Tuorein sisältö

The Last of Us 2:a työstetään, ykkösessä piti olla koira

22.12.2014 klo 11.36 | Luettu: 7877 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Gamespot kertoo, että Naughty Dogilta jo muualle töihin lähtenyt hahmosuunnittelija Michael Knowland kertoi ainakin hetken aikaa LinkedIn-profiilissaan työstään The Last of Us 2:n parissa.Silloin miehen työnkuvaan kuului prototyyppihahmomallien suunnittelu, mikä viittaisi siihen, että peli on työn alla, vaikka virallisesti studio onkin kertonut jatko-osalle olevan vain 'fifti-fifti tsäänssit'.

Viimeisin Did You Know Gaming? -sarjan jakso käsittelee The Last of Usia. Joskus mukana olleesta koirasta puhuttiinkin, mutta tässä muistutus siitäkin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Sunnuntaikolumni: Ai... Muljuilevan Surgeon ... >

Keskustelut (4 viestiä)

fafaafa

22.12.2014 klo 12.22

"Silloin miehen työnkuvaan kuului prototyyppihahmomallien suunnittelu, mikä viittaisi siihen, että peli on työn alla, vaikka virallisesti studio onkin kertonut jatko-osalle olevan vain 'fifti-fifti tsäänssit'."

Prototyyppailu yleensä on vasta fifti-fifti, usein ei edes sitäkään, eli siinä mielessä aivan 1:1 artistin työnkuvan ja studion virallisten lausumien kanssa. Eli siis se, että tehdään prototyyppiä ei suinkaan tarkoita, että peli olisi koskaan tulossa ulos.
lainaa
konsolisti

22.12.2014 klo 13.10 2 tykkää tästä

The Last of Us 2 olisi enemmän kuin tervetullut. Siinä ei välttämättä ollut mitään mullistavaa pelimekaniikan puolella, mutta tarinan kerronta oli selvästi parempaa kuin aiemmin.
lainaa
konsolisti

22.12.2014 klo 13.12 4 tykkää tästä

^ Tarkennusta vielä:

Tarkoitin siis The Last of Usissa ja tarinan kerronnan paremmuutta aiempiin Naughty Dogin tuotoksiin tai muutenkin pelialalla viimeisenä viitenä vuotena nähtyihin peleihin verrattuna.
lainaa
sadsadas

22.12.2014 klo 16.38 1 tykkää tästä

Taloudellisessa mielessä olisi todella hölmö veto olla tekemättä jatko-osaa. Sen ymmärrän, että Uncharted on jo ollut jonkin aikaa ja parhaat hetket (taas taloudellisesti) on saatettu kokea, mutta the last of us tarjoaa lypsettävää vielä vuosiksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova