Tuorein sisältö

NBA Live 13 peruttu

28.09.2012 klo 11.36 | Luettu: 6383 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen

EA Sportsin varatoimitusjohtaja Andrew Wilson ilmoitti eilen, että NBA Live 13 -peliä ei julkaista ollenkaan. Wilson selittää, että pelisarjan henkiin herättäminen on ollut odotettua vaikeampi prosessi, eikä pelin kehitystiimi ole päässyt asettamiinsa tavoitteisiin.

Pelin oli alunperin tarkoitus olla valmis lokakuun aikana.
”Sen sijaan, että julkaisisimme pelin kesken NBA-kauden, lykkäämme sitä kokonaisella vuodella ja keskitymme tekemään seuraavan vuoden pelistä upean”, kertoo Wilson.

Ilmoitus on jo aiheuttanut runsaasti raivoa fanien keskuudessa. Suurin osa uhkaa siirtyvänsä 2K-pelistudion vastaaviin koripallopeleihin, jos EA ei onnistu tuomaan pelejään markkinoille.
”You truly are pathetic EA! I am done with you and your products now!” kommentoi nimimerkki ajSTINGER16 Wilsonin ilmoitukseen.

Lue EA:n julkaisema ilmoitus ja sen kommentit täältä.


V2.fi | Veera Rouvinen
< Starbreeze julkisti ... Suomalaiset jyräävät... >

Keskustelut (9 viestiä)

KeijoMeri

28.09.2012 klo 12.05

ahahha! jo toinen vuosi putkeen EAlta. Eiköhän se pelisarja ollut sitten siinä..
lainaa
positiivinen

28.09.2012 klo 12.19 2 tykkää tästä

KeijoMeri kirjoitti:
ahahha! jo toinen vuosi putkeen EAlta. Eiköhän se pelisarja ollut sitten siinä..


Miten niin oli siinä? Tyypit aikovat tehdä koko paskan kokonaan uusiksi, niin eihän se nyt vuodessa parissa oikeasti tapahdu. Hölmöähän oli lupailla tota tälle vuodelle, mutta jos peli ei ole siinä pisteessä mitä noi haluavat, niin sitten vain rehdisti lykkää. Jos se on hyvä, niin kyllä porukka sille sauman antaa. Se on nähty muissakin urheilupeleissä. Vaikka NBA 2k onkin aivan hiton hyvä, ei se suonkaan ole täydellinen, joten saumat ei ole siinä mielessä menetetty. Jos taas peli on huono, niin sitten se saattoi olla ainakin vähäksi aikaa siinä. EA:lla on vain ihan sairaat resurssit kehittää totakin vaikka useampi vuosi selkeällä tappiolla ja hioa siitä parempaa ja parempaa. Että eiköhän katella vain sitten kun peli tulee vihdoin ulos.
lainaa
Metsis

28.09.2012 klo 12.32

EA ei ole kuuluisa kärsivällisyydestään... Jos homma ei skulaa, niillä on ollu tapana pistää koko touhu pakettiin ja porukka työmarkkinoille onneaan kokeilemaan.

Pitkän linjan Live fanina voin sanoa, että Live 06 jälkeen ollaan menty alamäkeä ja kovaa. Bugista kakkia tullut pihalle minkä ovat kehdanneet tuupata. Toivottavasti saavat homman raiteille ja hyvän pelin pihalle. Mikään ei tapa luovuutta niin tehokkaasti kuin kilpailun puute... Oli se "paras" sitten Live tai 2k, niin kilpailevina peleinä niistä tulee molemmista parempia kuin marginaalisina vuosipäivityksinä ilman suurempaa uhkaa.
lainaa
janari

28.09.2012 klo 12.47

Ei Nba Hangtimen voittanutta.
lainaa
pErFecTONe

Rekisteröitynyt 22.06.2008

28.09.2012 klo 13.45 5 tykkää tästä

No ei huh huh.. taas? :D
Eipä noilla hikoilevilla neegeröillä pahemmin kiinnosta pelata muutenkaan. Koris on perseestä.
lainaa
jepjep

28.09.2012 klo 14.36

Tässä nyt ainoastaan ihmetyttää

"Ilmoitus on jo aiheuttanut runsaasti raivoa fanien keskuudessa. Suurin osa uhkaa siirtyvänsä 2K-pelistudion vastaaviin koripallopeleihin, jos EA ei onnistu tuomaan pelejään markkinoille."

Onko joku oikeasti ollut Live-sarjan fani vielä nba 2k6 jälkeen? En ymmärrä kuka on 2k;n sijaan mennyt Liven ostamaan kun 2k10 asti ainakin taisi vielä olla julkaistessa aina sen 49e kun Live oli sen 59e. (vpd:stä kävin aina hakemassa ja näin oli nämä hinnat siellä)
lainaa
Appe

Rekisteröitynyt 15.09.2008

28.09.2012 klo 16.27 1 tykkää tästä

Taas todistus siitä, että ihan sama mitä isot "huonossa maineessa olevat" firmat tekee, niin se on huono asia. Parasta tässä on kyllä se, että EA on nyt yhtäkkiä huono sen takia, että ei halua julkaista keskeneräistä peliä?
lainaa
TittiesMoist

28.09.2012 klo 22.19

No on se ihme kun ei kelpaa kun EA ei kerrankin julkase keskenerästä peliä...
lainaa
Gooby

29.09.2012 klo 19.10

Jos olisin NBA Live-sarjan fani, niin ottaisin tällaiset uutiset kyllä mitä suuremmalla ilolla vastaan enkä alkaisi valittamaan, kun eivät julkaise keskeneräistä peliä heti ja nyt.

Onhan se aina harmillista jos peli perutaan tai julkaisua siirretään, mutta itse pidän siitä kun pelistudiot haluavat viimeistellä pelinsä niin hyvin kuin vain voivat eivätkä julkaise sitä täynnä bugeja koska on kiire saada peli ulos.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova