Tuorein sisältö

Gamestop sulkee osan liikkeistään, panostaa mobiililaitteisiin

25.04.2014 klo 19.53 | Luettu: 6321 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamestopilla on maailmanlaajuisesti noin 6500 liikettä, joten Joystiqin uutinen siitä, että 120 niistä suljetaan, ei vielä kauheasti hetkauta.

Uutisen toisella asialla saattaa kuitenkin olla laajempiakin vaikutuksia jatkossa: peliliikkeiden tilalle avataan kauppoja, jotka keskittyvät mobiililaitteiden myyntiin - erityisesti Applen laitteisiin ja Gamestopin omistamiin merkkeihin.

Joko pelien digitaalimyynti alkaa kolkutella kivijalkakauppojen jättiläistä?

V2.fi | Manu Pärssinen
< Mad Max -peli viiväs... Kaikkien ei ehkä pit... >

Keskustelut (7 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

25.04.2014 klo 21.17

Kyllähän se selvää on että digimyynnit näkyvät jo väkisinkin kivijalkaliikkeiden myynneissä. PC pelejä ei varmaan mene enää kuin murto osa siitä mitä kultaisina vuosina ja konsolipelejäkin menee huomattavasti vähemmän.,
lainaa
vieras

25.04.2014 klo 22.44

Kupla puhkeaa. On nuo käytettyjen hinnat välillä Ganmestopissa huvittavia, kun muista liikkeistä voit saada samaan hintaan uutena.
Eikä PC myynnin selvä lasku ole mikään ihme, kun lähes(?) kaikki uudet pelit vaativat steam/origin rekisteröinnin. Eli sillä pelikotelolla voi, vaikka pyyhkiä peppua aktivoinnin jälkeen kun ei sitä käytettynä kukaan osta.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

26.04.2014 klo 00.30 3 tykkää tästä

Kotelo tuntuu olevan nykyään muinaisjäänne. Ennen pelin mukana sai kaikkea siistiä tavaraa. Nyt on vain kotelo ja levy. Hyvä jos manuaaliaakaan pakataan mukaan. Sitten vielä lataamaan hitaalta asemalta. Dark Souls 2:kin toimii paremmin kovolta.

Nykyään netistä saa kaikkea. Vaikkapa sitten venäläisen muijan tuosta alapuolella olevasta mainoksesta.
lainaa
dsddfff

26.04.2014 klo 02.57 4 tykkää tästä

Sir_Rymylys kirjoitti:

Nykyään netistä saa kaikkea. Vaikkapa sitten venäläisen muijan tuosta alapuolella olevasta mainoksesta.

Minkä hintasena? Sori ku mulla on adblock.
lainaa
fjasdipo

27.04.2014 klo 10.54

Sir_Rymylys kirjoitti:
Nykyään netistä saa kaikkea. Vaikkapa sitten venäläisen muijan tuosta alapuolella olevasta mainoksesta.


Ahaa jäit kiinni. Terveenä netinkäyttäjänä mulla on vaan peli ja valokuvamainoksia. Sulla taitaa olla historiaa ulkomaisten muijien etsimisestä.
lainaa
trhjoprwji

27.04.2014 klo 11.03

En kyllä välitä enää. Luulin että digitaalisuus tuhoaisi peliharrastukseni, mutta se onkin jo kivan aikaa ollut laskussa ihan pelilaadun vuoksi. Digitaalisuuteen siirtyminen onkin vain kiva ajanjakson muutoksen symboli. "Paskat pelit ja digitaalisuus is here!"

Noita vanhoja levypelejä löytyy vielä muutama sata ja kuukausiin en ole ostanut yhtäkään peliä, fyysisenä tai digitaalisena. Fyysisen voi vielä ostaakin jos sattuu näkemään hyllyssä tai korissa jonkun löydön, digitaaliset sen sijaan pysyvät piilossa tuolla nettiosoitteiden takana pieninä kuvakkeina.
lainaa
vijowerfbrkj

27.04.2014 klo 11.07

Noin esimerkkinä edellinen ostamani peli on Sonic & Sega All Stars Racing Transformed. Latauskaupoista sitä on saanut halvalla jo kauan. Kuitenkin vasta kun näin pelin ruokaostoksilla kympillä niin mukaanhan se tarttui. Mutta se oli sentään oikeasti hyvä peli toisin kuin monet muut Bayonetta, Tomb Raider ja BioshockInf paskeet joita superpeleiksi kutsutaan
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova