Tuorein sisältö

The Last of Us 2 päivitys toi paljon uutta ja pelisarjan tv-adaptaatio lupaa alkuperäisestä pelistä pois jääneen ''leuat loksauttavan'' kohtauksen

13.08.2020 klo 23.10 | Luettu: 2466 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony julkaisi tänään uuden päivityksen pelinkehittäjä Naughty Dogin kehuja keränneeseen ja kaupallisestikin menestyneeseen The Last of Us Part II -peliin.

Uuden päivityksen myötä peli saa uuden Grounded-vaikeustason sekä permadeath-pelitilan. Jos permadeath-pelitilan kerrasta poikki meininki kuulostaa kuitenkin vähän liian haastavalta, niin siitä on saatavilla myös hieman helpompi versio, joka antaa jatkaa chapterin tai actin alusta.

Tämän lisäksi peli saa useita eri vaihtoehtoisia grafiikkatiloja, joiden avulla pelin voi pelata läpi vaikkapa sarjakuvamaisella cel-shaded-tyylillä tai mustavalkoisena noir-trillerinä. Samalla pelaajat pääsevät myös säätämään tarkemmin useita pelin muita asetuksia kuten tähtäyksen herkkyyttä. Kaikki päivityksen tuomat muutokset löytyvät Sonyn virallisesti blogista.Tällä viikolla kuultiin myös hieman lisää The Last of Us -pelisarjan tulevasta HBO tv-sarja-adaptaatiosta, kun sarjan kirjoittajana toimiva Craig Mazin puhui siitä BBC:n Must Watch -podcastissa. Kehutun Chernobyl-sarjan luonut Mazin kertoi kuinka tuleva sarja-adaptaatio tulee yhdistämään uutta materiaalia ja uudelleen tehtyjä kohtauksia pelisarjan kahdesta pelistä.

Mazinin mukaan sarjan tekijät haluavat fanien rakastuvan uudestaan pelien tarinan ja maailman kanssa mutta uudella tavalla, sillä kyseessä on passiivisempi kokemus pelaamiseen verrattuna. Tekijät haluavat erityisesti pitää kiinni siitä, että sarja ei loukkaa mitään fanit pitivät peleissä mutta onnistuu samalla tuomaan kokemukseen myös jotain uutta.

Mazin on työskennellyt sarjan tarinan parissa yhdessä pelisarjan luoneen Neil Druckmannin kanssa ja on erityisen innoissaan Druckmannin kertomasta ensimmäisestä pelistä pois jätetystä ideasta. Kirjoittajan mukaan kyseessä on "leuat loksauttava" kohta ja mikään ei tule estämään Mazinia toteuttamasta sitä sarjassa. Yksityiskohtia tästä Mazin ei kuitenkaan kertonut, joten leuat pääsee loksauttamaan vasta sitten kun tv-sarja toivottavasti joskus näkee päivänvalon.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft harkitsi H... Apple poisti Fortnit... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

13.08.2020 klo 23.41

Siis sarja kertoo saman tarinan? Jotenkin kuvittelin että sarja sijoittuisi vain samaan maailmaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova