Tuorein sisältö

Sleeping Dogs -jatke Triad Wars julkistettiin virallisesti

23.09.2014 klo 15.52 | Luettu: 5654 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Lauantaina siitä vähän jo kerrottiin ennakkoon, mutta nyt kaikki on virallista : Sleeping Dogsin jatko/spinoff-osa Triad Wars on verkkomonintoimintapeli PC:lle.

Tavoitteena on nousta alamaailman ykkösnyrkiksi, kasvattaa omaa aluettaan ja pyörittää hämäräbisneksiä (kiristystä, rahanpesua...), sekä tietenkin olla kätevä aseiden ja (varastettujen) autojen kanssa.

Suljettuun betaan voi rekisteröityä täällä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Sunset Overdriven li... Osa puuttuneista omi... >

Keskustelut (4 viestiä)

CockstarinMatkijat

23.09.2014 klo 17.47

GTA Online klooni :/
lainaa
eimaistupossupullat

23.09.2014 klo 19.45 1 tykkää tästä

CockstarinMatkijat kirjoitti:
GTA Online klooni :/

Jep, katotaan vaan niin tämä on hätäsesti kasaan väsätty gta onlinen suosiosta johtuen ja floppaa tyystin ja sitten pelisarja pistetään hyllylle.
lainaa
opdfsjop

23.09.2014 klo 21.13 2 tykkää tästä

PClle, saatte vielä odotella sitä GTAta ja nelosen tuntien melkoinen räpellys luvassa muutenkin. Tämä on sentään pclle suunniteltu
lainaa
ekakommenttiturha

25.09.2014 klo 12.38

Saa nähdä mitä tuo tullessaan, vaikuttaa ainakin mielenkiintoselta. Paha käydä analysoimaan pelkän trailerin perusteella. Mut vaikuttais siltä et oman päämajan rakentelu on oma sivupelinsä, jota vastapuolen pelaajat ei pysty valtaamaan. Jos näin todella on niin peli floppaa jo syntyessään. Jäljelle jää vaan naurettavaa kissa ja hiirileikkiä, jossa pöllitään vuorotellen jotain toiselta. Toivottavasti olen väärässä.

Jokainen tän päivän sandbox peli on enemmän tai vähemmän rockstar pelien kopio. 2014 ja joku sanoo ton viel ääneen. GTA:n moninpelien ongelma on se et niihin on ahdettu liikaa kaikenlaista, ilman et yksikään yksittäinen osa-alue olis tarpeeks hiottu ja niin sisältörikas et kiinnostais ketään hirveen pitkään. Triad wars:han vois ajatella olevan gta nelosen turf warista hiottu versio. Toivon mukaan tost tulee edes jotain, eikä mitään all points bullettia animeletteineen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova