Tuorein sisältö

Assassiinit loikkivat menestyksekkääksi bugisinakin

13.02.2015 klo 16.00 | Luettu: 6043 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Yksi viime vuoden ikävimpiä ilmiöitä oli puolivalmiiden bugisten pelien julkaisu ja sen trendin johtotähdeksi nousi, halusi sitä tai ei, Assassin's Creed Unity.

Pelisarjalla on kuitenkin sitkeitä faneja, sillä Ubisoft on tiedottanut, että Unityn ja AC: Roguen yhteenlasketut myyntimäärät ovat jo nyt yli 10 miljoonaa kappaletta. Edellinen peli, Assassin's Creed: Black Flag oli myynyt viime toukokuuhun mennessä 11 miljoonaa kappaletta.

Ubisoft kertoi pelimoottorin sovittamisen uudelle sukupolvelle olleen tuskaista. Myös Watch Dogs on ylittänyt 10 miljoonan myynnin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< PSN-alitilin voi päi... Just Cause 3:sta näh... >

Keskustelut (5 viestiä)

ubivainnauroi

13.02.2015 klo 16.27 15 tykkää tästä

Se fiilis kun ei tarvitse edes tehdä kunnollista ja toimivaa peliä kun voi vaan sysätä miljoonia markkinointiin ja panostaa ennakkotilausbonuksiin ja peli on maksanut itsensä takaisin ennen kuin peli on edes julkaistu.
lainaa
nimimerkki

13.02.2015 klo 17.12

ubivainnauroi kirjoitti:
Se fiilis kun ei tarvitse edes tehdä kunnollista ja toimivaa peliä kun voi vaan sysätä miljoonia markkinointiin ja panostaa ennakkotilausbonuksiin ja peli on maksanut itsensä takaisin ennen kuin peli on edes julkaistu.


Jos liian suuri hype ja jo kaikille selväksi tulleet markkinointitemput saavat ennakkotilaamaan pelin ja tämän jälkeen se osoittautuu surkeaksi teokseksi, niin siitä saa syyttää vain itseään.

Omasta mielestäni Unity ei ollut pahin mahdollinen bugikasa, mutta se selkeästi kuuluu bugisimpien pelien joukkoon.

PS. Käsitykseni mukaan Assassin's Creed Victory tulee käyttämään Unityn teknologiaa, joten varauksella kohti julkaisua...
lainaa
jpifsdjpiojpio

13.02.2015 klo 17.53

Kaikesta huolimatta nykyään liki kaikissa toimintapeleissä on samat pelimekaniikat, jolloin ACn historiallinen maailma nousee melkoiseksi valttikortiksi.

En ole ostanut kyseistä peliä enkä aiokaan mutta kiinnostaa se noin pintapuolisesti paljon enemmän kuin kaikenmaailman.... no mitä nyt viimeaikoina on edes julkaistu
lainaa
korjatkaa_Ubi

13.02.2015 klo 18.38

Voi voi... Ja uutta AC:t pukkaa tänäkin vuonna. Toivottavasti pelimoottori on säädetty kunnolla. Voi saatana jos tulee taas jotain rikkinäistä. Sentään Far Cry 4 toimii, mutta joitakin ihme bugeja siinäkin edelleen on...

Ja toivottavasti Division sitten on jotain mitä on luvattu. Tuskin kuiteskaan...
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

13.02.2015 klo 20.01 6 tykkää tästä

Elikkä saamme totutella keskeneräisiin paskeisiin. Kiitos kaikille jotka tuitte entistä hienompaa tulevaisuutta ostamalla näitä keskeneräisiä viritelmiä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova