Tuorein sisältö

Capcomin voisi nyt halutessaan ostaa

17.06.2014 klo 15.00 | Luettu: 9654 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Destructoid kertoo, että Capcomin osakkeenomistajat ovat luopuneet ehdosta, joka suojaa yrityksen ostoyrityksiltä ja osake-enemmistön haalimiselta. Tämä tarkoittaa, että halutessaan joku sopivan rahapussin omistaja voisi palasten sopivasti loksahdellessa Capcomin itselleen kaapata. Ilmeisesti liike tehtiin taloudellisten ongelmien varjossa, tämäkin optio halutaan nyt pitää auki. Kuka V2.fi:n lukijoiden mielestä sopisi Capcomin omistajaksi?

Muissa Capcom-uutisissa kerrotaan että Street Fighter / Dead Rising -mies Yoshinori Ono on lähtenyt Capcomin Vancouverin studiolta. Ono jatkaa kuitenkin Capcomin palveluksessa.l

V2.fi | Manu Pärssinen
< Mojangia syytettiin ... Reggie Fils-a-Mechan... >

Keskustelut (20 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

17.06.2014 klo 15.55 2 tykkää tästä

"Moi. Mää ostaisin Capcomia kahdella markallaja sit...sit noit toisii ostaisin 50 sentillä."
lainaa
MASTERMONEY

17.06.2014 klo 15.56 2 tykkää tästä

Vois kattoa jos ostais, rahaa löytyy kun on työssäkäyvä herrarotulainen.
lainaa
PapuKokkeliBeta

17.06.2014 klo 16.02 11 tykkää tästä

Munakokkeli voisi valjastaa mokoman talon tekemään maskuliinisia miesnänni räiskintöjä alphaboxille.
lainaa
nyymi

17.06.2014 klo 16.43 3 tykkää tästä

Microsoftia ei kiinnosta, Sonylla ei ole varaa, joten konsolivalmistajista Nintendolla vaikuttaisi olevan eniten potentiaalia.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

17.06.2014 klo 18.08 3 tykkää tästä

nyymi kirjoitti:
Microsoftia ei kiinnosta, Sonylla ei ole varaa, joten konsolivalmistajista Nintendolla vaikuttaisi olevan eniten potentiaalia.


Tintentolla menee kaikki kasibittisen aikaan hankitut varat nykyfirman pystyssä pitämiseen.
lainaa
vilke

17.06.2014 klo 18.26 10 tykkää tästä

Protec voisi ostaa. Protec nimittäin tykkää kuolevasta paskasta :D
lainaa
disjip

17.06.2014 klo 20.11 1 tykkää tästä

Nintendolla on jo ollut Ressit, Viewtiful Joet sun muut joten siitä vaan. Ja tietty Megamani
lainaa
Arto78

18.06.2014 klo 06.05

-Dead Rising
-Lost Planet
-Bionic Commando
-Devil May Cry
-Resident Evil
-Age of Booty

On ainakin hyviä Capcomin pelejä ja nuo tullut hankittuakin Xbox:lle.
lainaa
pekez

18.06.2014 klo 07.26 2 tykkää tästä

Mitäs alkoivat vääntämään paskoja pelejä. RE oli ennen vanhaan rautaa, mutta siinä jossain '03-04 hujakoilla peliala alkoi mennä laadun puolesta päin mäntyä. Nyt on 10 vuotta paskoja pelejä takana - jokohan olisi "Hard Resetin" aika? Isot studiot konkkaan ja katsotaan mitä raunoille syntyy. Veikkaan että tulevaisuus on indie-kehittäjien.
lainaa
Sivusta_seurannut

18.06.2014 klo 08.18 3 tykkää tästä

pekez, laadun puolella ole kyllä tapahtunut minkäänlaista notkahdusta ainakaan huonompaan. Fakta vain on että ihminen turtuu ja kasvaa ulos asioista jossain vaiheessa. Sulle tämä on käynyt pelaamisen suhteen ja jäljellä on enää vain nostalgialasien tuomat huuruiset muistot lapsuuden muistoista.
lainaa
pekez

18.06.2014 klo 08.46 1 tykkää tästä

Tuo argumentti "kasvaa ulos" on kyllä niin kulunut ja laadun lasku on tosiasia sellaisilla osa-alueilla kuin pelattavuudessa. Grafiikka+äänet toki parantuneet mutta nehän eivät koskaan ole olleet pääasia.

Mitä tulee vanhoihin peleihin niin osa niistä on rautaa vieläkin, ja osan kanssa on joutunut ihmettelemään että mitäs tällaistäkin kuonaa on joskus tullut pelattua. Eli en allekirjoita.
lainaa
Sivusta_seurannut

18.06.2014 klo 08.57

pekez, anna mun nauraa. Sä sanot, että pelattavuudessa otettu takapakkia ja sitten muistelet kaiholla Resident Evilejä? Kyllä aikalailla kaikilla saroilla ollaan menty eteenpäin (tarinan kerronta, gameplay jne).
lainaa
pekez

18.06.2014 klo 09.15 1 tykkää tästä

No pelattavuudella voidaan tarkoitta montaa asia, mutta se on loppujen lopuksi todella pienistä asioista kiinni mistä pelistä tulee klassikko. Esim. Mario iskee päänsä tiiliin joista kasvaa kukka, headshotit CS 1.6:ssa ym. Tetristä tuskin tarvitsee mainita. Moni klassikko on sitä koska pienet yksityiskohdat on hiottu täydellisiksi ja kaikki vain maagisesti loksahtaa kohdalleen. Tärkein asia on aina pelattavuus. Pelien vaikeustasoa on jatkuvasti laskettu niin ettei pelaaja saa enää tyydytystä kehittyessään paremmiksi. Ja liian moni nykypeli on tehty ikään kuin elokuvaksi jossa pelaaminen on sivuosassa ja tarinankerronta pääosassa, mikä puuduttaa ja vie mielenkiinnon.
lainaa
Teukku

Rekisteröitynyt 04.04.2008

18.06.2014 klo 09.25

Sir_Rymylys kirjoitti:
nyymi kirjoitti:
Microsoftia ei kiinnosta, Sonylla ei ole varaa, joten konsolivalmistajista Nintendolla vaikuttaisi olevan eniten potentiaalia.


Tintentolla menee kaikki kasibittisen aikaan hankitut varat nykyfirman pystyssä pitämiseen.

Vaikka Capcompin osake-enemmistön saisikin suht edullisesti, niin en silti usko Nintendon lähtevän tähän yrityskauppaan. Eikä sillä ettei Nintendolta löytyisi pätäkkää, koska sitähän löytyisi, mutta Nintendoa ei ole aiemminkaan Capcom kiinnostanut niin miksi nytkään.
lainaa
pekez

18.06.2014 klo 09.45 1 tykkää tästä

Vanhoissa RE:issä oli se vanha hyvä perusresepti: haali tavaroita, hallitse resursseja, yhdistele niitä, ammu välillä muutama pää tohjoksi haulikolla, tutki ja lyödä uusia alueita ja muistele missä mikäkin oli jne. Ratko "pulmia" jotka eivät ole kovin vaikeita mutta antavat tyydytystä. Ja tietysti tarinat ovat mukiinmeneviä ja välivideot mielenkiintoisia. Liikkuminen oli kankeaa mutta siitä viis koska kaikki muu oli hyvää. Tätä toistettiin pelistä toiseen enkä kyllästynyt koskaan.

Kunnes tuli se joku neekerinteurastus resident evil, jonka katsominen pelkästään YouTubesta tappaa mielenkiinnon samalla sekunnilla eikä tee mieli pelata yhtään. Ostin sen joskus alesta mutta en koskaan jaksanut edes asentaa sitä PC:lle, ja nyt se ei enää edes onnistu koska Capcom+GFWL menivät kusemaan pelaajien suuhun.
lainaa
pekez

18.06.2014 klo 10.44 2 tykkää tästä

Sivusta_seurannut: jos oikeasti uskot että pelien laatu on noussut niin miksi (muistaakseni) kaksi isoa ulkomaista pelisivustoa on lopettanut kahden viime vuoden aikana? Miksi kotimaisista sivustoista Peliplaneetta lopetti ja eräs toinen hiipuu uhkaavasti? Ettei vain olisi että motivoituminen käy koko ajan vaikeammaksi kun uutisten kohteista on tullut vähän kuin hampurilaisketjujen tuottamaa kertakäyttökulttuuria, tuttua ja turvallista mättöä joka ei koskaan yllätä mitenkään.

Jos sattumosin tykkäät räiskinnöistä joita Capcomin pelitkin ovat, niin miten voi selittää että Counter-Strike eli aktiiviaikaansa 7 vuotta ja sai 5 vuotta jatkoaikaa lähinnä GunGame-modin voimin, mutta BF 3 & 4:n elinikä on ~1-1,5 vuotta, vaikka matkivat GunGamen myös omaan peliinsä, monien muiden studioiden tavoin?

Joku voisi väittää että lama se on, mutta minä väitän että isojen studioiden avittamana asiat ovat ajautuneet siihen pisteeseen että perikato lähestyy uhkaavasti. Mutta jos väittely ei enää maistukaan niin taidan poistua areenalta tällä erää.

=)
lainaa
Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

18.06.2014 klo 11.40

Tärkein asia on aina pelattavuus. Pelien vaikeustasoa on jatkuvasti laskettu niin ettei pelaaja saa enää tyydytystä kehittyessään paremmiksi. Ja liian moni nykypeli on tehty ikään kuin elokuvaksi jossa pelaaminen on sivuosassa ja tarinankerronta pääosassa, mikä puuduttaa ja vie mielenkiinnon.[/quote] Gameplay: Do I have to press buttons?!
lainaa
Maigan

Rekisteröitynyt 15.06.2010

18.06.2014 klo 12.40 2 tykkää tästä

Capcomin pojille ehdotusta: otetaan vaikka Resident Evil-sarja. Nyt pojat istuu alas ja palkkaavat hyvät kirjoittajat, jotka kirjoittaa hyvän ja sarjan perinteitä kunnioittavan tarinan. Sitten pelataan vaikka RE 1, RE2 ja RE: Code Veronica läpi. Otetaan siitä opiksi, mikä toimii (tunnelma, graafinen ulkoasu ym.), mikä ei toimi (ajoittain ääninäyttely ym.) ja tehdään semmonen peli mikä tunnelmallaan antaa selkään kaikille nykyisille survival horror-peleille.

Tää nyt siis oli vaan minun ehdotus...
lainaa
AdaWong

18.06.2014 klo 13.55 2 tykkää tästä

pekez kirjoitti:
Mitäs alkoivat vääntämään paskoja pelejä. RE oli ennen vanhaan rautaa, mutta siinä jossain '03-04 hujakoilla peliala alkoi mennä laadun puolesta päin mäntyä. Nyt on 10 vuotta paskoja pelejä takana - jokohan olisi "Hard Resetin" aika? Isot studiot konkkaan ja katsotaan mitä raunoille syntyy. Veikkaan että tulevaisuus on indie-kehittäjien.


Nelonen on sarjan paras osa...
lainaa
mielipite

18.06.2014 klo 19.14

Jos Ressi rebootataan niin senkin sarjan seuraaminen loppuu siihen. REsissä on luonnollisesti kehityksen myötä tullut säröjä mutta sarja on pysynyt hyvin aikojen mukana ja tarina kaikesta B-koomisuudestaan huolimatta on ottanut erittäin loogisia askeleita. Chriseistä, Jilleistä, Weskereistä on tullut ikoneita ja jokainen peli on tarjonnut jotain uutta mutta samalla vanhaa.

Jos sarja rebootataan niin mitä jää? "Juokse karkuun zombeja osa 8427"

Mutta joku jaksaa ostaa sen saman saatanan Fifan joka ikinen vuosi joten ilmeisesti on ihmisiä jotka haluaisivat sen saman kummituskartanon kerta toisensa jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova