Tuorein sisältö

Suomen ensimmäinen pelimusiikkikonsertti saa syksyllä jatkoa

08.02.2015 klo 19.00 | Luettu: 2892 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö


Suomen ensimmäinen klassisin soittimin esitetty pelimusiikkikonsertti The Super Sound of Videogames saa syksyllä jatkoa. Vuonna 2013 järjestettiin konsertit Raisiossa ja Helsingin Hartwall-areenalla pidetyssä Assembly-tapahtumassa. Tänä vuonna konsertti suuntaa Tampereelle.

Konsertin musiikista vastaavat useilla eri paikkakunnilla videopelimusiikkia esittäneet turkulainen vaski- ja lyömäsoitinkokoonpano Quinsonitus sekä pianisti Saana Iljin. Uutena kokoonpanona mukaan liittyy myös tamperelainen Takomo Percussion -lyömäsoitinyhtye.

Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa konsertin ohjelmistoon esittämällä toiveita Super Sound of Videogamesin Facebook-sivulla ennen maaliskuun loppua. Tiedotteen mukaan konserttia varten on jo hankittu luvat etukäteen monilta isoilta pelitaloilta, sekä sellaisilta legendaarisilta säveltäjiltä kuin Chris Hüelsbeck, Jeroen Tel, Matt Gray, Martin Galway, Ben Daglish ja Rob Hubbard.

Konserttipaikka ja aika eivät ole vielä kiveen hakattu. Tapahtuman aikataulutuksen kehittymistä voi seurata sen kotisivuilta.

Parin vuoden takaisia tunnelmia voi fiilistellä seuraavalta videolta:


V2.fi | Mats Kyyrö
< Pelataanpa: Incredib... Yhdelle swättääjätör... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova