Tuorein sisältö

Harrison haluaisi homebrewit PS3:lle

23.04.2007 klo 13.09 | Luettu: 2271 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Ensin otsikon suomennos:
Sony Worldwide Studiosin pomo Phil Harrison kannattaa ajatusta siitä, että PS3-käyttäjät kautta maailman voisivat tehdä konsolille pelejä myös itse ja että heille tarjottaisiin työkalut sitä varten.

Slashdotin haastattelussa Harrison kertoo Commodore 64 -juuristaan ja muistelee PS1:n Net Yarozea.

"Joten, jos voimme tehdä tietyt PS3:n ominaisuudet avoimiksi yksityisille pelinkehittäjille, teemme peliteollisuudelle palveluksen tarjoamalla mahdollisuuksia luovuuden ja teknisen taituruuden seuraavalle sukupolvelle."

Vaakakupin toinen puoli on aina se, että kuinka paljon systeemiä voi avartaa tarjoamalla väärinkäyttömahdollisuuksia häkkereille...


V2.fi | Manu Pärssinen
< Catan asutetaan touk... PSP:n hinta halpenee... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.04.2007 klo 13.42

Miten tässä tulee väkisinkin vähän sellainen fiilis, että Sony yrittää voittaa osan viime vuosina vihastuttaneistaan potentiaalisista asiakkaista takaisin väläyttelemällä tälläisiä ideaoita, joita sitten lopulta tuskin on mitään aikomustakaan toteuttaa.

Toivotaan toki, että olen väärässä, sillä tämähän olisi ainakin minun silmissäni todella iso valtti mille tahansa konsolille. Ilmainen sisältö kun tuppaa olemaan se mikä konsoleilta on vertailussa PC:seen puuttunut. 360:n live on jo itsessään demoineen askel oikeaan suuntaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova