Tuorein sisältö

Wipeoutin tekijätiimi heräsi henkiin uutena pelistudiona

06.12.2013 klo 12.02 | Luettu: 3926 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


IGN vahvistaa, että legendaarisena Psygnosiksena alkunsa saanut Sony Studio Liverpool on jälleen herännyt henkiin. Sama porukka toimii nyt nimellä Firesprite.

Studion ensimmäinen työ oli auttaa Studio Japania PS4:n The Playroomin kanssa, mutta työn alla on myös ihan oma peliprojekti. Siihen työstetään tällä hetkellä pelimoottoria ja kehitystyökaluja, joten vielä ei paljasteta, mistä oikein on kyse. Firmalla on edelleen tiiviit suhteet Sonyyn, mutta rivien välistä voi lukea, että muutkin pelikonsolit ovat mahdollisia. Eikä uutta Wipeoutiakaan suljeta pois kuvioista, mikäli Sony sen heidän tehtäväkseen antaisi.

"En tiedä mihin virta meidät vie. Rakastamme niitä pelejä, mutta päätös ei ole meidän. Wipeout on erityinen peli. Sen sielu tulee Liverpoolin pelinkehityshistoriasta", kertoi Graeme Ankers.

Psygnosiksen ja Studio Liverpoolin pelinimikkeiden kirjoa voi tarkastella Wikipediassa.V2.fi | Manu Pärssinen
< Tältä näyttää 'todel... Fallout 4:ää ei nähd... >

Keskustelut (3 viestiä)

aaaaaaa

06.12.2013 klo 13.03 9 tykkää tästä

Halleluja! Liverpool nousi kuolleista! Rukouksiini on vastattu. Itken ilosta. Menkää ja levittäkää evankeliumia! Avatkaa sydämenne Wipeoutille.
lainaa
dddddddddd

06.12.2013 klo 13.34 1 tykkää tästä

vaippaoutti
lainaa
Penaqua

Rekisteröitynyt 22.11.2009

06.12.2013 klo 13.34

aaaaaaa kirjoitti:
Halleluja! Liverpool nousi kuolleista! Rukouksiini on vastattu. Itken ilosta. Menkää ja levittäkää evankeliumia! Avatkaa sydämenne Wipeoutille.


Aamen!
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova