Tuorein sisältö

Wiille luolia, agentteja ja robotteja

07.12.2007 klo 13.52 | Luettu: 1957 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Viikon viralliset Virtual Console -pelit on jälleen paljastettu.

Light Crusader päästää Wiin pelaajat tutustumaan luolastoihin, hirviöihin ja ratkaisua vailla oleviin ongelmiin. Peli on julkaistu alkujaan Segan 16-bittiselle Mega Drive -konsolille vuonna 1995. Ritari Sir Davidin matkaa halki isometrisen maailman pääsee ohjastamaan 800 Wii pisteen hintaan.

Viikon toisena Mega Drive -pelinä Virtual Consoleen jyrähtää Rolling Thunder 2. Yksin- tai kaksinpelinä pelattava superagenttiseikkailu on julkaistu vuonna 1992. Maailman satelliitit ovat vaarassa kun rikolliset janoavat jälleen maailman herruutta. Maapallon pelastamisella on kuitenkin hintansa ja se on 800 Wii pistettä.

Super Nintendolle vuonna 1993 julkaistu Cybernator heittää pelaajan vuoteen 2065 akselivaltojen ja liittovaltojen väliseen taisteluun. Cybernator-pilotti Jake on pelaajan alter ego, jonka tehtävänä on joukkoineen tuhota akselivaltojen superase Bildvorg. Hulvattoman maassa ja avaruudessa tapahtuvan räiskimisen tavoitteena on lopettaa sota liittovaltioiden murskavoittoon. Cybernator-pilotiksi voi ilmoittautua 800 Wii pisteen maksua vastaan.

V2.fi | Matti Lintula
< Uncharted saa jatkoa... V2.fi tarjoaa joulun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova