Tuorein sisältö

Halo: The Master Chief Collection kokoaa ensimmäiset neljä Haloa HD-versioina

17.05.2014 klo 12.02 | Luettu: 5540 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö


Engadget huhuilee, että loputkin Master Chiefin vanhoista seikkailuista ovat viimein saamassa kasvojenkohotuksen.

Halo: The Master Chief Collection -nimellä kulkevan paketin on määrä koota yhteen ensimmäiset neljä Halo-peliä HD-resoluutioisina versiona ennen Halo 5: Guardiansin julkaisua. Koska tavoitteena on virkistää Xbox One -pelaajien muistia nimenomaan Master Chiefin edesottamuksista, kokoelma ei tule sisältämään sivutarinoina julkaistua Halo: ODST:tä tai Reachia.

Microsoft on kieltäytynyt kommentoimasta huhuja, mutta jutussa voi silti hyvin olla perää. Halo: Combat Evolved Anniversary -uudellenlämmittelyn jälkeen myös jatko-osien uudelleenversioinnin ympärillä on pyörinyt tasainen huhumylly, joka on lähestulkoon varmistanut, että Microsoftilla on jotain työn alla klassikkoidensa varalle.

Lisävahvistusta sille, että jotakin on varmasti tulossa, antaa Halo-kokoelmasta tietoja vuotanut NeoGAF-käyttäjä ntkrln. Useita Xbox One -aiheisia tietoja vuotanut ntkrln paljasti jo tammikuussa muun muassa Sunset Overdriven pääjuonen, joka on nyt vastikään vahvistunut täysin oikeaksi. Kyseisen viestiketjun voi halutessaan lukea täältä.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Avaruusnatseja turpa... Wolfenstein: The New... >

Keskustelut (4 viestiä)

Hmm

17.05.2014 klo 14.11 8 tykkää tästä

Kolmonen ja etenkin nelonen on kyllä ihan turha kääntää uusioversioiksi. Kakkonen kelpaa kyllä.
lainaa
sdjsdijfojipoefg

17.05.2014 klo 17.47

HD-versio voi tarkoittaa kyllä ihan muuta kuin Anniversaryn tasoista uusiopeliä. Taitaa olla lähempänä DmC tai Resident Evil ykkösen jälkeisiä uusioversioita.

Mutta jos Master Chiefin tarina halutaan kaikkien tietoon niin kyllä vaan vahvistuu fiilis että vitosessa sanotaan hyvästit
lainaa
agm

18.05.2014 klo 00.20

Halo 4 ei kyllä ole yksi "ensimmäisestä neljästä" Halosta.
lainaa
Qukko

Rekisteröitynyt 21.01.2014

19.05.2014 klo 14.02

Hmm kirjoitti:
Kolmonen ja etenkin nelonen on kyllä ihan turha kääntää uusioversioiksi. Kakkonen kelpaa kyllä.

Eihän sitä uutisessa mainita, mutta ilmeisesti tää tulee vain Onelle. Pääsarjan osat 1-4 ennen vitosta uudelle boksille siis. Tarttee ne kolmonen ja nelonen kääntää, jos niitä meinaa xbonella pyöritellä.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova