Tuorein sisältö

Perusteellinen Batman: Arkham Knight -pläjäys

27.03.2014 klo 13.00 | Luettu: 3647 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Batman: Arkham Knight -peliä esiteltiin suuren maailman lehdistölle viime viikolla ja nyt netti on pullollaan asiaa aiheesta. Tässä muutamia Batman-uutisia.

Kotaku kertoo artikkelissaan esittelytilaisuuden lähes koko sisällön. Peli näyttää hyvältä, mutta tässä vaiheessa siinä on vielä teknisiä ongelmia.

PC Gamer keskittyy niinikään pitkässä artikkelissaan pääasioihin: isompaan kaupunkiin, uusiin vihollisiin ja lepakkoautoon. "Batman lepakkoautossa näyttää Burnoutilta - sekopäinen setä ajelemassa hirveää vauhtia ja litistämässä vihollisautoja". Kaupunki on tässä pelissä 20 kertaa suurempi kuin alue Arkham Asylumissa. Tarinan tärkeä osa on Gordonin, Batmanin ja Gordonin tyttären Barbaran välinen dynamiikka. Pelin luvataan olevan Rocksteadyn Batmaneista tunteisiin vetoavin.

Mätkintätilanteissa Batmanilla voi olla vastassaan jopa 50 pahiksen joukkio - Gothamin kaduilla on käynnissä tavallaan sisällissota. Isoista pahiksista lehdistölle esiteltiin Arvuuttaja.

Polygonin artikkeli hehkuttaa sekin lepakkoautoa. Luvassa on tekijöiden mukaan eeppinen päätös Rocksteadyn Batman-trilogialle.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Mitä tekee sininen v... Vuohen huonoin päivä... >

Keskustelut (5 viestiä)

lepakko

27.03.2014 klo 13.26 4 tykkää tästä

Odotan innolla. Kaikki osat ostettu ja pelattu PC:llä ja toimii. Asylum ja City ovat erinomaisia pelejä. Itse pidin myös Originista. Juoni oli erinomainen ja kaikki hahmot tuotiin erinomaisesti esille. Bane, Black Mask ja Joker. Ehkä liian perus ja hyvin vähän mitään uutta pelillisesti, mutta juoni korvaa kyseisen kolahduksen.

Tämä vaikuttaa kyllä todella lupaavalta. Toivottavasti ei ole haukattu liian isoa palaa, mutta olihan sitä pelkoa ilmassa jo Cityn aikoina, joten eiköhän Rocksteady tiedä mitä tekee. Luotto on kova.
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

27.03.2014 klo 13.58 1 tykkää tästä

ARkham City oli jo liikaa itseään toistava ja hiekkalaatikkomaisuus ei ainakaan siinä toiminut. Ketutti kuunnella kun joka 10 sekunnin välein "It's so cold out here. Bad winter man!" tai jotain vastaavaa jostain lepikköradiosta. Toivottavasti tämä toimii paremmin.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

27.03.2014 klo 14.20 5 tykkää tästä

Ite kyl tykkäsin Citystä, mutta hitusen sama silti ku Protecilla. Se hiekkalaatikkomaisuus vei paljon siitä hohdosta mitä Asylumissa oli. Pääjuoni jäi ohkaseksi ku päätehtävien välissä ravas tuntikaupalla tekemässä jotain epäoleellista ja useimmat pahiksista jäi ihan turhiin sivurooleihin. Jotenni olis toivonut et jatkettais nyt tiiviimmällä paketilla, ja tehtäis sit vaikka useampi peli, ku et tehdään uus GTA: Gotham City.
lainaa
läälää

27.03.2014 klo 18.45 1 tykkää tästä

Origins oli shaissea, batman viissiin tipuu jossain vaihessa päälleen ja menetti muistinsa. Kun kerrasn sillä oli niitä jotakin hilavitkuttimia, jotka oli aijemissa peleissä sen uusi keksintöjä.
lainaa
afjioaeji

27.03.2014 klo 23.36

Batman Beginsin "Burnoutailu" oli kyllä sen verran maistuvaa että ei harmittaisi tai ihmetyttäisi jos se on toiminut mallina. Samoin Beginsin pelkomittari oli hieno idea mikä ilmeisesti on jollain tasolla käytössä tässä.

Toivon kyllä että nuo kaikki 50 eivät keskity Batmaniin. Jo edellisissä peleissä on iskenyt aika paha monotonisuus kun on mätkinyt tusinan tyyppejä tajuttomaksi ja näkee että vielä pari tusinaa odottaa vuoroaan. Toivottavasti roistot mätkivät myös toisiaan. Vaikka nuo Harley, Pingviinit sun muut olis liittoutuneita niin joukossa on varmasti tusinoittain perusroistoja ja Maxie Zeusin, Poison Ivyn ja Ghulin kaltaisia superroistoja jotka eivät vaan sovi yhteen noiden kanssa. Olis kiva saada ekoista Haloista tutut näyttävät tietokoneukkojen keskinäiset taistelut takaisin. Katoillakin voisi vain katsella kaaosta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova