Tuorein sisältö

Japanin herkkuja myös länteen: Yakuza 5, Persona 5, Akiba's Trip, Project Diva F...

07.12.2014 klo 19.00 | Luettu: 6030 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö

Playstation Experiencessä nähtiin myös joukko enemmän Japanin kotimarkkinoille suunnattuja pelejä, jotka tullaan nyt näkemään myös lännessä. Varsinkin Vita on profiloitunut konsolina, jolla japanilaisia pelejä pääsee lännessä hakkaaman, ja myös Sony vaikuttaa huomanneen tämän vahvuuden katalogissaan.



Japanin oma rikoseepos Yakuza on päässyt jo viidenteen osaansa. Pelejä on nähty harvakseltaan myös lännessä, ja nyt Yakuza 5 on liittymässä noiden pelien sarjaan. Playstation 3:lle julkaistavan Yakuza 5:n on määrä rantautua länsimarkkinoille vuoden 2015 aikana.



Arvostetun Persona-pelisarjan viides osa nähdään myös lännessä vuoden 2015 aikana, ja alustana on PS3:n lisäksi myös PS4. Shin Megami Tensei (Digital Devil Story) -pelisarjan spin-offina alkaneet pelit yhdistelevät slice-of-life henkistä lukioromantiikka demonien jahtaamiseen ja varsin synkkiin teemoihin.

Seuraavat uutiset ovat hieman vanhempaa perua, mutta koska näin japanilaiset pelit saavat harmillisen harvoin palstatilaa V2.fi:ssä...



Alunperin PS Vitalle julkaistu Akiba's Trip on tuomassa pikkutuhman nujakointinsa myös PS4:lle uudelleenviritettynä versiona. Akiba's Trip: Undead & Unclothed tuo mukanaan vinon pinon uusia leluja, sekä mahdollisuuden livestriimata peliä siten, että katsojat voivat vaikuttaa pelin sisältöön.



Criminal Girls: Invite Only on mainion Disgaea-pelisarjan kehittäjien uusi roolipeli PS Vitalle. Pelin tavoitteena on karata seitsemän kovistytön voimin helvetistä, eli perinteisillä linjoilla mennään.



Internetin suosikki-vocaloidi Hatsune Mikun tuorein jammailu on myös saapumassa Sonyn käsikonsolille. Project Diva F on Sonyn julkkarin mukaan pelisarjan tähän asti paras versio, ja mukana on tällä kertaa myös englanninkieliset tekstitykset kaikillle kappaleille.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Lisää PS Experiencen... EA:lta maanantaihin ... >

Keskustelut (5 viestiä)

ohifvoifio

07.12.2014 klo 19.02 3 tykkää tästä

No onneksi ei ole tämmösiä juttuja useammin. Jokainen kuva aiheuttaa oksennus ja pakorefleksin. Jos haluaisin näitä niin asuisin siellä pikkarinuuhkijoiden maassa
lainaa
Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

07.12.2014 klo 19.08 13 tykkää tästä

Persona 5 innokkaana odottamaan.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

07.12.2014 klo 19.34 5 tykkää tästä

Wegetzu kirjoitti:
Persona 5 innokkaana odottamaan.

Tätä odotetaan. Olisi ollut mukava nähdä jo gameplayta pelistä.
lainaa
moab

08.12.2014 klo 02.09 10 tykkää tästä

ohifvoifio kirjoitti:
No onneksi ei ole tämmösiä juttuja useammin. Jokainen kuva aiheuttaa oksennus ja pakorefleksin. Jos haluaisin näitä niin asuisin siellä pikkarinuuhkijoiden maassa


Nyt nukkumaan Viljami Kaappikello.
lainaa
toplel

08.12.2014 klo 12.44 2 tykkää tästä

ohifvoifio kirjoitti:
Jokainen kuva aiheuttaa oksennus ja pakorefleksin

Suosittelen hankkimaan ammattimaista apua
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova