Tuorein sisältö

2K ja Firaxis julkistivat Civilization: Beyond Earthin

13.04.2014 klo 11.00 | Luettu: 5158 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Civilization: Beyond Earth vie pelaajat nimensä mukaisesti maan ulkopuolelle. Pelin tulevaisuudessa ihmiset ovat ajaneet itsensä nurkkaan maapallon ekosysteemin ja yhteiskuntien romahtaessa. Kehittyneet maat ovat keskittäneet resurssinsa maapallolta pakenemiseen ja ihmiskunnan uuden alun rakentamiseen kaukana ulkoavaruudessa.

"Civilization-tiimi on innoissaan mahdollisuudesta viedä pelisarja tulevaisuuteen, koska se antaa meille mahdollisuuden irtautua historian tapahtumista. Fanit ovat tähän asti saaneet nähdä ihmiskunnan historian, ja nyt Civilization: Beyond Earth antaa heidän luoda myös sen tulevaisuuden." pelisarjan isä Sid Meier kertoo tuoreessa lehdistötiedotteessa.

Uudessa pelissä avaruuteen lähetettyjä retkikuntia jakavat rahoittajien lisäksi kulttuurit ja näkemykset tulevaisuudesta. Epälineaarinen teknologiapuu, entistä yksityiskohtaisemmat mahdollisuudet oman kasvavan kansakunnan muokkaamiseen, sekä täysin uusi peliympäristö vieraalla planeetalla takaavat, että kysymyksessä on täysin uudenlainen Civilization-kokemus.

Beyond Earth on optimoitu AMD:n näytönohjaimille ja tukee julkaisussa uutta Mantle-rajapintaa, sekä CrossFire- ja Eyefinity-ominaisuuksia. Peli tulee olemaan saatavilla jo tänä syksynä PC:lle, Macille ja Linuxille.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Lauantai-illan Kevye... Ensimmäiset 30 minuu... >

Keskustelut (4 viestiä)

sid

13.04.2014 klo 12.15 12 tykkää tästä

Alpha Centauri on meikäläisen suosikki, joten en voisi olla enemmän innoissani.
lainaa
Napoleo

13.04.2014 klo 18.54 1 tykkää tästä

Tosi ok. Toivottavasti kehitystiimi on antanut ajatuksen lentää "Future Tech"-puolen kanssa. Ei enää ikinä Great Library Rushia.

Ai joo, matka voisi alkaa planeetalle laskeutumalla, eikä niinkään edellisosien tapaan johonkin tipahtamalla. Scout, target, land and conquer.
lainaa
Tupexi

14.04.2014 klo 15.18

Napoleo, hyvältä vaikuttaisi sen suhteen:
"Before you land on a new planet and start shaping humanity’s destiny, you must first equip your expedition. Referred to as "the seeding," this is an expanded version of your civilization selection in previous games. In Beyond Earth, not only do you choose which faction (read: civilization) to play, but also which spacecraft to take, what cargo to carry, who to bring, and the type of planet you want to inhabit. Each selection you make will greatly impact the start of your game"

http://www.gamespot.com/articles/beyond-earth-takes-civil
lainaa
PeeloPelaaja

14.04.2014 klo 15.40

Paljon on samaa: http://youtu.be/FZPCiqBLPM8
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova