Tuorein sisältö

Mitäs uutta Kickstarterissa? Ainakin Karhusimulaattori!

25.03.2014 klo 15.00 | Luettu: 6247 kertaa | Teksti: Toimitus

Kickstarter, tuo peliharrastajien kulmabingo, jossa hölmöt menettävät rahansa ja toiset saavat jättipotin. Kuten joka viikko, ovat muutamat peliprojektit nousseet jälleen ylitse muiden ja ne ovat matkalla kohti lopullista rahoitusta. Tällä kertaa erityisen paljon huomiota on kerännyt Goat Simulatorin jalanjäljissä tuleva Bear Simulator.



"Se on kuin Skyrim, paitsi olet karhu," luonnehtii projektiaan kehittäjä John Farjay. Vitsinä alkanut projekti on ehtinyt kerätä kuudessa päivässä jo yli 42 000 dollaria.

Myös entisen X-Com-kehittäjä John Gollopin uusi strategia-RPG on nostattanut aaltoja joukkorahoituspalvelussa. Chaos Reborn perustuu Johnin alunperin vuonna 1985 ZX Spectrumille julkaisemaan Chaos: The Battle of Wizards -peliin.



Lopuksi mainittakoon vielä Ashen Rift, joka toivoo tarjoilevansa STALKER-henkistä ensimmäisen persoonan selviytymisräiskintää, jossa mies ja koira vaeltavat halki post-apokalyptisen Amerikan. Rahoitustavoite projektilla on vain 45 000 dollaria, mutta summasta on kasassa vasta alle puolet ja aikaa jäljellä enää 11 päivää.



Onko vastaasi tullut muita mielenkiintoisia projekteja? Kerro niistä kommenteissa!

Teksti: Mats Kyyrö

V2.fi | Toimitus
< Onko Steam menettämä... Nintendo haluaa tuke... >

Keskustelut (7 viestiä)

vilke

25.03.2014 klo 15.27 4 tykkää tästä

https://www.kickstarter.com/projects/1247991467/planets3

Tämäkin vaikuttaa mukavalta
lainaa
Vianone

25.03.2014 klo 15.33 2 tykkää tästä

https://www.youtube.com/watch?v=1m2aXzygkb0

KartSim
lainaa
Realisti

25.03.2014 klo 17.00 4 tykkää tästä

vilke kirjoitti:
https://www.kickstarter.com/projects/1247991467/planets3

Tämäkin vaikuttaa mukavalta


Aika vähän on tekijöillä näyttää mitä ovat oikeasti saaneet valmiiksi, ja näitä Minecraft-klooneja riittää kyllä nyt joka sormelle. Hiukan käy sääliksi väkeä jotka ovat jälleen heittäneet rahansa monitoriin.

Ei sillä että toivoisin että projekti epäonnistuu. Toivottavasti saavat homman kasaan eivätkä lahjoittajat joudu pettymään.
lainaa
huonouutinen

25.03.2014 klo 17.33 1 tykkää tästä

netin myötä laadunhallinta on kyllä pettänyt pahasti. kun joku keksii jonkun goat simulatorin tai kissavideon niin sitten netti on täynnä aiheeseen liittyvää wannabekuonaa

paskaa
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.03.2014 klo 17.51 6 tykkää tästä

huonouutinen kirjoitti:
netin myötä laadunhallinta on kyllä pettänyt pahasti. kun joku keksii jonkun goat simulatorin tai kissavideon niin sitten netti on täynnä aiheeseen liittyvää wannabekuonaa

paskaa
Ja silti esim. minua kyseisen vuohi simulaattorin testaaminen kiinnostaisi enemmän kuin yhdenkään uudemman CoDin testaaminen. En silti sanois, et netin laadunvalvonta pettää CoDin kohalla. En tiä millä tavalla nää pelit on teiltä pois, meikästä o hyvä et tarjontaa kuitenki on, jopa siel tylsien räiskintöjen saralla.

Enemmän se laadunvalvonta pettää näiden "Pääasiassa tekstuurit valmiina" -survivor, dayz ja minecraft kloonien kanssa. Kuukausia keikkuu myyntilistojen ykkösenä, ja ku käy kattelee foorumia nii pääasiassa kommentit on luokkaa "unplayable".


Kickstarterithan on kuitenki ihan mielenkiintoinen sijoitusmuoto. Ihmiset sijoittaa siinä toivossa rahojaan, että saavat hyvän tuotteen tulevaisuutta halvemmalla ja voivat vaikuttaa mahdollisesti tuotteen kehitykseen. Voitot kuitenki kerää sit tekijä. Pahimmillaan näyttää et osassa noista KS-pyynnöistä tekijät ei paljoa riskiä ota, vaan kaikki pistetään kuluttajan harteille. Tekijä sit tekee jos tekee, samapa tuolla ku rahat tuli jo.

Henk. koht. en rahojani kick startereihin aio koskaan laittaa. Hankkikoot muualta alkupääoman, jos eivät kerta tarjoa etes osinkoja.
lainaa
OculusVille

26.03.2014 klo 00.34

tapaus oculus sai minut karttamaan kickstarteria
lainaa
Veteraani

26.03.2014 klo 07.28

Mihin tuota Bear Simulatoria tarvitaan kun meillä on tämä loistopeli:

http://www.youtube.com/watch?v=_cxM5UIsAnE
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova