Tuorein sisältö

Lisätietoja Total War: Arenasta ...tavallaan

30.03.2013 klo 11.00 | Luettu: 4957 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Total War: Arena julkistettiin tällä viikolla GDC-tapahtumassa ja ilmaiseksi pelattava pelisarjan sivupolku on laskettu tällä hetkellä hyvin nosteessa olevaan MOBA-genreen (multiplayer online battle arena). Eurogamer kuitenkin kertoo Creative Assemblyn selventäneen (tai sekoittaneen) asiaa toteamalla, että peli 'sekä on, että ei ole MOBA'.

Pelin areenoilla käydään 10 vastaan 10 -taisteluita, ja jokaisella pelaajalla on käytettävissään kolme yksikköä. Tekijät kuitenkin vakuuttavat, ettei se ole pelillisesti samaa tyyliä kuin MOBA-genren ykkösnimet LOL ja DOTA 2.

"Tämä ei ole MOBA-peli. Se ei ole DOTA-klooni. Kuinka MOBA-peli sitten määritetään? Jos vain sanotaan, että verkossa moninpelattava taisteluareena, niin kyllähän se sitä on. Mutta se on Total War, joten se ei ole DOTA 2 -klooni", kertoi Gabor Beressy.

Miehen mukaan MOBA-käsitettä pitäisi laajentaa, sillä liian usein se lasketaan vain käsittämään DOTA-tyyliset pelit.

"Jotkut sanoisivat tätä MMO:ksi ja se onkin MMO, koska se on massiivinen, moninpelattava ja verkossa. Joten joo, kyllä sitä MMO:ksi voi kutsua. MOBA olisi parempi termi, mutta se on jo varattu toisentyyppisille peleille."

Ota siitä sitten selvää.

Julkaisuaikaa ei vielä kerrottu, mutta Total War: Rome 2 -pelin pelaajat pääsevät Arenan pariin aikaisemmin kuin muut.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Shatner vastaan Gorn... Ensimmäinen Grimrock... >

Keskustelut (2 viestiä)

ysärikasvatti

30.03.2013 klo 18.49

Okei... Musiikista on väitelty jo pitkään siitä mihin genreen mikäkin kuuluu, etenkin heavystä ja rockista. Nyt sama meininki saapuu peleihin.
Noh... Pientä vaihtelua iänikuisiin konsolisotiin.
lainaa
Penaqua

Rekisteröitynyt 22.11.2009

31.03.2013 klo 00.08

#notgivingafuck #YOLO
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova