Tuorein sisältö

Suomalainen huvipuisto loikkaa roolipelien maailmaan

10.12.2014 klo 13.00 | Luettu: 6286 kertaa | Teksti: Manu PärssinenPäivitys 26.1.: Pelistudio otti V2.fi:hin yhteyttä selventääkseen sitä, että Kyy Games ja Dicework ovat nyt yhdistyneet yhdeksi pelistudioksi ja toimivat nimen Kyy Games alla. Kyy Gamesin aiempaa tuotantoa olivat Cabals: Magic & Battle Cards sekä Legends of Elendria -pelit. Dicework taas teki pelit Rimelands ja Trouserheart.

Trulonista kuultaneen lisää vielä kevään aikana.

Alkuperäinen uutinen:

Dicework Games on tamperelainen pelifirma, joka tunnetaan Rimelands: Hammer of Thor -pelistä. Tampereelta on myös Kyy Games, jonka Trouserheart-pelin on julkaissut niin ikään tamperelainen 10tons.

Nyt on kuitenkin kyse siitä, että Touch Arcade kertoo Diceworkin ja Kyy Gamesin työstävän yhdessä Powerpark-huvipuiston kanssa peliä nimeltä Trulon.

Kyseessä on roolipeli, jossa taistelu hoidetaan 50 kortin korttipakalla. Peli on betatestausvaiheessa, mutta mielenkiintoista on nähdä, mitä huvipuiston mukanaolo lopulta tarkoittaa - onko Powerparkiin ehkä tulossa Trulon-pelin teeman mukaisia laitteita tai RPG-henkinen seikkailumaailma?

Powerparkin edustaja ei vielä V2.fi:lle lähetetyssä sähköpostissa enempää paljasta.

PS. Suomalaiset pelit ovat tehneet jonkinlaisen ympyrän, sillä viime kuussa Kyy Games työsti Martinexille Afrikan Tähti -pelin mobiililaitteille. Viimeksi kyseinen lautapeli nähtii digitaalimuodossa vuonna 1985.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Katsotaanpa nyt oike... Dragon Questia tahdi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova