Tuorein sisältö

For the Emperor! Streum On Studio kehittää uutta Space Hulk -peliä

24.05.2014 klo 15.00 | Luettu: 3569 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Space Hulk ja erityisesti sen kepeämpi versio Space Crusade lienevät tuttuja lautaroolipelejä monelle männävuosien naskalille.

Warhammer 40K -universumiin sijoittuvissa peleissä yhden tai useamman pelaajan ohjaamat Space Marine -hyökkäysosastot taistelevat tiensä läpi tyhjyydessä ajelehtivan avaruushylyn lahdaten samalla loputtoman aallon örkkejä, geenihirviöitä ja muita kauhistuksia.

Seikkailut ovat myös kääntyneet videopeleiksi useammankin kerran, viimeksi Full Controlin kehittämän Space Hulk -pelin muodossa vuonna 2013. Nyt peli on saamassa seuraajan Space Hulk: Deathwing, joka perustuu lautapelin samannimiseen laajennukseen. Kehittäjäksi on valikoitunut Streum On Studio, joka tunnetaan parhaiten sekavasta ja bugisesta kulttihitistään E.Y.E: Divine Cybermancy.

Deathwingin pelimekaniikasta tai julkaisualustoista ei vielä tiedetä paljoa. Kysymyksessä on kuitenkin edellisestä pelistä poiketen ensimmäisen persoonan räiskintä, jossa on luvassa kepeää hahmonkehitystä ja luonnollisesti paljon lahtaamista keisarin nimissä. Pelimoottoriksi on valikoitunut Unreal Engine 4.

Streum On Studio osoitti E.Y.E:llä hanskaavansa hyvin 40K-henkisen maailmanrakennuksen ja visuaalisen suunnittelun, joten studion valitseminen uuden Space Hulk -pelin kehittäjäksi vaikuttaa järkevältä. Nähtäväksi kuitenkin jää, onnistuvatko kehittäjät tällä kertaa huolehtimaan, että peli on julkaisun alla oikeasti julkaisukelpoisessa kunnossa.






Täysikokoisia kuvia voi ihastella pelin kotisivulla.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Murdered: Soul Suspe... Lauantai-illan Kevyi... >

Keskustelut (3 viestiä)

äspergj

25.05.2014 klo 12.39 3 tykkää tästä

Jännä että tämä ei ole herättänyt enemmän mielenkiintoa. Jonnet ei muista.
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

25.05.2014 klo 20.02

40k peleissä on kyllä aina todella mitäänsanomattoman näköiset ympäristöt.
lainaa
Jukkiz

25.05.2014 klo 21.45

FPS sitten space hulkista?

Jahas, voi rokottaa pikkusen pelaajien määrää
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova