Tuorein sisältö

Nintendolta DS-pelejä Wii U:lle, sisältöä kännyköille, MK8 toukokuussa

30.01.2014 klo 12.00 | Luettu: 3964 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kyllä, otsikossa mainitaan taas Nintendon suunnitelmat tehdä jotain kännyköille Kotaku kertoo, että iso N on vahvistanut asian, ja ainakin sovelluksia ja muuta kännykkäsisältöä on tulossa. "Mahdollisesti" pelejä. Pääjohtaja Iwatan kertoman perusteella kyseessä olisi sovellus, joka esittelee Nintendon tuotteita.

"En ole kuitenkaan määrännyt mitään rajoituksia sen kehitystiimille, myöskään kieltänyt pelien tekemistä hahmojamme käyttäen. Mutta jos uutisoitte, että Mario on tulossa älylaitteille, se olisi harhaanjohtamista."

GameInformer huhuilee, että Nintendo neuvottelee erinäisten yhteistyökumppaneiden kanssa hahmojensa lisensoinnista. Mitä tästä sitten seuraa? Ehkä Mario vilahtaa jossain muussa tunnetussa pelisarjassa? Tai sitten joku alkaa valmistaa Zelda-kanteleita.

Joystiq taas kertoo, että Wii U:n Virtual Consolelle tulee tarjolle Nintendo DS:n pelejä.

Mario Kart 8 julkaistaan toukokuussa, toteaa Destructoid.

Muiden Nintendo-pelien julkaisuaikatauluista kertoo taas GameInformer: Hyrule Warriors, Smash Bros ja Bayonetta 2 on merkitty tälle vuodelle. Samoin Kirby: Triple Deluxe ja Mario Golf: World Tour. Yarn Yoshia tai seuraavaa Zeldaa ei tänä vuonna vielä nähdä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Syväkurkku kailottaa... Tällaisia voivat oll... >

Keskustelut (3 viestiä)

Cio

30.01.2014 klo 13.40 8 tykkää tästä

Nintendo tekis järkevästi jos alkaisi myymään nes ja snes ajan classikoita kännyköille kevyesti hienonnettuna. Näitähän pääsee emulaattorilla pelaamaan jo kännykällään mutta moni varmasti olisi valmis maksamaan laillisesta versiota myös.
lainaa
crapolicy

30.01.2014 klo 23.32

Kun kerran Sega on lahjoittanut hahmojaan Nintendon käyttöön niin voisivat nyt tehdä käänteiset ja tuoda vaikka koko packin hahmoja Sega All Stars Transformediin*. Mario Kartit jää täysin toiseksi, mutta silti olisi hienoa saada Mario, Link, Samus ja kumppanit Segan superpeliin

*Vain PC:lle
lainaa
marioguestfatality

31.01.2014 klo 00.08

Mä jo luulin että Mortal Kombat Wiille
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova