Tuorein sisältö

Mitä Donkey Kong tekee DOOMissa ja muut iltapäivän DOOM-uutiset

15.09.2014 klo 15.16 | Luettu: 4204 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

DOOMia siellä, DOOMia täällä. DOOMi se istuu kaapin päällä. Toimituksen näköelimiin on tulvinut tänään DOOM-aiheista kevyehköä uutista, joten jatketaan maanantaista työviikkoon henkistä valmistautumista.

BBC kertoo, että yritteliäs hakkeri on saanut Canon Pixma -tulostimen pyörittämään näytöllään DOOM-peliä. Touhu kesti neljä kuukautta ja motiivina oli esitellä eri laitteiden tietoturvaongelmia.



Tuoreen Chromen (tai Firefoxin) omistajat taas voivat käydä testaamassa täällä, miten Shadertoylla toteutettu DOOMin ykköskenttä pyörii selaimella.

Ja lopuksi voidaan ihmetellä tätä teosta. Retrocollect esittelee DOOMiin tehtyä modia, joka muuttaa pelin käytännöllisesti katsoen kaikilta kanteilta Super Nintendon Donkey Kong Countryksi.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Virtuaali-FIFAilua, ... Microsoft omistaa ny... >

Keskustelut (2 viestiä)

Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

15.09.2014 klo 16.40 1 tykkää tästä

D00M 0n TUH0TTU!
lainaa
konkeydong

15.09.2014 klo 23.39

Tuo Konkey Dong on GZDOOMiin tehty modi, ei DOOMiin tehty modi. Iso ero. GZDoom on OpenGL variaatio ZDoomista joka on uudelleen tehty Doom-moottori joka lukee doom karttoja paremmila grafiikoilla. Okei, saattaa kuulostaa hurjalta että joku on tehnyt siihen DK -modin, mutta täytyy muistaa että se on custom engine johon voi koodata mitä ikinä haluaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova