Tuorein sisältö

StarCraft II:n saaga jatkuu Legacy of the Voidissa

09.11.2014 klo 12.00 | Luettu: 3551 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Tänä viikonloppuna menneillään olllut Blizzcon 2014 -tapahtuma on tuonut jo tiedon uudesta Overwatch-nettiräiskinnästä, mutta julkistukset eivät suinkaan loppuneet siihen.

Legacy of the Void on Blizzardin seuraava ja alustavasti viimeinen laajennus StarCraft II:een. Itsenäisenä julkaistava lisäosa sisältää yksinpelikampanjan ja perinteisen moninpelin lisäksi kaksi uutta yhteistyöpelitilaa. Archon Modessa kaksi pelaaja voivat rakentaa ja ohjata samaa tukikohtaa, kun taas Allied Commanders ottaa mallia menneillään olevasta MOBA-boomista ja antaa pelaajien ohjata omia komentajahahmojaan kartalla.

Lisäosa tulee luonnollisesti sisältämään myös uusia pelattavia yksiköitä sekä päivityksiä vanhoihin. Maahan kaivautuvat Lurkerit palavat Zergien riveihin ja Protosilla on käytössään uusi Disruptor-ase, jonka osumat kaatavat maajoukot nurin. Terranit taas pystyvät siirtämään Battlecruiserinsa mihin tahansa kartalla uudella Tactical Jump -taidolla.






V2.fi | Mats Kyyrö
< Lauantai-illan Kevyi... Blizzard paljasti Wa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Carrier_online

10.11.2014 klo 13.13

Aah. Tätä ollaankini jo odotettu. Jätin Heart of Swarmin väliin kun zergit itselleni ovat se vähiten mielenkiintoisin rotu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova