Tuorein sisältö

Elite: Dangerousille iskettiin hinta kylkeen

15.09.2014 klo 18.25 | Luettu: 5433 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Legendaaristen pelien jatko-osaa, Elite: Dangerous -peliä on voinut ostaa kokeiltavakseen ja itselleen monella eri tavalla ja hinnalla, mutta nyt lopulliselle tuotteelle on saatu hintalappu: Polygon kertoo, että pelin hinta tulee olemaan 60 dollaria.

Mikäli ostaa Mercenary Edition -erikoisversion ennakkoon, sen saa 40 eurolla (täältä). Mukana tulee monenmoista bonusta digitaalisessa muodossa.

Lisätietoja täällä.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoft omistaa ny... V2.fi kiillotti pelt... >

Keskustelut (5 viestiä)

emmastin

Rekisteröitynyt 21.10.2013

15.09.2014 klo 18.56 2 tykkää tästä

Pitänee kyllä hommaa tää jossain välissä. Vaikuttaa ihan mielenkiintoselta. Tosin vasta, kun on julkastu.
lainaa
SpaceMarine

16.09.2014 klo 07.12

Aihetta sivuten, onko toi X3: Reunion mistään kotosin kun sais edullisesti..? Vanhentunut se jo kyllä tuntuu olevan ja varsinkin ääninäyttely oli tuskaista kun youtubesta katteli, aika vähän kuitenkin löytyy arvosteluja.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.09.2014 klo 10.59 1 tykkää tästä

Avaruuslentelyistä tykkäävät tuttavat kertovat, että tuo X-sarja on luokkaa "siedettävä", jos tosiaan... tykkää paljon avaruuslentelyistä.
lainaa
Liimaletti

16.09.2014 klo 14.37 1 tykkää tästä

SpaceMarine kirjoitti:
Aihetta sivuten, onko toi X3: Reunion mistään kotosin kun sais edullisesti..? Vanhentunut se jo kyllä tuntuu olevan ja varsinkin ääninäyttely oli tuskaista kun youtubesta katteli, aika vähän kuitenkin löytyy arvosteluja.
Kannattaa aloittaa X3 Terran Conflictista ja siirtyä muihin X-peleihin jos kiinnostus säilyy.

Pelin viehätys riippuu siitä mitä peliltä haet. Jos halua hyvää, Eliten kaltaista avaruussimua, unohda heti. Vaikka ohjattavia aluksia X3:ssa on lukuisia, peli keskittyy isompaan skaalaan eikä niinkään avaruusaluksen lentelyn simuloimiseen. Jos haluat rakentaa monipuolisen Kauppa Imperiumin ja/tai sotalaivueita, kannattaa peliä jo miettiä. Tie huipulle on kuitenkin melko kivikkoinen ja aloituskynnys pelissä on korkea. Tutoriaalit pelissä ovat lähes olemattomat. Itse jouduin katsomaan muutaman tunnin opetusvideoita JuuTuubista, että pääsin pelissä edes alkuun. Aikaisempia X-pelejä en ollut pelannut.

X-Rebirth (se uusin X-peli) on sitten ihan reisille vetäisty, säälittävä räpellys, jota Egosoft yrittää parhaillaan paikata. X-rebirthillä Egosoft yritti suunnitella X-pelisarjan uudelleen ja onnistui karkottamaan niin vanhat fanit kuin potentiaaliset uudetkin fanit. Heidän olisi näin jälkiviisaana pitänyt vain rakentaa edellisen päälle ja korjata puutteita ja parannella asioita.
lainaa
SpaceMarine

16.09.2014 klo 15.12

Kiitoksia vastauksista :) Vaikuttaa melko haastavalta ja aivaa vievältä, tuli tosiaan -90% alennuskuponki X3: Reunioniin ettei siinä korkealta tipu vaikka kokeilisikin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova