Tuorein sisältö

Seuraava Skylanders vangitsee virtuaalipahikset

24.04.2014 klo 11.00 | Luettu: 5350 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Aina lapsia aliarvioimatta, kiitettävällä laadulla ja vanhempien lompakkoja koetellen tehdyt Skylanders-pelisarjan pelit saavat tänäkin vuonna uuden jatko-osan ja sen nimi on Skylanders Trap Team. Sen sijaan, että fyysiset lelut muuttuisivat pelihahmoiksi videopeliin, nyt pelissä voitetut pahikset vangitaan fyysisiin (muovi)kristalleihin.

Uudessa portaalissa ollessaan ne sitten huutelevat pelaajalle ja pomoja voi myös ottaa koska vain käyttöönsä pelattaviksi hahmoiksi. Kaikki vanhat Skylanders-hahmot toimivat pelissä ja tekijät lupaavat, että aloituspaketilla (uudenlainen Traptanium Portal -portaali, pari kristallia, pari hahmoa) pystyy pelaamaan koko pelin läpi. Toki niitä kristalleja voi sitten halutessaan hankkia lisää... ja uusia hahmoja joidenkin alueiden avaamista varten... ja erikoishahmoja...

Peli saapuu 5.10. X360:lle, PS3:lle, Wiille, Xbox Onelle, PS4:lle, Wii U:lle ja 3DS:lle.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Call of Dutyssa hävi... Batman: Arkham Knigh... >

Keskustelut (3 viestiä)

hnokpgyt

24.04.2014 klo 11.03

Hieno sarkasmi Pärssinen
lainaa
skyfan

24.04.2014 klo 13.15 3 tykkää tästä

Tämä pelisarja on yksi hienoimmista jota olen koskaan nähnyt tehtävän. Vaikka olen itse yli-ikäinen tähän voin hyvin nähdä kuinka olisin parikymmentä vuottasitten ala-asteikäisenä halunnut skylandereita.
lainaa
Huutaja

24.04.2014 klo 23.46

Tämä siis tulee Wiille. Mutta pelataanko sillä enää?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova