Tuorein sisältö

Ubisoftin The Crew kurvaa PC:lle ja konsoleille syksyllä

09.04.2014 klo 13.00 | Luettu: 4077 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Autopeli The Crew julkistettiin yhtaikaa Ubisoftin toisen, yhtä railakkaasti nimetyn The Divisionin kanssa viime vuoden E3-messuilla. Nyt tuoreen lehdistötiedotteen mukaan vaikuttaisi siltä, että kaksikosta ensimmäisenä päivänvalon näkee uudelle konsolisukupolvelle ja PC:lle julkaistava The Crew.

Tyylikäs traileri ei valitettavasti kerro todellisesta pelimekaniikasta paljoakaan, mutta luvassa on luonnollisesti autoja, takaa-ajoja ja törmäyksiä. The Crew on Yhdysvaltoihin sijoittuva avoimen maailman online-kaahailupeli, jossa pelaajat kurvailevat samassa hiekkalaatikossa, osallistuvat tehtäviin, luovat jengejä ja suorittavat haasteita.

Tarkasta julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta pelin luvataan ilmestyvän syksyllä. Kiinnostuneet voivat osallistua Golden Plate -kilpailuun, jossa löytämällä pelin tulevista trailereista ja kuvakaappauksista kultaisia rekisterikilpiä voi avata lopulliseen peliin uutta sisältöä.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Alkuperäisen Outcast... Katso Nintendon eili... >

Keskustelut (4 viestiä)

kissanhiekkalaatikko

09.04.2014 klo 13.38 85 tykkää tästä

Huono ajotuntuma ja tekemisen puute/järjettömyys vie tehokkaasti tälläiseltä peliltä mielenkiinnon, terv. TDU2, FUEL & kumppanit.

lainaa
ajfspoicaiopj

09.04.2014 klo 16.54 1 tykkää tästä

Driverin tekijöiltä vois odottaa hyvää ajotuntumaa, mutta toisaalta Splinter Cellin tekijät onnistuivat tekemään Convictionin
lainaa
Huutaja

09.04.2014 klo 23.20

Peliin luvataan koko usa:n kokoista aluetta vaan senttiäkään ei pääse Kanadan puolelle. Silti iso alue ja kiinnostus elää
lainaa
jiadoioc

10.04.2014 klo 17.04

Huutaja kirjoitti:
Peliin luvataan koko usa:n kokoista aluetta vaan senttiäkään ei pääse Kanadan puolelle. Silti iso alue ja kiinnostus elää


Ei puhuttu USAn kokoisesta vaan USAsta. Varmastikin jokin 1:10000 pienoismalli jossa Nevadan autiomaan ajaa päästä päähän minuutissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova