Tuorein sisältö

Jo miljoona pelaajaa on rakentelemassa suomalaisessa kaupunkipelissä

15.04.2015 klo 11.00 | Luettu: 2959 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tiedätte kyllä, mistä pelistä on kyse. Paradox kiittelee keskustelualueellaan, että heidän julkaisemansa, mutta toki tamperelaisen Colossal Orderin tekemä Cities: Skylines on ylittänyt miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Modeja peliin on julkaistu jo yli 33 000, mikä onkin yksi sen suosion syistä - eikä Cities: Skylinesin julkaisusta ole kuin vähän yli kuukausi - tahti on siis melkoinen!

V2.fi | Manu Pärssinen
< Legendaarinen suomal... The Super Sound of V... >

Keskustelut (2 viestiä)

jpfsdijpsfdjiop

15.04.2015 klo 17.52

Tiedettiin joo mutta silti melkoinen clickbait. Olin varma että tässä on joku petos ja kyseessä onkin joku kiinalaisten halpakännykällä pelaama yhden finskin tekemä p2wpaske
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.04.2015 klo 07.28

Voisihan tuon ostaa ihan muuten vain kunhan se vielä vähän halpenee. Uusin SimCity tuli ostettua kun halvalla sai, mutta sen käyttö on jäänyt melko vähälle. Rakentelupeli kosketusnäytölle sopivalla kälillä olisi mainio niin voisi pelailla tabletilla aina kun tulee aikaa. Molemmat Cities in Motionit löytyy kyllä jo.
Onhan nuo pelit kehittynyt siitä mikä kuusnelosen SimCity oli, mutta kyllä senkin parissa hyvin viihtyi. Ja sitten kun pääsi PC:n ekaa SimCityä pelaamaan, oli kyllä huikea parannus kuusnepaan.
lainaa

Kirjoita kommentti


212


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova