Tuorein sisältö

Sinisiä taivaita uudessa Ace Combatissa

02.08.2013 klo 23.45 | Luettu: 9772 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Ace Combat -pelisarjaan puksautellaan tasaisen varmasti uusia osia. Seuraavan nimi on Ace Combat Infinity ja se julkaistaan tämän vuoden puolella Playstation 3:lle Free2Play-maksumallilla. Tältä peli näyttää.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Xbox Onen grafiikkap... EverQuest Next julki... >

Keskustelut (3 viestiä)

esaperttula

03.08.2013 klo 10.10 2 tykkää tästä

Luulisin että F2P pelien suosio on todellisessa nousussa kun kaikista peleistä tehdään F2P. Mielestäni se on todella hyvä jos kaikki olisivat F2P silloin voisi maksutta kokeilla peliä ja jos siitä oikeasti pitää niin voi ostaa mikromaksuilla lisää pelattavaa, eikä käy niin että ostaa pelin jonkun trailerin perusteella ja se onkin täyttä paskaa. Ainoa huono puoli voi koitua jos kehittäjät rupeavat ahneiksi ja peli muuttuu Pay to Win peliksi jolloin pelaamisen into sammuu....
lainaa
badbadnews

03.08.2013 klo 10.20 5 tykkää tästä

Tuleeko uusille konsoleille mitään joka ei ole P2W? Taas yksi syy jättää koneet kauppaan.

ongelma on että saa olla koko ajan maksamassa jos haluaa mitään pelistä irti, ja ne mainokset... ilmainen on kiva jos ei aio ikinä maksaa mistään mitään mutta mitään kokonaisia pelejä sillä systeemillä ei saa koska peliä ei ole alunperinkään suunniteltu "lopulliseen" muotoon

demot on kokeilua varten. nykyiselläänkin ostan vain GOTY-tms versioita joissa on kaikki sisältö mukana
lainaa
failnamco

04.08.2013 klo 16.55 1 tykkää tästä

Namcohan yritti rahastaa jo Assault Horizon kohdalla törkeästi kun SU-37 olisi pitänyt maksaa 480ms pistettä samoin pelin paras helikopteri KA-50 siitäkin olisi pitänyt maksaa 480ms pistettä.

PS2 aikaan kaiken tuon pystyi avamaan pelaamalla nyt monet koneet ja eri ulkonäkö paketit oli laitettu maksulliseksi.

Assault Horizon oli täysi hintainen peli mutta se ei silti estänyt Namcoa rahastamasta joka on nykyään muuten yksi pahinpia DLC:llä rahastajia EA:n ja Activisionin kanssa.

Infinityssä pelaajat saat varmaan ilmaiseksi jonkun Mig-21 kaikki muut lentokoneet onkin sitten laitettu maksulliseksi.

Tavallinen Ace Combat peli olisi ollut ihan jees mutta tää F2P ei oikein jaksa innostaa.Ovatkohan hautaamassa Ace Combat sarjaa kun se pitää F2P rahastuksella raiskata.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova