Tuorein sisältö

Pulmat uusiksi: modaaja lisäsi Portal 2:een aikamatkailun

27.04.2014 klo 11.00 | Luettu: 4209 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Portal on aina ensimmäisen pelin julkaisusta lähtien herättänyt nörttihuumaa aivopähkinöillään ja varsin erinomaisella huumorintajullaan. Kuitenkin siinä missä portaalit saivat pelaajien päät hetkeksi solmuun vuonna 2007, oli jatko-osa jo paljon tutumpaa kauraa.

Mikä siis neuvoksi? Tarvitaan lisää tiedettä, tietenkin!

Striderman-nimellä esiintyvä modaaja on julkaisut Thinking with Time Machine -nimisen Portal 2 -modifikaation, joka nimensä mukaisesti lisää pulmanratkontaan henkilökäyttöisen aikakoneen. Tabletin näköistä härveliä käyttämällä pelaaja voi "nauhoittaa" kopioita itsestään ja käyttää näitä klooneja pulmien ratkomiseen.

Trailerin perusteella kikkailu tuo etäisesti mieleen Escape from Monkey Islandin harvaksi kohokohdaksi jääneen aikamatkailupulman. Modifikaatio on ladattavissa suoraan Steamista, ja käyttäjäarvioiden mukaan pelikokemus on vielä hiukan takkuinen. Pulmanratkonnan ystäville lienee kuitenkin kyseessä mieluinen yllätys sunnuntaiaamupäivään.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Pelilegenda oli kuin... Expanded Universe ei... >

Keskustelut (2 viestiä)

Exe

27.04.2014 klo 23.21

Ratchet & Clank: A Crack in Time..?
lainaa
sdfkopodak

27.04.2014 klo 23.30

Blinx: The Time Sweeper - ja ihan silkkaa paskaa oli. Aikamatkailu voisi toimia jos se ei perustuisi mihinkään vitun klooneihin, vaan olisi lähempänä Soul Reaverin "ajassa 1 torni on ehjä, ajassa 2 se on romuna" ajattelua
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova