Tuorein sisältö

Terminal Reality -pelistudio on suljettu?

12.12.2013 klo 13.37 | Luettu: 3247 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että muun muassa BloodRaynen, Ghostbusters: The Video Gamen ja sen huonomman The Walking Dead -pelin tehnyt Terminal Reality -pelistudio on mitä ilmeisemmin pistänyt pillit pussiin, ovet säppiin ja lähtenyt kalppimaan kohti unholaa.

Tieto sulkeutumisesta kantautuu firman entisen työntekijän Facebook-päivityksestä, jossa kerrottiin "TRI on ilmeisesti vihdoinkin suljettu. Tunnen sekalaisia tunteita. Lähdin sieltä kun näin asioiden menevän alamäkeä, mutta olen aina seurannut heidän tekemisiään ja toivonut parasta. Nyt kun firma on poissa, olo on lähinnä nostalginen."

Osa Terminal Realityn työntekijöistä vastasi viestiin, että he ovat saaneet töitä läheiseltä Wargamingin studiolta. Terminal Reality perustettiin vuonna 1994. Firman kotisivuilla kerrotaan vain sivujen olevan remontissa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Kotaku kertoo: seura... Sonic 2:n uusittuun ... >

Keskustelut (2 viestiä)

novoinyhelvetti

13.12.2013 klo 02.04

No voeha harmi, enkyllä noista muista peleistä tierä mutta Bloodrayne 1-2 on helvetin hyviä pelejä vaikka joillekin autisteille varmaan liian seksikästä ja cämppiä meno varmaan on. Ellei sitten joku taho osta lisenssiä ja tee paskaa uudelleenlämmittelyä kuten Tomb raiderin kanssa.
lainaa
nyyh

13.12.2013 klo 07.22

:(
Nuo teki myös 90 luvulla loistavia pelejä kuten Terminal Velocity, Monster Truck Madness, ja Nocturne.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova