Tuorein sisältö

Listasunnuntai #201: Roolipelikliseet

11.08.2013 klo 21.14 | Luettu: 12999 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Kiitos runsaasta palautteesta viimeviikkoiseen listaan. Pääosa kirjoittajista oli sitä mieltä, että Listasunnuntain pitäisi jatkua jokseenkin nykyisellään, mutta että jotakin muutakin saa välillä sunnuntaina julkaista. Aionkin toimia juuri näin jatkossa.

Aloittelin pitkästä aikaa uutta japanilaista roolipeliä tässä viikonloppuna - lajin harrastajat arvannevatkin, mistä pelistä on kysymys. Oli rentouttavaa palata peligenreen usean vuoden jälkeen ja havaita, että aika vähän on muuttunut: mukaan mäiskeeseen pääsi varsin vähällä uuden opettelulla. Muutamat asiat tosin olisivat saaneet jäädäkin matkan varrelle. Listalla tänään siis seitsemän ärsyttävää ja etenkin japanilaisia konsoliropeja vaivaavaa perinnettä.

Naishahmot




Minustakin on kiva katsella nättejä tyttöjä, mutta en ole täysin vakuuttunut, että naishahmojen suunnittelu on enää varsinaisesti eduksi genrelle. Lolita-henkisten teinityttöjen huorahtavat minihameet, jättirinnat, tiimalasivartalot ja järjettömät hiuslaitteet tuntuvat juuttuneen jo kilpavarustelukierteeseen. Ihan tavallisenkin näköinen päähahmo kelpaisi, vaikka sitten anime-tyyliin toteutettuna muuten.

Lue loput listasta!

V2.fi | Mikko Heinonen
< Hasbro-pelit jatkoss... Dota 2 -miljoona men... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Sleepyruby

11.08.2013 klo 21.54 2 tykkää tästä

uten aina kaikessa, peleissäkin ratkaisee pelaajan oma mielipide ja maku. Minua itseäni eivät nämä pelit haittaa joissa on tytöt minihameissa. Yhtä lailla voisi valitta kuinka japanilaiset mies päähenkkilöt ovat niin metroseksuaaleja ja melkein näyttävät tytöiltä.

Länsimaisessa miehet ovat taase lihas kimppuja tai treenattuja jannuja.

Nyt on noussut tapetille tämä feministies/yms muiden valitus kuink peli hahmot ovat seksikkäitä ja antavat ihmisille väärän kuvan naisesta. Hei haloo, viode peli!
lainaa
Petelius86

Rekisteröitynyt 07.10.2009

12.08.2013 klo 00.20 2 tykkää tästä

http://www.youtube.com/watch?v=8AIO3rOaOc8
lainaa
Sria

14.08.2013 klo 14.24

Naishahmot ovat kyllä varsinkin roolipeleissä nykyisin niin täysin silmäkarkkia, että sellaisten uskottavuus on koetuksella. Ei haittaisi jos näitä hahmoja olisi samassa suhteessa edes niiden kauniiden mieshahmojen kanssa, mutta niin asia ei valitettavasti ole. Roolipelien naishahmoille tulisi rakentaa samanlaisia vahvoja hahmoja, kuten toimintagenressä usein näkee. Japanilaisten kawaii-ihanne on selvästi haitaksi naishahmojen monipuolisuudelle.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova