Tuorein sisältö

Pelataanpa: Incredible Crisis, osa 1

01.02.2015 klo 20.30 | Luettu: 16752 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Kokeillaanpa taas erilaista sunnuntai-illan ohjelmaa.

Olen jo pitkään ajatellut tehdä V2.fi:hin sarjan videoita omista pelisuosikeistani. Tähän asti se on ollut teknisesti hankalaa, mutta nyt sain käyttöön kunnollista laitteistoa:

XRGB mini Framemeister on kuvaskaalain, joka muuntaa tavallisen RGB-signaalin yhteensopivaksi nykyisten näyttölaitteiden kanssa. Paitsi, että se tekee hyvää jälkeä, se myös toimii niin nopeasti, ettei viive häiritse pelaamista. Lue Skrolli-lehden artikkeli laitteesta.

Hauppauge HD PVR Rocket on videotallennin, joka kaappaa 1080p-signaalia HDMI-liitännän kautta niin, ettei signaali viivästy matkalla. Lisäksi sitä voi käyttää erillään tietokoneesta USB-virtalähteen avulla, ja mukana toimitetaan myös mikrofoni, jolla tämäkin video on spiikkailtu. Laite on erittäin toimintavarma ja varsin edullinen (n. 100 €), mutta huonona puolena mainittakoon ettei ääntä voi monitoroida erillään tietokoneesta tallentaessa, joten voimakkuussäätö menee arvailuksi.

Tämän johdannon myötä olkaa hyvät:Tämä on sarjan ensimmäinen jakso, joten alussa on pieni johdanto ja yleisempää puhetta tekniikasta. Varsinainen pelaaminen alkaa noin kahden minuutin kohdalta.

Sarja jatkuu aina kun vain ehdin tehdä uusia osia ja kun löydän jotakin jännää pelattavaa. Incredible Crisis pelataan ensin loppuun. Tämän kummempia tuotantoarvoja ei ole toistaiseksi luvassa, ettei mene tuntikausia videoeditin kimpussa. Otos on vain niputettu Premiere Elementsillä ja leikattu 4:3-kuvasuhteeseen Movavilla.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Näin rikotaan Super ... Viime yönä nähtiin s... >

Keskustelut (5 viestiä)

ijpfdspji

01.02.2015 klo 20.38 2 tykkää tästä

Incredible Crisistä löytyy edelleen vaan demo mutta sekin on tullut pelattua sataan kertaan läpi, ja toiset sata epäonnistuttua. Juwee
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.02.2015 klo 00.00

Kaikenlainen sisältö on aina plussaa, mutta let's playt ovat niin nähty juttu, että olisin toivonut edes hiukkasen käsitellympää kuvausta suosikkipeleistä. Luin toki julkaisun lopun ja ymmärrän, että edes best bits -leikkaus tuo hommaan heti selvästi lisää työtä.

Tuntuu vain, että let's playta on nykyään joka tuutista. Vaikka V2.fi:ssä se on luonnollinen suuntaus, niin minusta siinä vaiheessa meni yli, kun Conan O'Brienin apuri alkoi pitämään omaa let's playtaan ja mainostaa sitä Team Cocon alla.

Mennään pikkuhiljaa tähän South Park -malliin, että ihmiset mieluummin katsoo toisten pelaamisia kuin pelaa itse. Ehkä tässä on takana joku syvempi kaipuu niihin vanhoihin aikoihin, kun kylä kerääntyy yhden ruuduun ääreen kun naapurin Timppa sai vanhemmilta kinutuksi uutuuspelin. Ero on vain se, että voi interaktioida pelaajan kanssa ja hyvällä tuurilla ohjausvälineet sattuu jopa omiin näppeihin.

inb4 Mikko toteaa, että olen edelleen negaaja ja mikään ei kelpaa. :)
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.02.2015 klo 08.57 1 tykkää tästä

Ymmärrän kyllä, että näitä tehdään paljon. Se johtuu siitä, että niitä myös katsotaan paljon. Tarkoitus on, mikäli mahdollista, pysytellä sen verran sivussa valtavirrasta pelivalintojen suhteen, että suuri osa yleisöstä saa ehkä eteensä jotakin uutta katseltavaa.

Tästä ei ole suinkaan tulossa se ainoa asia, jota julkaisemme sunnuntai-iltaisin. Homma vain pysyy huomattavasti mielekkäämpänä, kun saa hypätä välillä aiheesta toiseen. Jos nämä jutut eivät kiinnosta, luvassa on muutakin.

Kuten sanoin tekstissäkin, näitä ei toistaiseksi ruveta pätkimään. Etenkin tämän pelin tapauksessa se olisi myös suoranainen rikos, koska tarina on suorastaan huikea. Jatkossa on kuitenkin luvassa pelejä, joita käsittelen vain osittain, ja samaan juttuun saattaa tulla useampiakin.
lainaa
Riepu

02.02.2015 klo 14.02 1 tykkää tästä

Heti aletaan kopioimaan Pelaaja-lehteä!
lainaa
aasi

02.02.2015 klo 21.59 1 tykkää tästä

Tää oli hyvä veto. Mielenkiintosta katottavaa. Karhu olkoon kanssasi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova