Tuorein sisältö

Menikö Final Fantasy XV: Episode Duscae sivu suun? Katso demon parhaat palat

18.04.2015 klo 16.00 | Luettu: 5015 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



VG247 kertoo, että Square-Enix on julkaissut koosteen Final Fantasy Type-0:n mukana tulleesta Final Fantasy XV: Episode Duscae -demosta. Kolmen minuutin mittaisella videolla nähdään massiivisia pomoja ja kuullaan pelin englanninkielistä ääninäyttelyä, joka on vaihteeksi terveen aikuista murahtelua.

Square-Enix kertoo myös, että Type-0:ta on lähetetty maailmalle yli miljoona kopiota. Se miten hyvin tuo luku vastaa myyntilukuja, on vaikeaa arvioida, mutta uuden Final Fantasy demon luulisi houkuttelevan ainakin pelisarjan faneja.

V2.fi | Mats Kyyrö
< Postal 2 sai viralli... Steam rajoittaa ilma... >

Keskustelut (5 viestiä)

lerssi-erkki

18.04.2015 klo 16.50 2 tykkää tästä

Ihan jees demo mutta huomasi kyllä että aika viimeistelemätön buildi kyseessä. Enemmälti tosin kiinnostaa pelin tarinavetoisuus kuin open world männynkäpyjen kerääminen, jota näkee nykypäivän rpgssä ihan liikaa. Puhutaan kuitenkin kuitenkin suht kunnianhimoisesta 10+ vuoden projektista, tuskin pystyvät mokaamaan tätä kovin pahasti. Nyt vain vinosilmät kunnolla töihin ja peli 2015 loppu vuodesta ulos niin hyvä tulee.
lainaa
jpifdfpsoji

18.04.2015 klo 19.06 1 tykkää tästä

näyttää ainakin erilaiselta verrattuna kaikkeen nykyajan tusinapaskaan, joten ostoon menee

tulee vähän viii mieleen, jossa juostiin vehreässä hubissa ja autokin saatiin käyttöön. päähahmokin täysi emo. jos tässä tuon "hubin" ympärille on luotu hienot linnat, kylät sun muut kuten noissa parhaissa osissa niin 10/10 ja best game ever arvosanat ei ole kaukana

toisaalta jos 90% pelistä on haahuilua tuolla luonnossa skyrimin tyyliin niin voi olla täyttä paskaakin
lainaa
GGG

18.04.2015 klo 21.32

hirmuisia FPS droppeja sekä paska targettaus systeemi pilaa koko pelin.
lainaa
örh

18.04.2015 klo 22.01 5 tykkää tästä

Onko neidillä käsitystä mitä demo tarkottaa? ^
lainaa
lerssi-erkki

19.04.2015 klo 15.43

jpifdfpsoji kirjoitti:

toisaalta jos 90% pelistä on haahuilua tuolla luonnossa skyrimin tyyliin niin voi olla täyttä paskaakin

FF tyyliin tulee myös XV olemaan tarinavetoinen peli. Sivutehtäviin ja tutkimiseen on panostettu aikaisempaa enemmän juurikin Duscaen tyylisillä alueilla. Mistään open worldista ei voi kuitenkaan puhua, joten Skyrim tyylistä haahuilua ei kannata pelätä. Tosin mielelläänhän sitäkin tekisi hyvissä maisemissa. Etenkin kaupungit näyttäneet aivan helevetin komeilta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova