ja päästä hyötymään sen tehoista ja kontrolleista paremmin. Minulla ainakin on suuri luotto häkkääjiä kohtaan.
lainaa
RepoFox

18.02.2012 klo 17.14

31619 kirjoitti:
^Toinen ikävä ominaisuus Vitassa on se, että sitä ei voi ladata tietokoneen usbin kautta toisin kuin PSP:tä. Eli ollaan menty askel taaksepäin.


Kyllähän tuota Vitaa pystyy lataamaan tietokoneen USB:n kautta. Ainakin mitä pari videota kun olen tubesta katsonut.
Vitan Home -näppäimen valo tosin ei tosin "syki", mutta akkuvarauksen kohdalla on se sähköinen latauskuvake.
lainaa
Dille

18.02.2012 klo 17.15

Modaajat saattaisivat parhaimmillaan kyetä tekemään ohjelmiston, joka antaa Vitalle kaikelle liitettävälle usb -tavaralle. Joystikki tuki olisi metka. :D

lainaa
Dille

18.02.2012 klo 17.16

Modaajat saattaisivat parhaimmillaan kyetä tekemään ohjelmiston, joka antaa tuen kaikelle Vitaan usb:n kautta liitettävälle tavaralle. Joystikki tuki olisi metka. :D
lainaa
herpderp

18.02.2012 klo 17.20

Tolkku kirjoitti:
Oletko kuullut sellaisesta asiasta kuin playstation network?

Eli toisin sanoen et edes tarvitse Vitaa tuon pelin pelaamiseen...
Lainaus:

Edelleenkään et ole tainnut testata koko Vitaa ja silti jauhat sen paskuudesta.

En olekaan, mitä sitten? Oletko sinä, vai perustatko tämän kaiken päiväuniisi siitä mitä mahdollisesti teet Vitalla?
Lainaus:

Se on ps3 ohjain, jossa on kosketusnäyttö.

Vitut ole. Oliko PSP:kin vain "ps3-ohjain, jossa on näyttö?" Dualshock vie koska tahansa voiton mitä tulee ergonomiaan ja kontrolloimisen luonnollisuuteen ja mukavuuteen, ihan siitä yksinkertaisesta syystä että se on alusta asti suunniteltu vain ja ainoastaan siihen käyttötarkoitukseen. Vita on enemmänkin tehokas tabloidi johon on lyöty pleikkarin nappulat ympärille. Padi vie koska tahansa.
Lainaus:

Kannattaa silti ottaa hiukan asioista selvää, ennen kuin aukoo päätään.

Se että sinä tykkäät pelata vähän vitaa ennen nukkumaanmenoa kotona ei tee siitä pelillisesti mitenkään yleisesti parempaa ratkaisua kuin pelata "oikealla" kotikonsolilla.
Lainaus:

Minusta käsikonsolilla pelaaminen voi olla yhtä mielekästä kuin isommalta ruudulta. Ja grafiikat on nykyisin ihan liian yliarvostettua.

Käsikonsolilla pelaaminen on tasan niin mielekästä kuin käsikonsolilla pelaaminen. Verrattaessa pelaamiseen sillä telkkarin alla olevalla tehokkaammalla laitteella ei päästä edes samalla viivalle. Graffat voivat olla yliarvostettuja mutta se taas ei muuta mihinkään sitä että Vita ei pääse edes lähelle PS3:sta irtoavia tehoja.
lainaa
Jorma

18.02.2012 klo 17.27

Kannattaa myös muistaa että muistikortin hankinta on pakollinen jos haluaa päästä käsiksi kaikkiin Vitan peleihin tai ottaa kuvia ja videoita.
lainaa
Talmunen

Rekisteröitynyt 20.12.2010

18.02.2012 klo 19.29

- Youtube-, Flash- tai PDF-tuesta ei ole vielä tietoa'' eli suomeksi niitä ei ole
lainaa
Örh

18.02.2012 klo 19.58

^ Menehän Talmunen noitten profeettavisioides kanssa muualle.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

18.02.2012 klo 21.19

herpderp kirjoitti:
uliuliuli


Mitä helkuttia sillä on väliä, että onko hienot grafiikat tai mukavat kontrollit. Minä en ainakaan mitää Angry Birdsia pelaa 3 tunnin ajomatkalla meidän mokille, ei, kyllä minä otan ihan sen PSP:n, jonka pelejä jaksaa pelata yhteen putkeen yli tunnin, toisin kuin jotain mobiilipelejä.
lainaa
herpderp

18.02.2012 klo 21.23

Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?
lainaa
Talmunen

Rekisteröitynyt 20.12.2010

18.02.2012 klo 21.45

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?
Mobiili pelit on turhia koska puhelinten suoristyskyky riittää PSX nykyään omassakin on PS3-ohjain tuki, niin onnistuu THPS2 ihan mallikkaasti 55fps :3
lainaa
jfjiviffl

18.02.2012 klo 23.40

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?
Itselläni on ainakin puhelimena Galaxy S II, enkä ole löytänyt sille mitään pelikelpoista pelattavaa vaikka kaikki mukamas hd pelit on käyty läpi. Paskat kontrollit tekevät niistä pelikelvottomia, eivätkä ne pelillisesti yllä edes huonoimpien käsikonsolipelien tasolle.
Ja IMO 5 tuuman näyttö mukavasti nenän edessä sängyssä hyvässä asennossa on mukavaa vaihtelua monen metrin päässä sohvalla kököttämiseen.
lainaa
Casa

Moderaattori

Rekisteröitynyt 27.10.2008

18.02.2012 klo 23.46

Onneksi iPadillä voi pelata...
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 00.35

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?


Kokemusta on noin 20 eri mobiilipelistä, joten äläs siitä aloita.
lainaa
Sove

19.02.2012 klo 03.10

"- akkua ei voi poistaa"

Sehän sitten onkin kiva, kun laite kaatuu niin, että sammuu vain akkubootilla.
lainaa
ifkriduf676fi

19.02.2012 klo 11.41

Talmunen kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?
Mobiili pelit on turhia koska puhelinten suoristyskyky riittää PSX nykyään omassakin on PS3-ohjain tuki, niin onnistuu THPS2 ihan mallikkaasti 55fps :3


Mitä ihmettä tarkoitat? Voisit jatkossa taivuttaa sanat, että saa selvää.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

19.02.2012 klo 13.46

Sove kirjoitti:
"- akkua ei voi poistaa"

Sehän sitten onkin kiva, kun laite kaatuu niin, että sammuu vain akkubootilla.

Tuo on vissiin jotenkin huomioitu laitteissa, joissa ei ole irrotettavaa akkua. Itsellä on Nokian luuri, jossa on intergoitu akku ja tiltatessa se on aina onnistuneesti auto-bootannut. Jokainen aiemmin omistamistani Nokian älypuhelimista on välillä seonnut niin pahasti että akku on ollut pakko irrottaa. Integroitu akku tuntuu oleva leviävä trendi nyky mobiililaitteissa.
lainaa
herpderp

19.02.2012 klo 14.07

Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?

Kokemusta on noin 20 eri mobiilipelistä, joten äläs siitä aloita.

Mutta ei selkeästikään mistään matopeliä vaativammasta tai paremmasta, että se siitä.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 14.20

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?

Kokemusta on noin 20 eri mobiilipelistä, joten äläs siitä aloita.

Mutta ei selkeästikään mistään matopeliä vaativammasta tai paremmasta, että se siitä.


No mainitsepa näitä ''hyviä mobiilipelejä''.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

19.02.2012 klo 15.44

http://market.android.com/details?id=com.rockstar.gta3&fe
http://market.android.com/details?id=com.madfingergames.s
http://market.android.com/details?id=com.gameloft.android
Muokannut: iNdo 19.02.2012 klo 15.50 lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 15.56

iNdo kirjoitti:
*esimerkkejä hyvistä mobiilipeleistä*


Ai tuollaisia meinaatte, koitin yhden kerran, ja kontrollit kusi niin ettei tehnyt mieli jatkaa.
lainaa
herpderp

19.02.2012 klo 16.00

Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?

Kokemusta on noin 20 eri mobiilipelistä, joten äläs siitä aloita.

Mutta ei selkeästikään mistään matopeliä vaativammasta tai paremmasta, että se siitä.

No mainitsepa näitä ''hyviä mobiilipelejä''.

Tossa niitä jo tulikin, kiitokset iNdo:lle. Tohon voisi lisätä vielä vaikka mitä infinity bladeja, death rallyja ja plants vs zombiesia tai vaikka ihan emulaattoreita joiden kautta saat esim suosikki-pokemonisi pyörimään kännyssäs. Parin euron hintaan sen verran helvetisti tekemistä että jää monet suurella budjetilla ja hirveällä hinnalla kaupattavat käsikonsolipelit leikiten varjoon. Eli jos ei kännykälleen mitään tuntien kestoista pelattavaa löydä on vika aivan täysin käyttäjässä...
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 16.18

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
toisin kuin jotain mobiilipelejä.

Vittuako uliset kun ei selvästi ole mobiilipeleistä AB:ta ja matopeliä enempää kokemusta. Eikö paska kännykkä pyöritä parempaa?

Kokemusta on noin 20 eri mobiilipelistä, joten äläs siitä aloita.

Mutta ei selkeästikään mistään matopeliä vaativammasta tai paremmasta, että se siitä.

No mainitsepa näitä ''hyviä mobiilipelejä''.

Tossa niitä jo tulikin, kiitokset iNdo:lle. Tohon voisi lisätä vielä vaikka mitä infinity bladeja, death rallyja ja plants vs zombiesia tai vaikka ihan emulaattoreita joiden kautta saat esim suosikki-pokemonisi pyörimään kännyssäs. Parin euron hintaan sen verran helvetisti tekemistä että jää monet suurella budjetilla ja hirveällä hinnalla kaupattavat käsikonsolipelit leikiten varjoon. Eli jos ei kännykälleen mitään tuntien kestoista pelattavaa löydä on vika aivan täysin käyttäjässä...


Kuten jo sanoinkin, kontrollit kusee sen verran ettei jaksa pelaa mitään tunteja.
lainaa
herpderp

19.02.2012 klo 19.48

Uppmas kirjoitti:
Kuten jo sanoinkin, kontrollit kusee sen verran ettei jaksa pelaa mitään tunteja.

Mua ei hirveemmin kiinnosta missä asioissa sinä kuset.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 20.05 1 tykkää tästä

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
Kuten jo sanoinkin, kontrollit kusee sen verran ettei jaksa pelaa mitään tunteja.

Mua ei hirveemmin kiinnosta missä asioissa sinä kuset.


Osuin arkaan paikkaan...
lainaa
herpderp

19.02.2012 klo 20.11

Uppmas kirjoitti:

Osuin arkaan paikkaan...

Sun evottamisesi kyllä osuu välillä hermoon, varsinkin kun yritä perustella sillä jotain.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 20.13

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:

Osuin arkaan paikkaan...

Sun evottamisesi kyllä osuu välillä hermoon, varsinkin kun yritä perustella sillä jotain.


No ei GTA:ta ole kivaa pelata kosketusnäytöllä. Voisit myöntää sen itsekin.
lainaa
herpderp

19.02.2012 klo 21.01

Uppmas kirjoitti:
No ei GTA:ta ole kivaa pelata kosketusnäytöllä.

Se on sinun mielipiteesi, joka selvästikin perustuu siihen että Et Vaan Osaa.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

19.02.2012 klo 21.38

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
No ei GTA:ta ole kivaa pelata kosketusnäytöllä.

Se on sinun mielipiteesi, joka selvästikin perustuu siihen että Et Vaan Osaa.


En osaa, enkä halua opetella, mutta se ei vaikuta siihen, että kosketusnäyttö on kusinen pelaamiseen.
lainaa
Örh

20.02.2012 klo 00.54

Pelkällä kosketusnäytöllä en kyllä tod. tahtos pelata mitään peliä, huom. Pelkällä.
lainaa
herpderp

20.02.2012 klo 17.18

Uppmas kirjoitti:
En osaa, enkä halua opetella, mutta se ei vaikuta siihen, että kosketusnäyttö on kusinen pelaamiseen.

Ja tämä taas ei vaikuta mitenkään siihen että on olemassa satoja laadukkaita mobiilipelejä joista saa rahoilleen jopa paremmin vastinetta kuin käsikonsolipeleistä.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

20.02.2012 klo 17.48

herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
En osaa, enkä halua opetella, mutta se ei vaikuta siihen, että kosketusnäyttö on kusinen pelaamiseen.

Ja tämä taas ei vaikuta mitenkään siihen että on olemassa satoja laadukkaita mobiilipelejä joista saa rahoilleen jopa paremmin vastinetta kuin käsikonsolipeleistä.


Rahoilleen vastinetta ehkä, tuntien tekemistä ei. Laatua on, mutta en pelaisi kolmea tuntia. End of the story.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

20.02.2012 klo 19.12

Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
En osaa, enkä halua opetella, mutta se ei vaikuta siihen, että kosketusnäyttö on kusinen pelaamiseen.

Ja tämä taas ei vaikuta mitenkään siihen että on olemassa satoja laadukkaita mobiilipelejä joista saa rahoilleen jopa paremmin vastinetta kuin käsikonsolipeleistä.


Rahoilleen vastinetta ehkä, tuntien tekemistä ei. Laatua on, mutta en pelaisi kolmea tuntia. End of the story.

Täytyy todeta, että olen tuhlannut Angry Birdsiin yli 15 tuntia, eli enemmän kuin useampaan täysiveriseen konsolipeliin. Tosin on ironista, että pelasin Angy Birdsiä pleikkarilla dualshockilla. Angry Birds löytyy omasta kännykästä ja tabletista, mutta jotenkin vaan se kosketusnäyttö pelaaminen ei ole napannut mukaansa.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

20.02.2012 klo 21.35

tagman kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
herpderp kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:
En osaa, enkä halua opetella, mutta se ei vaikuta siihen, että kosketusnäyttö on kusinen pelaamiseen.

Ja tämä taas ei vaikuta mitenkään siihen että on olemassa satoja laadukkaita mobiilipelejä joista saa rahoilleen jopa paremmin vastinetta kuin käsikonsolipeleistä.


Rahoilleen vastinetta ehkä, tuntien tekemistä ei. Laatua on, mutta en pelaisi kolmea tuntia. End of the story.

Täytyy todeta, että olen tuhlannut Angry Birdsiin yli 15 tuntia, eli enemmän kuin useampaan täysiveriseen konsolipeliin. Tosin on ironista, että pelasin Angy Birdsiä pleikkarilla dualshockilla. Angry Birds löytyy omasta kännykästä ja tabletista, mutta jotenkin vaan se kosketusnäyttö pelaaminen ei ole napannut mukaansa.


Mutta et kuitenkaan tunteja putkeen?
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

20.02.2012 klo 22.01

Uppmas kirjoitti:

Mutta et kuitenkaan tunteja putkeen?

Kyllä sitä tuli välillä pelattua muutamakin tunti kerrallaan. En yleensä pelaa mitään peliä yli 2 tuntia putkeen muuta kuin äärimmäisen harvoin. Angry Birds on yllättävän koukuttava ja runsas sisältöinen peli.
lainaa
Uppmas

Rekisteröitynyt 15.11.2011

20.02.2012 klo 22.25

tagman kirjoitti:
Uppmas kirjoitti:

Mutta et kuitenkaan tunteja putkeen?

Kyllä sitä tuli välillä pelattua muutamakin tunti kerrallaan. En yleensä pelaa mitään peliä yli 2 tuntia putkeen muuta kuin äärimmäisen harvoin. Angry Birds on yllättävän koukuttava ja runsas sisältöinen peli.


Eli olen ainoa, jonka mielestä AB on epäinnovatiivinen ja yliarvostettu peli?
lainaa
Jeah

21.02.2012 klo 13.14

^ Et ole. Ainoa kaksi ulotteinen peli, jolle kuuluu innovatiivisuus ja ikuisuuden kestävä arvostus, on nokian vanha ja alkuperäinen matopeli.

Angry birds on pelkkä ohi menevä trendi siinä missä matopeli säilyy aina ja ikuisesti ihmisten suosikkilistalla.

Ottaen huomioon miten kauan matopeli on säilynyt elossa ja sitä pelataan yhä erilaisten variaatioiden merkeissä, jää vihaiset linnut nuolemaan näppejään. Toivottavasti Vitallekin tulee oma matopeli.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

21.02.2012 klo 15.04

Ja ainahan kosketusnäytölle löytyy vaihtoehtoja:
http://www.youtube.com/watch?v=1rN7a2voWrw
lainaa
Jeah

21.02.2012 klo 16.26

^Vitassa on jo valmiina fyysiset nappulat, joten tuollaiselle ei ainakaan itselleni tule olemaan käyttöä, vaikka ihan hyvältä vaikuttaa. =)
lainaa
Jeah

21.02.2012 klo 16.35

Muutenkin moni vitalle tuleva teos varmasti tukee television kautta pelaamista, kuten Ruin ja Motorstorm RC, joten lisälaitteiden hankinnassa säästyy rahaa.

Samat pelit kulkee mukavasti matkassa, eikä minun tarvitse olla rajoittunut pleikkari kolmoseen, vaan käynnistäessäni Vitan, on ison konsolin tavara Vitan avulla käytettävissä. Olin sitten kotona, tai muualla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova