Tuorein sisältö

Atarilta lisää klassikoita Arcadeen

29.11.2007 klo 12.25 | Luettu: 2273 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Atari on ilmoittanut, etteivät tämänviikkoiset Asteroids ja Asteroids Deluxe jää viimeisiksi XBLA-palveluun saapuviksi Atariklassikoiksi. Joulun jälkeen luvassa ovat Tempest, Battlezone ja Warlords.

Kyseisiä pelejä on Arcadelle ominaiseen tapaan pistetty myös uusiksi: Tempestistä tulee graafisesti paranneltu versio, Battlezonessa on mukana myös verkkomoninpeli kameratuella ja sama pätee Warlordsiinkin. Lisäksi mukana ovat originaaliversiot 80-luvun alkuhämäristä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Wii valittu vuoden v... Guitar Hero III -päi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

29.11.2007 klo 16.31

Jokseenkin vaikea näistä on kyllä innostua.

Live Arcadea (ja Xboxia) kritisoineet ovat kyllä ihan oikeilla kiskoilla myös minun mielestäni siinä, että nämä klassisimmat klassikot (TM) alkavat olemaan jo sen verran kulunutta kauraa, että ne eivät edes 10 vuotta vanhoilla standardeilla vain yksinkertaisesti ole hyviä pelejä.

Warlords voi ehkä olla vilkaisun arvoinen, jos ei kyseiseen teokseen ole tutustunut.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

29.11.2007 klo 19.39

Oivoi, kun olisi saanut Battlezone 2:n tuonne verkkopelituella niin olisi räjähtänyt potti ja moni muukin asia. Nää Atarin Arcade-klassikot tuppaa oleen vähän liiankin vanhoja, ettei edes retrominäni löydä sielustaan tarpeeksi suurta pikselirakkautta näiden ostamiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova