Tuorein sisältö

Illan indiet: viiden villi joukko

18.06.2013 klo 21.21 | Luettu: 9581 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Illan Indiet innostui lämpimistä kesäpäivistä niin, että uusien mielenkiintoisten indieprojektien etsiminen jäi vähemmälle. Tässä siis kerralla viisi!

The Forest

The Forest on läpäissyt Steam Greenlightin ja kyseessä on tunnelmallinen selviytymis/kauhupeli autiolla saarella. Tekijöissä on mukana mm. Tron Legacy -elokuvaan erikoistehosteita tehneitä.



Tangiers

Abstraktia avant garde -noir-surrealisimia. Selvä! Pelissä itsessään pysytellään piilossa ja hiivitään paljon. Pelin Facebook-sivulta löytyy lisää aiheesta.



Armikrog

Armikrogia on toimitukselle vinkkailtu useampaakin kautta. Peli on henkinen jatko-osa savianimaatiopeli The Neverhoodille ja sen Kickstarteria on vielä reilu viikko jäljellä.



Door Kickers

SWAT-joukkojen komentamista ylävinkkelistä. Pelin demon voi ladata tekijöiden sivuilta tai ennakkovarata koko pelin 8 dollarilla.



Strike Vector

Strike Vector -taistelupeliä kyhää vain neljän ihmisen porukka, mitä ei heti trailerin perusteella arvaisi. Tekijöissä on miehiä, jotka ovat olleet mukana mm. Remember Me:n ja Heavy Rainin tekemisessä. Pelin kotisivut ovat täällä.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Vuosien varrella on ... Uusin PS3-päivitys t... >

Keskustelut (2 viestiä)

meecca

19.06.2013 klo 08.13 1 tykkää tästä

Huhhuh, olipa mielenkiintoisia lähes kaikki. Stike Vector näytti yllättävän hienolta indiepeliksi; Door Kickers toi mieleen ekojen rainbow sixien tehtävien suunnittelun ja swat 3:n toteutuksen (lähinnä siksi kun näitä pentuna pelaili); The forest vaikutti hienolta, tosin ei vielä täysin vakuuttanut ja Armikrog antaa kunnon nostalgiatripit Neverhoodista ja Earthworm Jimistä. Oli muuten pentuna kovia pelejä ne. Aivan loistava tyyli _b

Ainut mikä ei kauheesti vakuuttanut oli tuo tangiers, mutta se johtuikin ehkä enemmän omasta pelimausta kuin pelin laadusta.
lainaa
Veepeeuho

19.06.2013 klo 10.43 3 tykkää tästä

Täytyy rehellisyyden nimissä todeta, että mielenkiintoisimmat (ja parhaat?) pelit 201X-luvulla ovat selvästi joukkorahoituksella tai muuten vaan indienä syntyneitä. Aivan mahtava suunta! Spotify, Netflix, Kickstarter... HC playerin ja kuluttajan parhaita ystäviä!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova