Tuorein sisältö

Alkuperäisen Outcastin kehittäjät hakevat Kickstarter-rahoitusta HD-uusintaversiolle

09.04.2014 klo 11.00 | Luettu: 4287 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Vuonna 1999 ilmestynyt Outcast oli monella tapaa aikaansa edellä. Kolmannesta persoonasta kuvattu seikkailu vei pelaajan rinnakaisulottuvuuteen, jota hallitsivat useat erilaiset muukalaisolennot. Ajalleen upean näköisellä vokseligrafiikalla toteutettu avoin maailma yhdistettynä räiskintään, seikkailuun ja roolipelaamiseen on yhä tänäkin päivänä ainutlaatuinen pelikokemus.

Pelinkehittäjä Yann Robert kumppaneineen osti vaivihkaa oikeudet peliin jo viime vuoden alussa. Nyt pelin suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että rahoitusta tarvitaan. Tekijätiimi kaipaakin Kickstarter-käyttäjiltä 600 000 dollaria voidakseen toteuttaa moderneilla grafiikoilla varustetun uusintaversion alkuperäisestä Outcast-seikkailusta.

Hieman huolestuttavaa esittelyvideossa on se, että tekijöillä ei ole vielä näyttää lainkaan pelikuvaa tai edes konseptikuvaa pelistä, toisin kuin monissa muissa menestyneissä Kickstarter-kampanjoissa. Se ei kuitenkaan ole hidastanut rahoittajia, sillä peli on kerännyt alle kahdessa vuorokaudessa jo yli 100 000 dollaria.

Onko peli parhaissa mahdollisissa käsissä alkuperäisillä kehittäjillä, vai onko edessä Flashbackin kaltainen pettymys? Aika näyttää, mutta odotellessa voi ihastella millaista jälkeä fanit saivat aikaan Outcastin kanssa, ennen kuin projekti pääsi kuolemaan:


V2.fi | Mats Kyyrö
< Kauniita menneitä ja... Ubisoftin The Crew k... >

Keskustelut (5 viestiä)

Habarakkatsuikka

09.04.2014 klo 12.16

OpenOutcast ei muuten ole kuollut, ei sillä että projekti ikinä valmistuisi, mutta blogia paivitetaan aina muutaman kuukauden välein uutisilla.
lainaa
Smith

09.04.2014 klo 14.17 1 tykkää tästä

Pelasin ekaa kertaa GOG versiota pari vuotta sitten, kun oli halvalla jossain alennuksessa. Graafisesti aika kamalaa katsottavaa, mutta upea peli kyllä muuten. Voin kuvitella että alkuperäisen julkaisun aikaan ollut tajunnanräjäyttävä kokemus.
lainaa
min5sevaan

Rekisteröitynyt 22.03.2012

09.04.2014 klo 14.33

Smith kirjoitti:
Pelasin ekaa kertaa GOG versiota pari vuotta sitten, kun oli halvalla jossain alennuksessa.


samoin.
mutta valitettavasti grafiikkabugit esti pelin läpäisyn. noh, jos nyt sitte 2-3 vuoden päästä kun saavat valmiiksi niin uus yritys.
lainaa
GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

09.04.2014 klo 16.41

Tässä jopa vaihteeksi kiinnostava Kickstarter, kun alkuperäinen peli jäi aikoinaan pelaamatta, vaikka kiinnostusta oli jo silloin.
lainaa
jpvdise

09.04.2014 klo 17.39

Jos tekniikka oli silloin tajunnanräjäyttävää niin voiko se olla sitä enää nyt? Indie ja nykymaailma kuulostaa siltä että peli rakentuu jonkun perus Gearsin tai Assassins Creedin päälle ja sitten vähän räiskitään ja sitten lopputekstit.

Vai tekevätkö oikeasti vokseli 2.0n
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova