Tuorein sisältö

Retrosunnuntai: Street Rod

15.09.2013 klo 20.00 | Luettu: 12339 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Ottaen huomioon, miten paljon autopelejä tehdään, harvinaisen monet niistä toistavat käytännössä samaa kaavaa: valitse auto ja aja sillä kilpaa, jonka päätteeksi jokin kuvitteellinen taho maksaa sinulle rahaa. Jos et voita tai jos rahat käyvät vähiin, aja samaa kisaa uudelleen, kunnes voitat. Auton virittely on sekin melko yksioikoista: käytännössä etenkin uudemmissa AAA-peleissä se käy vain ostelemalla valmiita paketteja, kunnes kaikki tilastot ovat maksimissaan.

Indie-peleissä on virittelyä sitten tarjolla sitäkin enemmän, kun kaupallista houkuttelevuutta ei ole tarvinnut miettiä ja autofriikit ovat päässeet todella toteuttamaan itseään. Valitettavasti vain valtaosa näistä pikkupeliprojekteista on jo liian monimutkaisia, että niitä olisi mukava pelata. Onkin hämmentävää, miten paljon California Dreams -yhtiön jo yli 20 vuotta sitten julkaisema Street Rod -pelisarja teki oikein - ja yhtä hämmentävää on, ettei sille ole saatu aikaiseksi kunnollista, kaupallista jatkoa.

Lue loput artikkelista!

V2.fi | Mikko Heinonen
< Vuotanut GTA V viitt... Tyngäksi kutistunut ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dirk

15.09.2013 klo 21.58 2 tykkää tästä

Täys päällikköpeli! 10/10 100/100 jne. Jumalauta tätä tuli hinkattua. Kuninkaiden kuningas!
lainaa
Nesquik

16.09.2013 klo 00.00

Muistaakseni kun tässä osti Chervolet Couple -mallisen auton ensimmäiseksi autoksi, ja myi siitä takapuskurin, rahaa tipahti tilille ihan tuhottomasti :D Sitten sillä taikinalla paras kärry alle ja menoks
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova