Tuorein sisältö

Destinyn betatestin sankareille saa heittää hyvästit

11.08.2014 klo 13.00 | Luettu: 4209 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että se, mitä monet Destinyn betatestiin osallistuneet pelkäsivät ja osasivat ehkä odottaakin, on nyt virallistettu: betatestin pelihahmojen edistyminen nollautuu, eikä edistymistään saa siirrettyä lopulliseen peliin.

Heinäkuussa Bungie ei osannut sanoa asiaan vielä juuta eikä jaata. Nyt pelifirman blogissa on selvitetty, että betatestin perusteella pelin tuunaaminen ja säätäminen on jatkunut, esineitä on poistettu ja lisätty sekä ominaisuuksia otettu päältä ja pistetty päälle. Näin ollen betatestin aikana saavutettu edistyminen ei enää päde ja sen siirtäminen lopulliseen peliin saattaisi jopa sekoittaa tai rikkoa pelin.

Monet pelaajat tahkosivat betatestiä minkä ehtivät päästäkseen tasolle 8, joten vastalauseita varmasti internetissä esitetään.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Strategisia pyssytai... PS4-Diablo vie paaaa... >

Keskustelut (5 viestiä)

Fireal

11.08.2014 klo 14.30 9 tykkää tästä

Mielestäni tuo LVL8 tuli erittäin nopeasti, eikä haittaa ollenkaan luoda uutta hahmoa. Beta olikin hyvä perehdys pelille ja nyt "uudella kierroksella" voi välttää virheitä, tai parantaa tahtia oikean aseen löydyttyä. Lisäksi ihan reilua ja teknisesti loogista, että kaikki aloittavat nollilta.
lainaa
mIE_92

11.08.2014 klo 15.41

Betassa vissiin oli nopeampi levutus, kuin lopullisessa tuotoksessa.
lainaa
huhuh

11.08.2014 klo 16.18

Hmm mutta kuu eventiin osallistuneet saa sen yllätyksen koko versiossa? jonku erikois emblemin ?
lainaa
uliuliuli

11.08.2014 klo 17.01 3 tykkää tästä

Olihan tämä nyt tieto, että näin tulee käymään kun peliä vielä kerran hiotaan. On se kumma, että porukka jaksaa itkee asioista vaikkei kukaan ole LUVANNUT hahmojen säilymistä. Itsensä annetaan ymmärtää jotain ja sitten ollaan naama norsunVllä kun ei mennytkään niin kuin piti.
lainaa
asdfawdfsdfasdf

11.08.2014 klo 19.03

"Monet pelaajat tahkosivat betatestiä minkä ehtivät päästäkseen tasolle 8, joten vastalauseita varmasti internetissä esitetään."

Eikö V2 tosiaan osaa enää kirjoittaa uutisia?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova