Tuorein sisältö

Blizzard julkaisi liudan vanhoja pelejään ilmaiseksi

04.05.2014 klo 11.00 | Luettu: 10459 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö

Blizzard on julkaissut joukon vanhoja klassikkopelejään vapaasti ladattavaksi Battle.net -sivustolla. Monet peleistä ovat entuudestaan tuttuja PC:n lisäksi myös Super Nintendolta ja Sega Megadriveltä.

Kaikki pelit tulevat valmiiksi säädetyn Dosbox-asennuksen kanssa, joten niiden pelaaminen käy ilman suurempaa hämminkiä myös moderneilla Windows-järjestelmillä.



The Lost Vikings on mainio puzzle-tasohyppely, jossa kolme erilaisin taidoin varustettua viikinkiä päätyvät epäonniselle aikamatkalle.



Blackthorne on Flashbackin jalanjäljissä kulkeva tasohyppely, jossa katkaistulla haulikolla varustettu palkkasoturi Kyle pistää örkkejä pataan. Synkkä fantasiamaailma muistuttaa Blizzardin varhaisia Warcraft-pelejä.



Viimeisenä kolmikosta on isometrinen rallipeli Rock 'n' Roll Racing. Nyt jaettu versio on valitettavasti erittäin riisuttu, eikä vastaa lainkaan alkuperäistä julkaisua. Pelin tunnetuksi tehneet lisenssiraidat on poistettu kokonaan, kuten myös hahmonvalinta ja autojen muokkaaminen.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Lauantai-illan Kevyi... Xbox One päivittyy t... >

Keskustelut (8 viestiä)

oijdgfhoi

04.05.2014 klo 11.34 3 tykkää tästä

Lost Vikings koukutti joskus lapsena mutta viimeksi kun kokeilin niin turhautuminen ukkojen vaihtelussa iski parissa minuutissa. Rockn Rolliakin tuli pelattua mutta tämä tarjous on kyllä helppo jättää käyttämättä. Voinko saada rahana?
lainaa
Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

04.05.2014 klo 11.57 4 tykkää tästä

Seuraavaksi saisivat lisätä Warcraft III.
lainaa
Kaini

04.05.2014 klo 13.11 1 tykkää tästä

Rock 'n' Roll Racingista olisi voinut käyttää pelkkää Racing nimeä ilmaisjulkaisussa jos ei Paranoidit ja muut klassikot enää soi. Aikanaan ihan hyvä SNESin ajopeli, mutta mitä virkaa tällä ilmaisjakelulla on jos ei autoja pysty edes kustomoimaan tai hahmoa (ajo-ominaisuuksiin vaikuttaen) valita?

Viikingit muistan muistavani Amigalta ja se oli kova sana siihen aikaan, joten sitä voisi taas kokeilla.
lainaa
Derp

04.05.2014 klo 13.51 8 tykkää tästä

Lichi kirjoitti:
Seuraavaksi saisivat lisätä Warcraft III.


Niin miksi? Se myy yhä edelleen. Nyt niitä valoja päälle
lainaa
Joni

04.05.2014 klo 14.59 3 tykkää tästä

Sais vaan se Warcraft 4 tulla nyt kun WoW on jo kuollut.
lainaa
Huutaja

04.05.2014 klo 22.26 1 tykkää tästä

Viikingeillä ei ollut sarvikypäriä. Älkää levittäkö valheita
lainaa
äö_äö

05.05.2014 klo 13.19

Joni kirjoitti:
Sais vaan se Warcraft 4 tulla nyt kun WoW on jo kuollut.


Kyllä, 6 miljoonaa subia on kuolleen pelin merkki.
lainaa
ijsfeihonjk

05.05.2014 klo 14.46

Lost Vikingista vois tehdä nykyaikana kunnon kolmen pelaajan co-opin 3dmaailmassa. Olis kerrankin peli jossa kaikkien tyyppien kykyjä oikeasti tarvitaan. Nykyään ne on jotain "molempien pitää olla ovella jaksaakseen avata sen" tai pelissä on kaksi kohtaa jossa toinen pitää tuupata ylätasanteelle. Brothersia kehuttiin mutta se oli ihan samanlaista mukatiimipaskaa.

Mutta netissä pelaavat randomjonnet varmaan raivostuisivat kun yhdelle pelaajalle annetaan aseet, toiselle ketteryys ja kolmannelle suojat kun jonne x halusikin ne aseet. Kaikki yrittäisivät vaan sabotoida toisiaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova